הפרק היומי(ד')-מלאכים בלבן

קסםkesem

New member
הפרק היומי(ד')-מלאכים בלבן

היום ניפתח בהגעתם של שרלוט ווינסנט עם הנגאובר לאחר ליל אמש בגלל זה שרלוט ישנה אצל וינסנט. באותו זמן רואים את גרג שוכב ללא חולצה במיטה של שרלוט ומדבר לכלבה שלה שרלוט ווינסנט מתרכזים בתפקידם בבית החולים כששרלוט מקבלת הודעות מלוק על כך שתבוא אליו למיון. שרלוט פוגשת את לוק במעלית והוא אומר לה שלא שלח לה בכלל הודעות ושהוא בדיוק בדרכו למיון אך שרלוט מנצלת את ההזדמנות לבקש ממנו שיעזור לה עם האינג'יוגרמה של ג'ואן(אחת מאחראיות בית החולים לוק פוגש את וינסנט במיון ולפתע הם רואים את גרג הם רודפים חריו ואומרים לא שפוטר ושאסור לו להיות שם גרג שולף רובה ומתחיל לצעוק איפה שרלוט תוך כדי זה הוא יורה בשלושה אנשים ופלה מצליחה לעזיק את הביטחון בית החולים ניכנס לקוד שחור ולאף אחד אסור לצאת שרלוט שלא ממש מודעת לסיבת הקוד השחור מזלזלת במב והולכת חושי לאן שהיא צריכה הזמן עובר וגרג ממשיך בחיפושיו אךטרי מבחינה בו כאשר היא מביאה מחשיר שיעזור לג'ואן לא למות היא מגיע לחדר של ג'ואן ורואה את שרלוט בפניקה היא שואלת אותה האם היא בסדר שרלוט שלא מבינה מה קורה אומרת כמובן וטרי מסבירה לה שגרג מחפש אותה ויורה באנשים תוך כדי דיבורים גרג מגיע למחקה 17 וממשיך לרסס אנשים שרלוט מבינה שאין לה ברירה אלה לצאת לדבר איתו היא יוצאת ומרגיע אותו הם ניכנסים לחדר הקפה וגרג מצטער בפניה על כל מה שעשה ונותן לה "מתנה" יריה בראשו שרלוט המזועזעת ומלאת הדם נכנסת להם וטרי לוקחת אותה לביתה בבית הם מוצאים אוכל מוכן שרלוט פוחדת שגרג הרג את קריקט כלבתה ורצה בצעקה לחדר השינה שלה היא מוצאת את כלבתה וצור של לב על הכר ובו כתוב "לעולם לא לישכוח"
 

קסםkesem

New member
חברה אני ימשיך לעשות את התקצירים למלאכים בלבן

אבל אני ישמח מאוד אם מישו מכאן ירצה להתחיל לעשות את הפרקים היומים של קרוב רחוק
 

FreshF5

New member
חברה, אני יכולה להתחיל עם זאת קחי/קחו

בחשבון שזה: א. יהיה לסירוגין (ושאשמח אם גם מישהו אחר ייטול את המושכות). ב. יהיה סיכום ספציפי/נקודתי עם נגיעות "חשובות" מנק' מבטי.
 

קסםkesem

New member
אני ישמח עם תוכלי להתחיל את התקצירים

של קרוב רחוק ואם למשהו אחר יהיה זמן אז אני יודיע לך והוא יתפוס את המושכות אבל בנתיים את אופציה מעולה. אשמח מאוד אם תוכלי להתח כבר מחר
 

SupeRonit

New member
יו קסם איך את חסרה לי בקומונה-ואני התפלאתי

איך לא נפתח לכזה פרק היסט(ו)רי שרשור
יו יו כמה אני יכולה לראות אותו שוב ושוב ולא יימאס לי
...........כל הפרק פשוט וואו שאני אפילו לא אתחיל לפרט
 
למעלה