הפרק היומי! אני הראשונה ? ^^

קנשינה

New member
הפרק היומי! אני הראשונה ? ^^

סוף סוף יצא לי לראות פוקימון! אני מדבבת את ריטה בפרק הזה ורציתי לראות איך יצא. פרק נחמד ודי מצחיק (צוות רוקט גדולים!!!), לוטאד זה פוקימון כזה דביל ("לוטאד! טאד! טאד-לו! לולולולולולו!"), וואבאפט גאון כהרגלו, וג'יימס פשוט... מושך.
הרג אותי הקטע עם הפנטזיה של צוות רוקט, פשוט גאוני. וציטוט נבחר של מיאו: "יכולתי להגיד משהו חכם עכשיו, אבל אני לא אגיד!" הם מעולים! ^^

Vapory

New member
לוטאד../images/Emo99.gif הוא כזה חמוד!! חח

פרק ממש יפה ואני שמח שגם ברוק תפס פוקימון סופסוף! צוות רוקט מדהים כהרגלו, מייאו רוולז!

BaBy AnImE

New member
זה לא

מי זה, זה מה זה. גזיה זה כמו כיריים קטנים שפועלים אה... על גז... ולוקחים אותם לכל מני טיולים בטבע עדי לבשל על זה אוכל, כמו על מחבת בבית. אני חושבת שברוק משתמש בזה לפעמים.

gloom

New member
לוטאד צריך להתגלח../images/Emo66.gif

הוא די יצור, וברוק הייה צריך לתפוס אותו.... פריק חביב - וזה מה שיש לי להגיד, ראיתי אותו חצי רדום

Warcraft3

New member
פרק יפה.

אבל אני לא מת על לוטאד. וריטה זאת היתה הילדה הקטנה עם השיער האדום?

קנשינה

New member
לא ריטה זאת

הבחורה עם השיער הקצר הירוק... זאת שלובשת שק ונראית כאילו היא יצאה מהביוב.

ff4

New member
טוב....

מאי ממש חמודה בבגד ים
. הקול של לוטד מצחיק ומיוחד... לוטד בפניי עצמו חמוד ומתוק. הקול של הילדה הזאת מגעיל אותי.. אבל לשאלתה של איילת, הדיבוב שלה היה מעולה
. כל הפרי הזה שקוטפים מהעצים, נשמע לי סתם משהו שטותי... בכל מקרה, פרק דיי יפה.... וצוות רוקט מצחיקים כמו תמיד.

5 0 6

New member
מאי בבגד-ים!../images/Emo99.gif

אבל חוץ מזה, היה פרק עלוב. וגם ראיתי רק מהשיר ופספסתי את מה שלפניו. לגרגרים קראו ענבים וללוֹטאד קראו לוּטאד. ברוק מגניב. ולא הבנתי למה הם הוציאו את הפוקימונים שלהם. זה לא פרק שאהבתי. אבל מאי בבגד-ים!

haunter

New member
פרק די טוב

הפנטזיות של צוות רוקט הן תמיד קטעים גדולים, מהקטעים הכי טובים של הסדרה לדעתי
הפוקמון החדש הזה באמת די מטופש, הוא מחזק את הדעה שלי שסט הפוקמונים השלישי היה מיותר. חוץ מזה, פרק נחמד, אבל לא משהו מיוחד. רגיל כזה. ואכן דיבוב טוב
.

למעלה