ריקי לייק
ריקי "שלום לכולם, התוכנית שלנו היום תעסוק בנושא כואב - שיער. לפעמים אנחנו יכולים להיות נשואים לבני זוג מושלמים, אבל שיש בהם משהו קטן שמעצבן אותנו, הנשים שלנו היום יחלקו אמיתות כואבות לגבי מראה השיער של בני זוגם, שלום לך פיליס. פיליס: היי ריקי. ריקי: את נשואה כשנתיים ויש לך בעייה. פיליס: יש לי בעייה חמורה, זה השיער של בעלי, הוא אובססיבי לגבי הפן שלו. ריקי: אובססיבי? מה זאת אומרת? פיליס: הוא לא יכול בלי הפן! יום אחד הפן שלנו התקלקל, הוא הלך לחפש אחד באמצע הלילה, כי הוא לא יכל לדמיין ללכת למשרד בלי פן בבלורית! ריקי: ולמה זה מפריע לך? פיליס: ריקי, את לא יודעת כמה זה קשה, הוא אוהב לשחק לעצמו בשיער יותר ממה שהוא אוהב לשחק לי בשיער, הרעיון שלו לפורפליי זה להעביר את הבלורית שלו על החזה שלי תוך כדי כך שהוא מבקש ממני להחמיא לו עליה, זה הדבר היחיד שעושה לו את זה, ואז הוא רוצה שאני אדקלם כל לילה "בלורית זה אין, שפם זה אווט" לפחות שלוש פעמים ורק אז הוא יכול להרדם. ריקי: הבנתי שניסית להציע לו לשנות תספורת. פיליס (מוחה דמעה): אוי ריקי, זה היה נורא, הוא ישן על הספה במשך יומיים עד שקניתי לו מסרק מיוחד לפן בתור מתנת ניחומים. ריקי מזועזעת - אכן, קשה, איפה זה התחיל? פיליס מעווה פנים - הכל התחיל שהוא היה נשוי לאשתו לשעבר, הוא פעם אחת ניסה את הפן שלה והתמכר מיידית,היום, כל שנה היא קונה לו פן ליום ההולדת, היא מחמירה לו את האובססיות. טוב, יכולתי לכתוב עוד, אבל יש לי עבודה בחוזים להגיש למחר ואני יכולה להסחף עם אלה. אור.