הפרק היומי בארה"ב - 28/1

Dawn12

New member
הפרק היומי בארה"ב - 28/1 ../images/Emo58.gif

מצאתי את הסיבה להמשיך ולצפות בפרקים האלה, וקוראים לה ג'ק. העלילה הנוכחית בז'בו היא אולי לא הכי הגיונית ובטח לא הכי מקורית (אשלי שוכרת את שירותיו של ויקטור בתור יועץ כדי שיציל את החברה) אבל היא עדיין מעניינת. כנראה שכל מה שיכתבו לחבורה הזאת יעבוד, וזה עובד גם הפעם. אבל זה לא הקטע השווה באמת. אני לא רוצה להקדים את המאוחר או סתם לפתוח פה אבל כמו שזה נראה כרגע (וכמו שעולה גם בפורומים השונים) - ג'ק הולך להפיל את ויקטור! האם ימות המשיח בדרך? אין לי מושג מה התוכנית שלו (כנראה משהו שקשור לתעשיות צ'אנסלר) אבל אני אוהב לראות את הצד התחמן שלו בפעולה. אני רק מקווה שזה באמת הולך לקרות כי אם ויקטור שוב יצא עם היד על העליונה אני לא יודע מה אני אעשה. אני לא אוהב את גלוריה החדשה. זה קצת מצחיק שאני אומר את זה בתור אחד שלא ראה פרק אחד שלם עם גלוריה הישנה, אבל מהסצינות שכן ראיתי עם ג'ואן - היא הרבה יותר התאימה לתפקיד. זאת לא נראית כמוה, היא לא מדברת כמוה ולמען האמת - היא לא ממש מתאימה לצח"מ לדעתי, כי אני מאוד לא מתרשם מיכולות המשחק שלה. מה שכן, אהבתי את הסצינה של ג'ון ואשלי בה הוא הודיע לה שהיא כבר לא CEO והוא חוזר לז'בו. השאלה היא רק אם הוא מסוגל לעמוד מול ויקטור כי עפ"י ניסיון העבר אני לא הייתי ממהר לפתוח שמפניות. עוד דבר שכיף לראות הוא האינטראקציות בין דמויות שאצלנו אין להן כמעט קשר, כמו ג'ק ושרון לדוגמא. רק מישהי כמו שרון לא תבין שג'ק מעוניין בטובתה בערך כמו שהוא רוצה את ויקטור בחברה, והסיבה היחידה שהוא ייעץ לה לקבל את ההצעה של ניקולס (לעבור ל-NE) היא כדי ליצור לה בעיות עם השפם. יש לה עוד כל כך הרבה מה ללמוד אם היא הולכת לקחת חלק בעסקים שם, אבל בינתיים זה די משעשע לראות אותה קלולס כזאת לכל מה שקורה סביבה.

שיחק אותה ג'ון, תרתי משמע [אמריקה]

שרשור פרקים אמריקאיים ראו הוזהרתם!
[במאמר מוסגר, לגבי הכותרות, תסלחו לי אבל בתור אחד שאוהב כותרות פיקנטיות, מאוד קשה לי לפתוח שרשור עם כותרת יבשה - שרשור הפרק האמריקאי. אני לא מציין ספוילר ספציפי בכותרת, כך שזה ממש לא אמור להפריע לאלו שאינם צופים]. אז לענייננו, כל הכבוד לג'ון. גם מצא אישה שנראית שרלילה שווה לגילו (גלוריה), בנוסף יש לה פה ואומרת "מה (ש)בא לה" (ראיתם שבהתחלה תמכה באשלי ואח"כ הבינה שהיא טועה ביחס הלא הוגן המכוון לעובדים), וחוצמזה, ממש לא האמנתי שג'ון יעשה את זה, כי הוא בדר"כ פשרן שוחר שלום, אבל ח"ח שהדיח את אשלי מתפקיד ה-CEO של החברה. אבל האם מבחינה חוקית הוא יכול לעשות את זה, זאת השאלה, מאחר שהיא המנכ"לית הבכירה, בהנחה שהיא חתמה על חוזה (איתם כבר אי אפשר לדעת
) אז לא נראה לי שהוא יכול לעשות את זה. "זמנים השתנו" - אמרה אשלי, ובאמת כך הדבר, אבל לא מהבחינה אליה התכוונה. היא נהייתה ממש מגעילה. לא מתאים לה אופן החשיבה האגואיסטית הזאת, חוצמזה איך היא לא רואה שויקטור רוצה להיפטר מיסודות החברה כדי שיוכל לתפוס פיקוד, לבנות את העורף של ז'בו (ושלו) מחדש? מעניין מה התוכנית של ג'ק, ולמה הוא רצה לשכנע את שרון לעקור ל-NE (איזה חיוך הוא הביא בסוף). בראד די הצחיק בהצעה שלו, הלו... אתה באמת רואה את ויקטור נכנע למחשב דווקא מכולם ולא מוצא גישה לדברים המהותיים? הייתי בטוח שמאק תפתיע את בריטני ובובי, כי הרי היא התעצבנה על ג'ייטי שירד על הקשר שלה עם קווין, וגירשה אותו לפני שהספיק לספר לה שבריטני תשתלט בערב על הבית... ציפיתי לאיזה סצינה פילפלית קטנה (אני משער שהיחסים בין מאק לבריטני נשארו די רעועים). היתה לי תיאוריה שבסוף ניקי תיסע לקליבלנד עם בובי ובריט תגיע במפתיע ותתפוס אותם מתנשקים במלון. סופסוף הבריט השחיזה ציפורניים בשאלה נוקבת לניקי, אבל לתגובה של ניקי ממש לא ציפיתי. היא רוצה לתת לבריטני את כל הקרדיט של ההכנות ללוויה כדי שבובי יסע איתה? לא ברור למה. אולי היא מפחדת להיקשר אליו יותר ולכן היא דואגת לחזק את הקשר שלו עם בריטני? גם קתרין לא הבינה למה היא ממשיכה להיות מעורבת בחיים של בובי, הרי היא כבר עשתה את החלק שלה בשבילו, ומן הראוי שדרכם ייפרדו כעת. מדוע מלקולם באמת לא שש להיות בחברת לילי? בגלל אי הוודאות לגבי הסוג קירבה ביניהם - דוד או אב? זה עדיין לא מסביר את זה מבחינתי. דיימון הוא בתפקיד התומס ונינה של ימינו (פרסומות והתרעננות
). לא ריגש אותי הזכרונות/חלומות מהילד המת שלהם. סך הכל פרק טוב יחסית

Dawn12

New member
ספיקינג אוף קווין

מהכמה פרקים שיצא לי לראות בינתיים - הוא כנראה הדמות החדשה היחידה ששווה לחכות לה. גם גלוריה היתה כזו אבל פספספנו את התקופה של ג'ואן אז זה כבר לא אותו דבר. דרך אגב - זה רק אני שמתי לב שהם קטעו את הסצינה של קת'רין וניקי במקום ממש לא מתאים? קת'רין שאלה אותה האם יש לה רגשות כלפי בובי, ניקי הסתכלה עליה במבט נדהם ופוף! הסצינה נקטעה. שנייה אחרי זה כבר ראינו את ניקי מספרת לבריטני על ההכנות שהיא עשתה להלוויה של ג'ושוע. קצת מוזר, לא?

אור2221

New member
עכשיו הצחקת אותי

פעם ראשונה שאתה רואה צח"מ? - הם תמיד עושים את זה, הדמויות לא עונות לשאלות הכי חשובות. אני עדיין זוכרת איך ניקי התקשרה לאשלי כשהיא חשבה שויקטור מת (כשהוא היה עם הופ) ואמרה לה שיש לה משהו נורא לספר לה...והדבר הבא שאנחנו רואים זה את אשלי חיוורת ובוכיה נכנסת לחדר הישיבות של ג'בו.

דווקא לא ממש...

בדר"כ הדמויות מברברות ומברברות וטוחנות את השכל וגם ששואלים אותם שאלות כאלה "מה הרגשות שלך כלפי X", הדמות לרוב (כשלא נוח לה לדבר דוגרי, וזה כמעט תמיד) מתחילה לדבר סחור-סחור ולא לענות לעניין (מתאימים להיות פוליטיקאים
) רק לעיתים רחוקות יש דילוג מכוון, פער מידע מהצופים כשזה נוגע למשהו מאוד דרמטי (מה קרה בליל הרצח של קולין - "לחיות", אפילו דוגמה מהשבוע - מה הסוד הנוראי של מרטין פיצג'רלד, שסיפר לכומר ואנחנו לא ראינו - "תשוקות"). ובמקרה הזה, לא נראה לי שניקי אמרה לקתרין משהו דרמטי ("אני מפנטזת עליו בלילות, רק שיגדל שפם"
) זה באמת נראה תמוה למדי שדילגו על המשך השיחה. היא אפילו יכלה למרוח אותה בשני משפטים וזהו. מוזר. ולגבי הדוגמה שנתת - אני גם לא זוכר את המאורע הזה, אבל זה גם מאוד מפתיע מבחינתי. אני חושב שהצופים היו רוצים לראות "לייב" את התגובה של אשלי לחדשות שויקטור מת, ולא רק כשהיא מגיעה לז'בו לספר...

אור2221

New member
זה לא קורה הרבה

אבל זה בהחלט קורה. כאשר הכותבים של הסדרה רוצים להשאיר אותנו עם השאלה ולא עם התגובה של הדמות. זה בהחלט קרה כבר מספר פעמים, נשאלת שאלה חשובה - ופתאום אנחנו רואים את הסצינה הבאה. מאוד מעצבן, ומה שקרה עם אשלי וניקי גרם לי לצרוח, זו היתה יכולה להיות סצינה משמעותית בין שתיהן, חיכיתי לראות את זה.

אור2221

New member
אני עדיין ב5%

אוף!!! אבל בלי קשר, ג'ק נותן עצות לשרון - למה היא לא קולטת שהדבר האחרון שהוא רוצה זה את טובתה. ג'ון לפי דעתי בדרך לבית חולים, עוד פעם - וכרגיל - יאשימו את ויקטור.

קרנון2

New member
שאלה בקשר לפרק בארה"ב

איך זה יכל להיות שויקטור ייעץ עבור החברה המתחרה שלו??????

soapsfan

New member
בדיוק צפיתי../images/Emo58.gif

ואין הרבה מר לומר כי אני מסכים עם ההערות של כולם. אהבתי את הסצינות עם ג'ק וג'יל-שניהם עובדים בחברה של קתרין?.הסצינות בין דיימון/לילי היו משעממות והחלטתי להעביר אותן אחרי זמן מה ולדלג עליהן.אני לא מאמין שהפסדתי משהו חשוב. גלוריה נוראית.היא נראית כמו הבובה מהסרט צ'אקי עם העיניים הפקוחות לרווחה כאילו היא לקחה משהו,איפור הליצן שלה והשיער הלא מובן.בתמונה באתר של שחר היא לא נראתה כזה גרוע.היא גם לא נראית לי מתאימה להיות אמא של מייקל וקווין בכלל,אין לי מושג מה הם חשבו
אהבתי את הסצינה בין ניקי לבריטני.

Dawn12

New member
אתה כל כך צודק!

כנראה פספסתי את ההודעה הזאת אתמול אז אני מגיב רק עכשיו, אבל ניסיתי לחשוב את מי גלוריה מזכירה לי ולא הצלחתי... עד עכשיו כמובן
התמונה שהיתה באתר היא מלפני לפחות 15 שנה לדעתי - יכול להיות שאפילו בתקופה שהיא היתה בימ"ח.

אור2221

New member
אוי זה פשוט גדול!!!

אני כבר שולחת את זה לחברה שלי קנדית שלי ששונאת את אשלי.

למעלה