הפרק היומי.. כמה שאלות

שמיצית

New member
הפרק היומי.. כמה שאלות../images/Emo9.gif

פשוט... רציתי לשאול... למה לא עושים למאק בדיקת אבהות? כלומר, לברוק... זה לא טריוויאלי
לחלוטין
זו באמת סוגייה שמטרידה אותי אגב, שמתי לב שגם לה יש בעית שיניים... מה יהיה
מתי יבואו רופא שיניים ראוי לג'נואה
ועוד תהייה (שדון כבר העלה אותה, אבל רק היום הבחנתי בזה) - מה קורה עם לוחות הזמנים שם? איך זה שבאחוזת צ'נסלר הבוקר רק התחיל, אבל אצל ג'ינה אנו רואים את דיאן בשמלת ערב
חוץ מזה היה פרק נחמד, בטח בגלל היעדרם המבורך של אוליביה/ניל/מלקולם/קאלי.... (למה ברוק לא כועס על ג'יל, או חוקר לפשר מגוריה באחוזה של אמא שלו?). ולבסוף - מסכנה ניקי... אבל בסה"כ היא אוכלת את מה שהיא בישלה.

ברוק הזה

הוא לא ברוק לוגן, והנוכחות שלו סתם מעיקה. חומר למחשבה לתסריטאים.
ולגבי שמלות, זו אופרת סבון... וודאי שכולם ייראו במיטבם. את רואה "לחיות"? איזה שמלות דופקת בלייר גם כשהיא "סתם" מסתובבת בבית? תנו להן את הבגדים, אנחנו לא מתנגדים

Dawn12

New member
צודק

נוכחתו של ברוק לא תורמת דבר, ואם כבר אנחנו בעניין של שאלות - זאת מופנית לאלה שצפו בו בעבר - האם הוא היה כך תמיד? מלבד זה, אין לי הרבה מה להגיד על הפרק, לא אהבתי.

ים כחול

New member
חייבת שוב לומר .....

נינה מעצבנת בטירוף
ויקטור משחזר את שיחתו עם ניקולס ...פששש איזו דרמאטיות
מה יחליט ? האם ישאיר אותו בניומן אנטרפרייז או לא ?? למי זה אכפת בכלל?? (לי לא !! ) מה יקרה אחרי שניקי תקרא את המכתב המכריע האם ישנה את גורלה ויחולל מהפיכה במשפחת ניומן ??
(דווקא זה כן מעניין
) הגיע הזמן שקול ואשלי ייפרדו - הקשר מיצה את עצמו
אפתח לי בקבוק פנטזיה לכבוד האירוע
ברוק הבוק וג"יל הדרקונית בשיחה מלב אל לב , רק שלא יתחברו לזוג אחרת נסבול אותו לתקופה ארוכה
אחרי שג"ק דחה את חרמנותה הנואשת היא חייבת לעוט על הגבר הראשון שהיא מוצאת
, אני בספק אם הוא זוכר מה זה סקס
, את טעם הקפה הוא בטוח זוכר . איפה ג"ק שלי היום ?? לא ראיתי אותו וזה היה חסר
האם הזכרתי כבר כמה נינה מרגיזה ?

לדעתי

ויקטור ישאיר את ניק, ובכלל לא יצא נגדו בעניין בית הקפה. לא כל אחד גורם לויקטור "לעשות חושבים", ועצם העובדה שהיא שיחזר את השיחה דקות (!) ספורות לאחר שהסתיימה מוכיחה שניק נגע באיזשהו רגש באביו. אחרי הכל גם ויקטור התחיל מאפס ורצה להוכיח את עצמו, וזה בדיוק מה שניק רוצה לעשות עם "קרימסטון לייטס". אגב, אם שמת לב, בסוף הפרק הוא כמעט בכה. הגיע הזמן שהוא יעשה בדק בית.

Charmed24

New member
ויקטור, ברוק, ובכלל...

אני חושב שהם שברו שיא חדש היום, כששידרו פלאשבק של קטע שהיה באותו פרק...ממש מגוחך לשדר קטע פעמיים באותו פרק. בכל מקרה, אני לגמרי מסכים עם ויקטור. גם אני במקומו, אם הייתי צריך לנהל תאגיד ענק, וממנה מנהל צעיר לתפקיד חדש וגדול כ"כ, הייתי מצפה ממנו שזו תהיה עבודתו העיקרית, ולא יעבוד במקביל בניהול בית קפה. ניקולס המפונק רוצה לרקוד על שתי החתונות, לנהל את בית הקפה מחד, ומאידך להיות חבר דירקטוריון בניומנס. גם ככה, שרון היא היא זו שבפועל מנהלת את הקפה והיא זו שמביאה אותו להצלחה, היא אפילו הציעה לניק פתרון, אבל הוא רוצה את כל הקרדיט לעצמו. ניק חושב שבגלל שהוא הבן של הבוס, מגיעות לו פריווילגיות, שלאף מנהל בכיר אחר לא היו ניתנות.
ברוק משעמם, ותמיד היה משעמם. לשאלתך שחר, גם בתחילת שנות ה-90, כשהופיע בסדרה, הוא היה מעלה פיהוק על שפתיי. קתרין אפילו ניסתה לשדך לו את ליאנה לאב (שזה פוטנציאל לעלילה מעניינת), אבל אפילו זה היה משעמם. גם אז הוא נראה זוועה, ולמרות שהייתם מצפים שלפני 7 שנים הוא נראה טוב יותר, לא כך. עניין שלא ברור לי, הוא כל הנושא של מערכת היחסים עם ג'יל. בשנות ה-70, ג'יל וברוק היו נשואים, כן כן. מצד אחד, רוצים להראות לנו שהיה בניהם קשר מיוחד כלשהו, מצד שני מתעלמים מזה שהשניים היו זוג נשוי. מק שאלה את בילי, אם היה בניהם משהו פעם, והוא אמר שלא ידוע לו כלום. קשה לי להאמין שנער אינו יודע למי אימו הייתה נשואה בעברה...
שמתם לב שהשקיעו קצת בתפאורה לאחרונה? הכניסה לבית ניומן פורחת, וכך גם הכניסה לקוטג' של ניק ושרון, ושל בית אבוט. כמו כן יש נוף שנשקף מחלון חדר האורחים של ניקי, וראיתם איזה משרד מושקע יש לניק פתאום?

שמיצית

New member
../images/Emo58.gif אני לא מבינה משו (ספוילר)

אם בארה"ב גילו שג'יל היא הבת של קתרין... ואם, לפי מה שנאמר כרגע, ג'יל וברוק היו נשואים... אז.. איכס
אלא אם כן נגלה שברוק הוא לא הבן האמיתי של קתרין (מה שיהיה ברכה עבור קתרין, לדעתי).

Charmed24

New member
אז זהו

הם היו נשואים, אבל לא שכבו. מה, לא הגיוני
כשברוק חזר הביתה ופגש לראשונה את ג´יל הצעירה, היא מיד שבתה את תשומת ליבו, אך למרות נסיונותיו, ג´יל התעניינה רק בפיליפ. זמן קצר לאחר מכן, ג´יל גלתה שהיא בהריון. קתרין שחששה להפסיד את פיליפ לג´יל, הציעה לברוק סכום כסף לא מבוטל על מנת שיפתה את ג´יל וישא אותה לאשה. ברוק הסכים בתקוה שהדבר יביא קץ למתח המתמשך בין שתי הנשים. ג´יל קבלה את הצעת הנשואין של ברוק, כדי שבנה לא יוולד ללא אב. ברוק וג´יל נישאו, ועברו להתגורר יחד בבקתה קטנה. אך הדבר היחיד שהיה חסר בנשואין האלה היה יחסי מין. פיליפ הצטער לשמוע שג´יל בהריון, משום שהניח שברוק הוא אבי התינוק. כשג´יל ספרה לפיליפ שהוא אבי התינוק, ושנישאה לברוק רק כדי לתת לתינוק אב, פיליפ החליט להתגרש מקתרין. במקביל, ג´יל התגרשה מברוק.

רציתי לציין ש...

גם אם אני לא פעילה בשיחות שאתם מנהלים אני מאוד פעילה בקריאה סמויה...
..ונהנית מכל אחד מכם..אם זה dawn , chermed24, ים כחול, שמיצית, צהובון אחד ויחיד (וסליחה עם אלה ששמם לא צויין) פשוט כייף לקרוא אותכם!. מזל טוב לשחר היקר שחוגג בעוד יומיים את יום הולדתו
שחר חמוד! אתה פשוט מלך!
. שפי

Dawn12

New member
תודה רבה יקירתי ../images/Emo24.gif

כפי שציינת - זה עוד לא התאריך.

python 4

New member
שלום אנשים, אני חדש פה!../images/Emo24.gif

אני בן 27 ואני רואה צח"מ כבר יותר מעשור. מה קורה, אנשים טובים?
מוקדש בחיבה לפיית הפרחים שלא תשכח אותי פעם הבאה

למעלה