הפרק היומי - אנשים בקריזה ../images/Emo46.gif
קודם כל - הפרק היה מצויין!
הסצינות היחידות שלא אהבתי היו של ניק ושרון (אפילו קאסי העדיפה את הראשנים על פני שני אלה) אבל אני מוכן לסלוח כי השאר היה טוב מאוד. נתחיל מפול, שעדיין לא התגבר על הקריזה שלו מאז אותו פרק בו כריס הודיעה לו על החלטתה. הוריד של פול מאיים להתפקע בזמן האחרון בכל פעם שמישהו ניכר בבדרכו: החל מלין הקטנה ועד ויקטור הגדול. נראה כי פשוט נשבר לו מכולם ואין לו יותר סבלנות לאף אחד בג'נואה סיטי. אם תשאלו אותי, אני חושב שזה רק עושה לו טוב. אני לא ראיתי את הסדרה בתקופה ההיא, אבל מספרים שפול לא היה תמיד ילד-טוב-כריסטין, וזה לא מפתיע כשרואים אותו בפרקים האחרונים. דאג מסוגל להרבה יותר מסצינות פוצי-מוצי עם כריס במיטה וטוב שלפעמים הוא מקבל הזדמנות להראות זאת. ואם כבר אנשים בעצבים - מה תגידו על הסצינה בין ג'ק ואשלי? ראינו כבר הרבה מאוד ויכוחים בין השניים האלה, ועדיין - כזה דבר עוד לא ראינו. ג'ק פשוט עמד להתפוצץ אחרי שהוא שמע את השם "ויקטור" בהקשר של אחותו. היה ממש אפשר להרגיש עד כמה הוא המום ואיך ההרגשה הזאת מתחלפת אצלו מהר מאוד לזעם. תגידו מה שתגידו על העלילות הנמרחות והקצב האיטי, אבל בסדרה הזאת יש כמה שחקנים פשוט מעולים. וג'יל? מה עוד יש לומר שלא נאמר כבר בעבר? נכנסת לחדר, מטילה פצצה ויוצאת. שאחרים כבר יתמודדו עם הבלאגן.
קודם כל - הפרק היה מצויין!