הפרק היומי - אנשים בקריזה

Dawn12

New member
הפרק היומי - אנשים בקריזה ../images/Emo46.gif

קודם כל - הפרק היה מצויין!
הסצינות היחידות שלא אהבתי היו של ניק ושרון (אפילו קאסי העדיפה את הראשנים על פני שני אלה) אבל אני מוכן לסלוח כי השאר היה טוב מאוד. נתחיל מפול, שעדיין לא התגבר על הקריזה שלו מאז אותו פרק בו כריס הודיעה לו על החלטתה. הוריד של פול מאיים להתפקע בזמן האחרון בכל פעם שמישהו ניכר בבדרכו: החל מלין הקטנה ועד ויקטור הגדול. נראה כי פשוט נשבר לו מכולם ואין לו יותר סבלנות לאף אחד בג'נואה סיטי. אם תשאלו אותי, אני חושב שזה רק עושה לו טוב. אני לא ראיתי את הסדרה בתקופה ההיא, אבל מספרים שפול לא היה תמיד ילד-טוב-כריסטין, וזה לא מפתיע כשרואים אותו בפרקים האחרונים. דאג מסוגל להרבה יותר מסצינות פוצי-מוצי עם כריס במיטה וטוב שלפעמים הוא מקבל הזדמנות להראות זאת. ואם כבר אנשים בעצבים - מה תגידו על הסצינה בין ג'ק ואשלי? ראינו כבר הרבה מאוד ויכוחים בין השניים האלה, ועדיין - כזה דבר עוד לא ראינו. ג'ק פשוט עמד להתפוצץ אחרי שהוא שמע את השם "ויקטור" בהקשר של אחותו. היה ממש אפשר להרגיש עד כמה הוא המום ואיך ההרגשה הזאת מתחלפת אצלו מהר מאוד לזעם. תגידו מה שתגידו על העלילות הנמרחות והקצב האיטי, אבל בסדרה הזאת יש כמה שחקנים פשוט מעולים. וג'יל? מה עוד יש לומר שלא נאמר כבר בעבר? נכנסת לחדר, מטילה פצצה ויוצאת. שאחרים כבר יתמודדו עם הבלאגן.

יוליקה

Member
מנהל
אתם צעירים אבל לפני כמה שנים...

היה היתה סדרה בטלויזיה שמה היה משהו ...מנהטן. על משפחה מוציאה לאור של מגזין שעובר בירושה מהאב לבת פול שלנו שיחק שם לא פחות ולא יותר - הומוסקסואל שמישהו שוכר את שרותיו לפתות את בן המשפחה...

אם תשאלו אותי

כבר מזמן היו צריכים לחבר את כריס ומייקל ביחד, במקום עלילת מעקב אחרי הסבא-רבא של פול וכאלה...
אהבתי מאוד את שיחת הטלפון של אֶשלי וויקטור.
אגב, הקול שלו תפור לסנדק נכון? (או לפחות לתפקיד גרשון מלך המאפיה ממיכאלה, לא?
)

ים כחול

New member
שאלה רצינית .....

זו רק אני שמרגישה את זה או שקריסטין הופכת אט אט לביצ"ית מול עינינו הנדהמות ?????
כאילו הנוכחות של מייקל משפיעה עליה .... עוד ביום שהיא הגיעה למשרד ובישרה לפול שהיא תעבוד עם מייקל ראיתי שנכנס בה דיבוק ... נקרא לזה מייקלומאנייהההההההה
למייקל אני סולחת
אבל ממנה אני מתחילה להיבהל... אמאלההההה

ים כחול

New member
וג"יל ......

היא פשוט אלופה בלהרוס יחסיםםםםם
זה היה משעשע ....
אני בטוחה שויקטטור נהנה מהעובדה שג"ק רותח בגלל היחסים שלהם ...
מסכונונת קאסי כבר אין לה עלילה מלבד כמה ראשנים שהצמידו לה היום
פאפא דניסון הטוב חזר (לא אהבתי את החדש ההוא, שהיה נראה כמו נוטף זימה) טרשת : "אבא תגיד לו, הוא רוצה לשלוח אותי לשרינק לכווץ לי תמוח" אחרי שיחה מתישה... פאפא : אולי יעזור לך קצת לכווץ תמוח המעוות שלך ?" טרשת : אוף כולם נגדי
פאפא : "אני איתך טרשת מתוקה שלי " טרשת " אבא תגיד לו שיפסיק להאשים אותי שאני גמרתי עם טוני" פאפא דניסון המום
ניל האומלל :מיואש...

b o t t e n

New member
הנוטף זימה../images/Emo35.gif הכוונה לזה שהיה דומה

קצת לרון חולדאי

קיית1

New member
היי ים, גם אני הרגשתי את השינוי

שחל בכריס, לדעתי הוא הולך לכיוון מצויין
אהבתי את המייקלומאנייה ואת ההודעות האחרונות שלך

b o t t e n

New member
ר י ט א ל י ן../images/Emo70.gif

לא יזיק להפ קצת... אבל אז ךנו יהיה משימיים
חוצמזה שג'ק, האיש והבלורית, קיבל עכשיו נקודה רעה
- איך הוא מרגיז ככה את אחותו שבהריון
הוא לא יודע שזה מסוכן לעובר
נהייה אח פויה.
ועכשיו כמה קושיות מן העתיד... 1. מה גרם לאשלי ללכת והזריע עצמה בוויקטור
האם זו הנקמה המתוקה אך גם מתקתקה בכפולה של 2 - להכניס גם לדיאן וגם לניקי ביחד
2.יש סיכוי ביזארי ולא ממש הגיוני, אבל נניח, שניקי שמגלה את רזי עולם המחשבים, תגלה גם את ה-האקינג שבראד וג'ק עשו בלוח עיסקאות, כדי להצדיק את מחטף השילטון בתעשיות ניומן
ומתי היא כבר תצטרף רישמית לפורום
3.מה באמת השריטה של גארי
זו באמת טבעת נישואין
או שהוא התחתן לעצמו עם ויקי הפנטזיונר...שחושב שהיא באמת תשתין לכיוון של גמד תוכס לקר כמוהו

ים כחול

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תחשבי מה זה יעשה לג"ק אם ידע שיש לו אחיין משופם
אם רק מפלירטוטים הוא העיף חצי שולחן אני לא רוצה לדמיין מה יעשה למשרד כולו
ומה יקרה לילד הקטן האומלל שיקרע בין שתי מחנות ??? זה כמעט כמו מתנחלת שבוגדת בבעלה עם ערבי ... ... אחיין משופם למאמי אשלי : אמא למה אנקל ג"אקי לא מתייחס אליי ?? מאמי אשלי לבנה האומלל : אוי חומד אל תתייחס זה יעבור לו ... יש לך גנים של אבא וזה מרתיח את אנקל ג"אקי הוא לא מסוגל לסבול כל מה שקשור באבא ... הילדון : מאמי מתי אנקל ג"אקי ידבר איתי?? " מאמי אשלי : "תתכונן לזה שאולי לעולם לא יתקרב אליך , אבל מה אתה מוטרד מאנקל ג"אקי שיש לך ירושה כלכך ענקית מפאפי ויקטור ???? ילדון : "נכון מאמי , יום אחד אתנקם באנקל ג"אקי על כל הימים שלא התייחס אליי
מאמי אשלי חושבת ... (בועת מחשבה) : הנה הגנים מתחילים לצוץ ..

Dawn12

New member
על הקושיות שלך לעתיד ../images/Emo58.gif

מה גרם לאשלי להזריע את עצמה? אני מניח שאור לא תאהב את התשובה שאני עומד לכתוב לך
כמו שאני רואה את זה, אשלי מעולם לא התגברה על כך שהפילה את התינוק שלה ושל ויקטור. אחרי כמה שנים די קרירות ביניהם (כנראה כי איילין לא היתה בתפקיד למרות שזאת לא סיבה) הם שוב התקרבו בתקופה האחרונה, וזה קרה אחרי שאשלי נאלצה להתמודד עם עוד נישואים כושלים (שאחת הסיבות העיקריות לכשלונם היתה התינוק שאשלי רצתה). אם מחברים את כל זה ומוסיפים שעון ביולוגי מתקתק אפשר להבין בערך מה עבר לה בראש, עד כמה שהצעד הזה הוא קיצוני בצורה מפחידה. בקשר לניקי (אם השאלה נשאלה ברצינות) - היא לא תגלה את מה שבראד וג'ק עשו. אף אחד כבר לא זוכר את זה והנושא הזה לא יעלה מחדש בעתיד. זה לא ממש משנה כי כולם יודעים שג'ק השתמש בשיטות מלוכלכות כדי להשתלט על NE. כולם שואלים על טבעת הנישואין של גארי ונראה לי שאני היחיד שעוד לא זכה להבחין בה. אין לי תשובה לזה. אני רק יודע שהשריטה שלו נובעת מאישה שהוא היה בקשר איתה והיא השפילה אותו לגמרי בסופו של דבר.

b o t t e n

New member
../images/Emo58.gif|תודה על התשובות../images/Emo70.gif

השאלה על ניקי הייתה סתם בציניות
אם תסתכל טוב, גארי עונד טבעת מסוג "בומביי" על הקמיצה הימנית שלו. ונראה לי שזה אכן קשור לסיבת השריטה, כדברי השיר "...כמו פרפר לאש..." ועוד שאלה. מה עם בן דוד/חצי אח הזה של אשלי, הזייפן אמנות
אף פעם לא ממש הבנתי את הקשר המשפחתי שלהם
גם דיי היה חרמן עליה. חוצמזה, דיי מהר הוא החליט להיות ילד טוב, קצת מוזר, לא
לדעתי הוציאו שם את העוקץ מהר מידי ולא מספיק מובן, או שאולי זו רק אני, אבל לדעתי יש מקום שיחזור לבחוש בקלחת. ומה הסיפור של מייגן עם נינה
הייתכן שהתמונה של נינה שפורסמה פה לאחרונה מרמזת על כך שהיא תקח על עצמה את תפקיד הבוצ' ברומן סוחף עם מייגן
ומתי כבר לעזאזאל...מחברים טרישה לשקע, לטיפול בהלם חשמלי
אולי סופ-סופ היא גם תקבל קצת פיגמנטים
לילה טוב|יחר|

סף סוף פרק לעניין....../images/Emo45.gif

האמת שאבא של טרישה קצת מפחיד אותי, הוא מזכיר לי את הענק מה"נסיכה הקסומה", מסכן ראיין עוד מעט והוא דרך עליו... והכי אהבתי איך שג'יל גרמה לג'ק לחטוף קריזה על אשלי, מזמן לא ראינו את שני אלה בריב רציני שכזה... וסוף סוף היחסים בין פול וכריס כבר לא כ"כ משעממים ופעם ראשונה שלא העברתי בוידאו את הקטעים איתם, (מה שאני לא יכולה להגיד עדיין על נינה והדלסרו שלה)...

יוליקה

Member
מנהל
דבר והיפוכו

איך יכול אבא של טרישה להפחיד אותך אם הוא מזכיר לך את הענק מהנסיכה הקסומה? הענק בנסיכה הקסומה היה דמות חמודה מאד על כל אינצ' שיש לו בגוף הענק שלו....

את בטוח צוחקת עלי...

או שאת מתבלבלת עם סרט אחר.... או !!! שאת פשוט חיה בסרט !!!

שמיצית

New member
הענק בפרינסס ברייד הוא מדהים../images/Emo45.gif

הוא אולי מתחיל כדמות מהצד ה"רע", אבל הוא אף פעם לא רע באמת... ומסיים בצד של הטובים.. והוא כזה מותק!

יוליקה

Member
מנהל
הרמוניקה, לא אהבת את הענק???

הוא היה חמוד ומתוק אפילו כשנילחם "בפיראט השחור" בהוראת ויזיני.... טוב ששמיצית מסכימה איתי.

ברור שאהבתי, הוא היה חלק בלתי נפרד

מסרט האהוב עלי בילדותי.... אבל חמוד בכל אבריו??? קצת נסחפנו לא?! בכל אופן אני שמחה שגם את אוהבת את הסרט... דרך אגב, חבל שאת ווסלי החתיך אנחנו לא זוכים לראות לעיתים תכופות יותר, אפשר להגיד שבכלל לא!

יוליקה

Member
מנהל
הוא שיחק את החוקר המעצבן

שמתחרה בטוויסטר. מישהו זיהה אותו????

noname20041

New member
מישהו מוכן להסביר לי ../images/Emo92.gif|ספוילר

קראתי באתר ששרון ומאט יתיידדו בעתיד בזמן שיק יהיה בכלא, על מה ולמה הוא יישב?

למעלה