הפרק היומי - הו בילי...

הפרק היומי - הו בילי...../images/Emo178.gif../images/Emo72.gif

למרות שכעסתי עליך במהלך הפרק כשנסחפת אחרי בריטני המטומטמת ולא שמת קצוץ על המסיבה של מאק, בכל זאת ריחמתי עליך כשאתה שוכב ככה בשלג, עזוב, לבד ובקור הזה... ואם קודם סלדתי מג"י.טי הדחליל, אז עכשיו פי כמה וכמה אני לא סובלת אותו. איזה מין חבר זה?! הוא כ"כ פחד על השטיח המכוער הזה שחס וחלילה תקיא עליו שהוא שלח אותך מיד החוצה כאילו היית ילד בן שש. בפעם הבאה אל תחשוב פעמיים ותקיא ישר על הראש של הדחליל, תאמין לי זה רק יעשה לך טוב (ולי!)

Dawn12

New member
בילי, ילד שלי מופרע ../images/Emo79.gif

זה רק אני או שהמסיבה של מק היתה אחת העלובות ביותר שראינו? גם הקונספט שלה עדיין לא ברור לי - זה מסיבה לחברים או מסיבה למשפחה? ואם כבר חברים, אז מי הם אותם "חברים של מק" לדבריו של ברוק? למה כולם היו נראים כמו סטודנטים שמעולם לא ראו ושמעו על מק? הם לא התייחסו אליה והיא לא דיברה איתם. הניחוש שלי הוא שהם היו שם כי קת'רין משלמת על הכל. אולי היא שילמה גם להם? ודרוסילה עיצבנה אותי היום עם ההאשמות המגוחכות שלה כלפי מלקולם שהוא שבר לאחותה את הלב והרס לה ולנייט את החיים. מישהי כאן צריכה להתעדכן במה שקרה בזמן שהיתה בתצוגות אופנה במילאנו. אחותי, לא בשביל זה הביאו אותך ולא לזה חיכינו! בעניין בילי, האמת היא שאני ציפיתי להתמוטטות קצת יותר רצינית ולא "טוב אני אשכב כאן רק לרגע". רציתי משהו בסגנון ההתמוטטות של ניקי בשלג. אבל לא נורא, לפחות הגענו כבר לפרקים האלה ויש התקדמות משמעותית אצל הצעירים. ודרך אגב, בעניין הגבס של ג'יל - נראה לי שהקדמתי את המאוחר. היא עדיין לא הבריאה.

שמיצית

New member
../images/Emo79.gif גיל 16 הכל כזה, מין קצפת

ודובדבנים...
אז ככה - המסיבה באמת הייתה קצת מביכה
נראה שלא מק ולא אנחנו הכרנו את שלל המפזזים... וחוצמזה, אני ממש מסמפטת את ראול
אין לי הרבה מה להגיד... רק ברוכה השוובה לדרוסילה, שנתנה את האמא של המבטים השטניים כשהיא חיבקה את ליב... ובילי.. נו, כשאתה מזמין צרות, אל תתפלא אם הן מסכימות להגיע בריצה..

dviridit

New member
שחר, אל דאגה, נראה לי שבפרק הבא דרו

הולכת להכניס לזיתיה המיובשת. איזה חבר זה ג'יטי מגעיל ומה בריטני לא שאלה עליו אחר כך. פיספסתי את הסוף. אם היא הייתה חברה אמיתית היא לא הייתה מכניסה את בילי לצרות כאלה. דרך אגב, למישהונ יש מושג איפה פייתון.??????????

python 4

New member
עידיתוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אין, אין עליך!

p_nurit

New member
עבר די זמן עד שראיתי צעירים

ראיתי היום את הפרק של אתמול והיה דווקא לא רע גם אני לא קלטתי את המסיבה הזו של מק ומי שם וכל הקטע של בילי עם הוריו נראה לי מטופש, הוא בן 6?? צריך "משגיחים"? אבל הקטע שנפל, באמת היה עצוב
בנוגע לדרו, היא באמת קצת עצבנה אבל אני מאוד שמחה שחזרה, תמיד הכי אהבתי אותה מכל הווינטרס למיניהם וזהו נב: לצופי תשוקות - אם זה היה בתשוקות ביל בטח היה מתמוטט רק אחרי 20 פרקים לפחות מאז שהיה מגיע למסיבה של מק........

למעלה