הפרק היומי - אשלי היתה גדולה היום

הפרק היומי - אשלי היתה גדולה היום

וזה הדבר היחיד שריגש/עניין אותי היום בפרק. איך שהיא נתנה לג'ק את הנאום על עריקתה של פיליס לניומנים, היא הרסה אותי בקטע הזה... העניין הוא שהיא הצליחה להפוך את זה לדבר טוב גם בעיני ג'ק, וזה רק הראה עד כמה האשה חכמה וממולחת בעסקים... והגיע הזמן באמת שיראו את הצד העסקי והממולח שלה במקום להראות לנו כל הזמן כמה עדינה ושברירית היא מול איומיו של ויקטטור הגדול...

Dawn12

New member
הפרק היומי - או: לאן נעלם ויקטור?

...Diane: I only told a few good friends !Victor: You have no good friends ?Diane: Do you think I'll be this foolish Vicotr: yes מישהו מוכן להגיד לי מי זה הזקן השנון הזה שריצד על המסך שלי ומה לעזאזל הוא עשה עם ויקטור ניומן מעורר החלחלה? אני לא יודע אם זאת דיאן ש"הכינה לו להנחתות" ואמרה שטויות שפשוט דרשו תגובות ציניות או שבאמת קצה נפשו של ויקטור והיא הצליחה לעלות לו על העצבים. בכל מקרה - אני ממש נהניתי, וזה לא קורה הרבה. בעצם - זה לא קורה אף פעם. גם ליאנה עשתה את עבודתה נאמנה וכמעט גרמה לויקטור להעיף אותה מהפנטהאוז במו ידיו. לפעמים זה נראה כאילו עוד ועוד אקסיות צצות מכל החורים כדי להתעלק על השפם. מי רוצה לשים כסף שהופ כבר בדרך מקנזס?
פיליס כנראה היתה היום על משהו עוד לפני הכניסה הגרנדיוזית שלה למשרד של מייקל, ואני בכלל לא בטוח שאני מאשר... ג'נואה סיטי עדיין לא יודעת להתמודד עם פיליס במצב רוח רגיל שלה, אז פיליס היפראקטיבית זה נראה לי קצת יותר מדי, אפילו בשבילי. וגם החליפה הכחולה הזאת... לא. ממש לא. כל מה שבריטני היתה צריכה זה פוש אחד קטן מפיליס ומשם היא כבר מסתדרת מצויין בעצמה. מה שהיא עשתה היום לבילי לא היה מבייש אפילו את פיליס עצמה בימיה הטובים. לילדה יש פוטנציאל להיות כלבה אמיתית.

כלבה כלבתית מארץ הכלבות...../images/Emo107.gif

סליחה, זה משהו שהייתי צריכה להוריד מהלב...

למעלה