הפרק היומי ומגפת הריאליטי

Dawn12

New member
הפרק היומי ומגפת הריאליטי ../images/Emo45.gif

אפשר להגיד וואו? בשביל פרקים כאלה אנחנו כנראה מוכנים לסבול את אוליביה ותומאס, ואם זה ימשיך ככה - אין לי בעיה עם העסקה הזאת.
איזה כיף היה לראות פלאשבק מימי רוז דה-ויל הרחוקים! אני אפילו לא יודע אם הסצינה הזו שודרה בארץ, וגם אם כן אני מניח שמעטים זכו לצפות בה. ההחלטה להעלות מחדש את אותו סיפור ישן היא החלטה מבורכת מצד הכותבים. נינה ראוייה לסיפור טוב בהרבה ממה שיש לה עכשיו עם תומאס, וזו יכולה להיות עלילה מעניינת לשם שינוי. הסצינות של GBJ היו מצויינות. ג'יל בהיסטריה, ג'ק מחייך בשלווה, ניקי מוכיחה את עצמה כמועילה ולורן שהיא תמיד תוספת מבורכת. תחשבו על זה שהעלילה הזאת שודרה בארה"ב לפני יותר מארבע שנים, כשגל הריאליטי רק התחיל להציף את הטלוויזיה. לראות סיפור כזה חדשני ומודרני מתגלגל באופרת סבון די שמרנית זה בהחלט ריענון.
מעניין מה מחכה לנו בצילומי הקיץ בפול-האוס - או שאולי צריך לקרוא לו בשמו - הוילה?
מאחוזת אבוט אל הנשף הנוצץ, ובהחלט אפשר להגיד שלא חסכו בהפקה בתפאורה מרשימה. ג'יל כרגיל גנבה את ההצגה גם כאן כשהופיעה מספר פעמים על המסך.
מה שכן, בילי אמנם קיטר קצת בהתחלה אבל אחרי זה היה נראה די רגוע יחסית למישהו שאמא שלו נמצאת בנשף הסיום שלו. אני לא התלהבתי מהשמלה הסגולה של בריטני. בשביל זה היא טסה עם ג'יל לאל איי? ועד כמה שהכניסות של שני הזוגות היו קיצ'יות להחריד (המוזיקה מתנגנת בדיוק בזמן, כל העיניים נשואות אליהם) - זה עדיין היה טוב, לא יודע למה. ואם GBJ הוא "הוילה", נשף הסיום של צעירי ג'נואה סיטי בהחלט מסתמן כגרסה כזו או אחרת של "כוכב נולד", לא?

רונית1

New member
ראיתם איך בסצנה הישנה של נינה

עם ההפלה הופיעה שם סאלי ספקטרה מהיפים? גם לדעתי היה פרק מצויין. אהבתי את הדברים של לורן ומק נראתה מקסים בשמלה הלבנה.

איזה הפתעה ששמו את הפלאשבקים!

הייתי המום לראות את סאלי ספקטרה (ז"ל, מבחינתי
) נינה ממש היתה ילדה וקריקט נראתה מגוחכת בפיאה ומשקפיים שחורים.. בדר"כ הם מתקמצנים על פלאשבקים, לפעמים מסיבות מובנות (חילופי שחקנים) אבל עדיין... זה כ"כ אלמנטרי... לגבי השמלה הסגולה של בריטני, לא רק שלא התלהבתי - אלא נגעלתי. ממש לא הלם אותה. לעומת זאת השמלה של מקנזי באמת פיצוצית. ובילי נראה חתיך הורס, אח מה הייתי עושה לו אם הוא היה כאן עכשיו.....

b o t t e n

New member
אפשר לקבל עוד מידע פנימי../images/Emo8.gif../images/Emo35.gif

לא ראיתי היום את הפרק, אני אעשה השלמת השכלה מחר ב- 09:35 בבוקר
אבל מזה העלילה הישנה הזו
מה היה שם
אם זה שודר בארץ בשנים 1993-1996, אני הייתי באאוט, אוף-סקרין, כי אז הייתי בצבא

Dawn12

New member
אפשר גם אפשר ../images/Emo13.gif

הסיפור שלה מופיע בקצרה בשרשור הזכור לטובה של צ'ארמד ממש כאן. הסיפור הזה בטח לא שודר בשנים שבהן היית בצבא, והוא די גבולי על 1986-1987 שמשם החלו לשדר בערוץ 3 את הסדרה כמה שנים מאוחר יותר. נראה לי שרק מי שצפה בסדרה מיומה הראשון באמת יוכל לענות לנו אם זה אכן שודר בארץ בכלל.

b o t t e n

New member
../images/Emo51.gif4U|

אז עוד לא היה לנו כבלים.... מטעמים אידאולוגים של אמא שלי, היום יש לה בבית טלביזיה עם לויין בכל חור

זה שודר בארץ

ממרום גילי המתקדם, אני יכולה להגיד לכם שזה שודר בארץ! זה היה ממש מזמן, אבל אין ספק שזה היה סיפור מעניין. החברות של נינה וקריקט היא ארוכת שנים. אם תשימו לב נינה היא היחידה שעוד קוראת לה "קריקט" כולם קוראים לה "כריס" או "כריסטין".

Dawn12

New member
קריקט, כריס, כריסטין...

בשבילי היא תמיד תישאר הצרצרית.
(ידעתם שבפורומים אמריקאיים היא מוכרת בתור The Bug?
) בכל מקרה, סחטיין על הזיכרון!
ועכשיו - הודעה חשובה ומרטיטת פטמות - השבוע ישודרו ארבעה פרקים ולא שלושה כפי שנכתב כאן לפני כן. רק ביום רביעי (ערב סוכות) לא ישודר פרק, ותודה למיכל שהסבה את תשומת לבי.
עצה קטנה: ממש לא כדאי להחמיץ השבוע פרקים.

יוליקה

Member
מנהל
השמלה של בריטני

השימלה של בריטני לא הלמה אותה כי היא מחצה לה את השדיים. בתקופת הנרי השמיני היה נהוג למחוץ את השדיים כי אז להיות שטוחה היה מודרני. אבל היום, כשכל אחת עושה ניתוח להגדלת חזה, מה זה צריך להיות? כניראה שלא היתה שמלה במידה של בריטני, וג'יל הכריחה אותה לקחת בכל זאת.

שכחת את העיקר

ידידנו ויקטור נויימן ובנו... הוא מת לפטר את הפוץ הזה כבר. אבל זה הבן שלו במיקרה... אם היה לו בן כמו ניל-אולי היה מיסתדר טוב יותר.

Dawn12

New member
כלומר אחד שתמיד אומר "כן אדוני"?

לא תודה, מספיק לנו אחד כזה, וגם זה יותר מדי. כל זכות הקיום של ניק בסדרה הזאת מבוססת על כך שהוא לא יסתדר עם ויקטור. אם גם הוא היה yes man שלו היה צריך להיפטר ממנו לדעתי.

ים כחול

New member
לא יודעת מה איתכם אבל.....

אני ממש לא נהנית מהקיטצ" הזה של הנשף והשמלות שידלגו על הכל ונראה כבר את בילי ומאק יחד .... וראול ובריטני ימצאו תנחומים זה בזרועותיו של זו ... (סתם מנחשת) לו הייתם יכולים לבחור מי האושפיזין של סוכות ?? מי הייתם בוחרים ?? כוונתי היא לחולים מכל הסוגים שחייבים טיפול חחחח
טוב "המאושפזין" שלי הם : אוליביה והצנרת (איך לא? ) טרישה והשרינק (פסיכולוג) גם תומאס נראה לי קצת לא שפוי...
לנינה יש עבר מפואר אך נניח לה - היא נרגעה
החוטף של ויקי (יו כבר שכחתי שמו
) פסיכי עם קבלות דייאן (מעורערת בנפשה ללא ספק, חיה בהזיות)
מריסה (אם היא מסוגלת לסבול את דייאן, היא חייבת להיבדק ) לג"יל יש הפרעות וורקוהוליסטיות ... נוותר לה ??
את מי שכחתי ?

ים כחול

New member
ושאלת סקר קטנה....

אם הייתם בוסים גדולים , האם הייתם מעריכים עובד כמו ניל ?? מצד אחד הוא נאמן באופן מושלם-ראוי להערכה מצד הבוס לא ? נשאר איתו בכל מחיר ולא חשב לבגוד בו .. אך מצד שני מתנהג כמו פודל שפוט ולקקן - הצל שלו... זו דילמה לא פשוטה

ראוי להערכה

הדבר שהכי חשוב ל"בוס" זה נאמנות מוחלטת מצד העובדים. ניל ללא ספק ראוי להערכה מצד ויקטור ניומן.

נכון מאוד

הפרק היה מאוד עמוס בעניין הריאליטי וג'יל המתחרפנת וזכינו בפלאשבק עתיק..... וכל העניין של הטינס שהחברים שלהם מהכיתה מחליטים לא לבחור בבריטני היה כלכך בולט ככה שלא תיהיה לנו הפתעה טוב חוץ מזה יש את התקצירים אז לא משנה חחח

למעלה