הפרק היומי-איזה כיף!!!

הפרק היומי-איזה כיף!!!

סוף סוף פרק נטול אוליביה-ניל ופטפוטי ביצים בין כריס-נינה נינה-תומס... כן ירבו... 15 דקות הראשונות מהפרק פיספסתי, אבל לא נורא הקליטו לי ועוד מעט אני יצפה. איזה עימות בין בילי לראול!!! אהבתי! בילי בוי מקנא!!!
מסכן ראול, ממש אבל ממש הוא הפך לסמרטוט...
האהבה כואבת...
אה וכמעט שכחתי! ברכותי שחר וכל אוהבי פיליס,
היא אכן חזרה ובכניסה מרשימה...

munahila

New member
../images/Emo14.gif ראול ומאק ../images/Emo14.gif

האם זהו תחילתו של הסוף בינהם??? הלוואי. כ"כ התרגשתי כשראיתי את בילבילון מקנא למאק...

Dawn12

New member
!!She's Baaaack ../images/Emo99.gif

אין מילים.
זה היה קצר מדי, מעט מדי, שולי מדי - וכל זה ממש לא מפריע לי. אם נחשוב על זה שפיליס הגיעה מניו יורק לג'נואה סיטי (ויסקונסין) תוך עשרים דקות נגלה שדווקא היתה כאן התקדמות מרשימה ביותר.
בכל מקרה, טענות אתם לא תמצאו כאן, ואני בספק אם תמצאו מתישהו כשזה נוגע אליה
. אחרי כל כך הרבה זמן של קטעי פרומואים קצרים, תמונות וחלקי כתבות - לראות אותה בחזרה על המסך זה פשוט כיף לא נורמלי! ואני חושב שגם אלו שאוהבים אותה וגם אלו ששונאים אותה יכולים להודות בדבר אחד - הרגישו בחסרונה. זה לא שדווקא פיליס עצמה היתה חסרה או מישל שבלטה בהיעדרה (מבחינתי כמובן כן) - אבל דמות שתהיה הביצ'ית הצעירה והלוהטת של העיר כבר לא היתה לנו מזמן מזמן וחבל מאוד על זה. ג'יל היא הדבר הכי קרוב שיש לנו לזה, ותסכימו איתי שהיא כבר לא יכולה לסובב אחריה ראשים. אני אומר את זה בלי לנסות לפגוע או להשמיץ כי אני מת עליה. ליאנה לאב היתה איפשהו בכיוון הזה, לורן שהפציעה לכמה פרקים התקרבה לזה - אבל שתיהן נעלמו עוד לפני שהספקנו ליהנות. פיליס לא הולכת לשום מקום, ואם למישהו היה ספק בזה - היא כאן כדי להישאר.
חוץ מזה, מאק מתחילה לעלות לי על העצבים. זה דבר אחד להתמזמז עם החבר הכי טוב של החבר שלך במחבוא הסודי שלכם, אבל כשהיא גורמת לראול להרגיש כאילו הוא מינימום אנס אותה רק בשביל להרחיק אותו ממנה זה פשוט מגעיל. היא ביקשה ממנו לעזוב אותה והוא המשיך, זה נכון, אבל רבאק - מה הוא כבר עשה לה? אם מאק לא מסוגלת להמשיך בהצגה המטופשת שלה ושל בילי אז הגיע הזמן לספר לראול את האמת. הוא לעולם לא יבין אותה בעצמו, את זה כולנו כבר יודעים. ואני מרגיש שלא היללתי את פיליס מספיק, אז...

sergew2

New member
שחר פשוט צודק!!!

אין זה היה פשוט נהדר לראות את פיליס המקסימה ועם הופעה ממש מרשימה!!! מה עוד שזאת לא פחות ולא יותר הפיליס המקורית שלנו!!!
רק דבר אחד חבל-שהראו אותה קצת מידי...
רציתי עוד.
טוב לא נורא על כל פנים אני עוד אהנה ממנה במשך עוד הרבה זמן כך שסולחים הפעם!(אבל רק הפעם
) אה ומה היה הקטע עם קאסי וורטן, מה הוא התכוון לחטוף אותה או משהו?! גם נראה לי מעניין. בהחלט יש למה לצפות מחר!!!

dviridit

New member
שחר, קלעת לדעתי בקשר למאק. בדיוק

התכוונתי לכתוב שהיא התחילה לעצבן אותי והתנפלה על רארל בגלל נקיפות המצפון שלה. אני בטוחה שזה העניין. הוא התנהג באגרסיביות עלק. ממש הוצאת לי את המילים מהפה.חבל שלא ראינו יוצתר פיליס אבל עוד נהנה ממנה.

DA פרק

פיליס חזרה ובגדול ולמה היינו צריכים לחכות פרק שלם בשביל הרגע המתוק הזה? אגב מישהו שם לב לקטע עם שרון שעשו לה את הקטע של ההילוך איטי כמו עם וויקי כששרון ראתה את וורטון עם קאסי חחח זה היה נחמד וראול המסכן עד שהוא יבין כבר יהיה מאוחר מידי....

למעלה