הפרק היומי יום חמישי

SHE RA

New member
הפרק היומי יום חמישי

פרק 119 זינה יוצאת למשימה קטלנית שכרוכה בעברה האפל, כאשר בייוולף הלוחם פונה אליה ומבקש ממנה עזרה. והנה התחילה לה תיראלוגית הטבעת פרקים יפים!!!

Shiri from the block

Active member
אוףףףףףףףףף לעזאזל!! איכשהו לא התעוררתי!!! בכלל הייתי אמורה לקום ב-10 ולא התעוררתי! אמא שלי בכלל העירה אותי ב14:47 :| ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

Shiri from the block

Active member
מה איכפת לי מסמולוויל? אני לא אמא שלי, אבל אני אודיע לה על זה, היא תשמח../images/Emo13.gif

slaiter

New member
פרק מעולה!!!

בהחלט אחד הפרקים היפים של העונה השישית ובכלל ה"טרילוגיה" הזאת. דרך אגב הייתי כותב פה פעם בפורום אני לא יודע אם מישהו פה זוכר אותי אבל בכל מקרה החלטתי לחזור קצת ולהסתכל בפורום ואני שמח שהוא עדיין חי וקיים למרות שהסדרה כביכול נגמרה

slaiter

New member
סתם קצת לידע כללי....

העלילה של הפרקים האלה לפחות חלקה לקוחה מיצירתו של ריכרד וגנר "טבעת הניבלונגים" (טטרלוגיה אפית המבוססת באופן רופף על "שירת הניבלונגים" ,אגדות גרמניות פאגאניות ומיתולוגיה נורדית) שמכילה את האופרה הראשונה "זהב הריין" (בגרמנית: Das Rheingold) ואת "הוולקיריות" (בגרמנית: Die Walküre) שהיא האופרה השנייה. בתחילת המערכה השלישית של "הוולקיריות" מושמע הקטע המפורסם "רכיבת הוולקיריות" (גם אם אתם לא מכירים אותו לפי השם אתם בטוח מכירים את הקטע) שמושמע בקונצרטים כקטע מוזיקלי העומד בפני עצמו. הקטע שימש את הבמאי פרנסיס פורד קופולה בסרט "אפוקליפסה עכשיו" כמוזיקת רקע למתקפת מסוקים על כפר ויטנאמי . אם זה מעניין מישהו הנה פרטי העלילה (אולי תוכלו לזהות את השונה ואת הדומה). 1)"זהב הריין": http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%94%D7%91_%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9F#.D7.94.D7.A2.D7.9C.D7.99.D7.9C.D7.94 2) "הוולקיריות": http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA_(%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94)#.D7.94.D7.A2.D7.9C.D7.99.D7.9C.D7.94

בלי קשר כ"כ לפרק של היום

יש סרטון ממש נחמד על זינה וגבריאל. אם רובכם ראיתם אותו אז סורי..

Shiri from the block

Active member
ואו, קליפ סוף! ממש ממש ממש אהבתי! זה כל כך שונה מכל הקליפים האחרים שאני רואה ביוטיוב.. אולי זה בגלל השיר, אולי פשוט הקליפ קצת בנוי אחרת.. העריכה שלו ממש טובה, אהבתי לחלוטין../images/Emo45.gif

למעלה