הפרק היומי ומגפת הריאליטי ../images/Emo45.gif
אפשר להגיד וואו? בשביל פרקים כאלה אנחנו כנראה מוכנים לסבול את אוליביה ותומאס, ואם זה ימשיך ככה - אין לי בעיה עם העסקה הזאת.
איזה כיף היה לראות פלאשבק מימי רוז דה-ויל הרחוקים! אני אפילו לא יודע אם הסצינה הזו שודרה בארץ, וגם אם כן אני מניח שמעטים זכו לצפות בה. ההחלטה להעלות מחדש את אותו סיפור ישן היא החלטה מבורכת מצד הכותבים. נינה ראוייה לסיפור טוב בהרבה ממה שיש לה עכשיו עם תומאס, וזו יכולה להיות עלילה מעניינת לשם שינוי. הסצינות של GBJ היו מצויינות. ג'יל בהיסטריה, ג'ק מחייך בשלווה, ניקי מוכיחה את עצמה כמועילה ולורן שהיא תמיד תוספת מבורכת. תחשבו על זה שהעלילה הזאת שודרה בארה"ב לפני יותר מארבע שנים, כשגל הריאליטי רק התחיל להציף את הטלוויזיה. לראות סיפור כזה חדשני ומודרני מתגלגל באופרת סבון די שמרנית זה בהחלט ריענון.
מעניין מה מחכה לנו בצילומי הקיץ בפול-האוס - או שאולי צריך לקרוא לו בשמו - הוילה?
מאחוזת אבוט אל הנשף הנוצץ, ובהחלט אפשר להגיד שלא חסכו בהפקה בתפאורה מרשימה. ג'יל כרגיל גנבה את ההצגה גם כאן כשהופיעה מספר פעמים על המסך.
מה שכן, בילי אמנם קיטר קצת בהתחלה אבל אחרי זה היה נראה די רגוע יחסית למישהו שאמא שלו נמצאת בנשף הסיום שלו. אני לא התלהבתי מהשמלה הסגולה של בריטני. בשביל זה היא טסה עם ג'יל לאל איי? ועד כמה שהכניסות של שני הזוגות היו קיצ'יות להחריד (המוזיקה מתנגנת בדיוק בזמן, כל העיניים נשואות אליהם) - זה עדיין היה טוב, לא יודע למה. ואם GBJ הוא "הוילה", נשף הסיום של צעירי ג'נואה סיטי בהחלט מסתמן כגרסה כזו או אחרת של "כוכב נולד", לא?
אפשר להגיד וואו? בשביל פרקים כאלה אנחנו כנראה מוכנים לסבול את אוליביה ותומאס, ואם זה ימשיך ככה - אין לי בעיה עם העסקה הזאת.