!!She's Baaaack ../images/Emo99.gif
אין מילים.
זה היה קצר מדי, מעט מדי, שולי מדי - וכל זה ממש לא מפריע לי. אם נחשוב על זה שפיליס הגיעה מניו יורק לג'נואה סיטי (ויסקונסין) תוך עשרים דקות נגלה שדווקא היתה כאן התקדמות מרשימה ביותר.
בכל מקרה, טענות אתם לא תמצאו כאן, ואני בספק אם תמצאו מתישהו כשזה נוגע אליה
. אחרי כל כך הרבה זמן של קטעי פרומואים קצרים, תמונות וחלקי כתבות - לראות אותה בחזרה על המסך זה פשוט כיף לא נורמלי! ואני חושב שגם אלו שאוהבים אותה וגם אלו ששונאים אותה יכולים להודות בדבר אחד -
הרגישו בחסרונה. זה לא שדווקא פיליס עצמה היתה חסרה או מישל שבלטה בהיעדרה (מבחינתי כמובן כן) - אבל דמות שתהיה הביצ'ית הצעירה והלוהטת של העיר כבר לא היתה לנו מזמן מזמן וחבל מאוד על זה. ג'יל היא הדבר הכי קרוב שיש לנו לזה, ותסכימו איתי שהיא כבר לא יכולה לסובב אחריה ראשים. אני אומר את זה בלי לנסות לפגוע או להשמיץ כי אני מת עליה. ליאנה לאב היתה איפשהו בכיוון הזה, לורן שהפציעה לכמה פרקים התקרבה לזה - אבל שתיהן נעלמו עוד לפני שהספקנו ליהנות. פיליס לא הולכת לשום מקום, ואם למישהו היה ספק בזה - היא כאן כדי להישאר.
חוץ מזה, מאק מתחילה לעלות לי על העצבים. זה דבר אחד להתמזמז עם החבר הכי טוב של החבר שלך במחבוא הסודי שלכם, אבל כשהיא גורמת לראול להרגיש כאילו הוא מינימום אנס אותה רק בשביל להרחיק אותו ממנה זה פשוט מגעיל. היא ביקשה ממנו לעזוב אותה והוא המשיך, זה נכון, אבל רבאק - מה הוא כבר עשה לה? אם מאק לא מסוגלת להמשיך בהצגה המטופשת שלה ושל בילי אז הגיע הזמן לספר לראול את האמת. הוא לעולם לא יבין אותה בעצמו, את זה כולנו כבר יודעים. ואני מרגיש שלא היללתי את פיליס מספיק, אז...