הפרק היומי - מי הימר על ניקי

שמיצית

New member
הפרק היומי - מי הימר על ניקי../images/Emo35.gif

אני דווקא הימרתי על דיאן.. אבל אולי ג'ק יציק לה עכשיו, כשהוא יודע על העניין עם ויקטטור. בכל מקרה, כל הכבוד לזוכים המאושרים
חייבת לציין, שעם ניקי הוא היה צ'רמר של ממש
חוצמזה, אין לי יותר מדי מה לומר על הפרק.....

די !!! אני כבר לא יכולה לשמוע את...

מייגן אומרת לטרישה ברגע של התמוטטות: "מה הייתי עושה בלעדייך"? כאילו, הלוווו??!! אם לא אחותך אז בעלך המקסים היה עדיין בחיים!!! דרסה אותו אם או בלי כוונה זה עדיין גרוע שאת מתרפקת על אחותך כשאת יודעת שהיא לא סבלה את הבחור, כאילו כמה כבר מטומטמת רוצים עוד לעשות את מייגן??! ודיאן ממש מגוחכת עם ההצעות שלה, כאילו, מה ויקטור צריך שלד מהלך שכמוך שמיררה לו ת'חיים תחת אותה קורת גג כשהוא יכול לקנות בניין שלם?!

Dawn12

New member
מסכים איתך

בניגוד להתעלקות של ג'ק על אשלי והחטטנות המביכה בחייו של בילי, הסצינות של ג'ק וניקי היום היו חביבות ביותר. חביבות עד כדי כך שהן גרמו לי לתהות מה היה יכול לקרות אילו ג'ק היה זה שניהל רומן עם ניקי ולא בראד. יש להם היסטוריה עשירה הרבה יותר ממה שיש לה עם בראד, הכימיה נמצאת שם, ואם אינני טועה רק לפני חודשים ספורים הוא הודה בפני אשלי שלניקי תמיד יהיה מקום חם בלבו. תחשבו על זה, לא רק שג'ק היה מצליח לקחת מויקטור את ז'בו אלא יחד עם זה הוא היה לוקח גם את ניקי! הסיפור היה מעניין יותר, הבגידה היתה כואבת יותר וכל זה יכול היה גם להמריץ את היריבות המדשדשת בין ז'בו ו-B&S. מה שכן, אם זה באמת היה קורה - לא מן הנמנע שויקטור היה פשוט הולך ורוצח את ג'ק במו ידיו, ואת זה (עד כמה שג'ק מעצבן לאחרונה) אני ממש לא רוצה לראות.

אור2221

New member
כן, רק שלג'ק

יש יותר שכל מבראד. ניקי אהבה את ג'ק ככול שהיא יכולה לאהוב גבר שאינו ויקטור, אחרי מה שהם עברו, ומה שהוא עשה בשבילה - אם זה לא גרם לה לשכוח מויקטור -שום דבר לא יגרום לה. ג'ק יודע את זה, הוא אוהב אותה (והיא אותו) אבל שניהם יודעים שזה "לא זה", ניקי - CARES FOR JACK, אבל היא לא I IN LOVE WITH HIM לג'ק מגיע מישהי שתאהב אותו קודם, והוא חכם מדי (ונפגע מספיק בעבר) כדי לא לשים את עצמו ככינור שני לויקטור עוד פעם. בראד גם יודע את כל הדברים האלו - אבל הוא מעדיף לשכוח אותם כדי לנסות לחטוף לויקטור את האישה. ג'ק וניקי פנטסטים בתור חברים, ואולי גם בתור אנשים שמפלרטטים אחד עם השני, אבל שניהם יודעים שזה לא רציני, הם באמת, באמת ניסו - לא עבד וגם לא יעבוד. אור.

Dawn12

New member
Agreed ../images/Emo58.gif

מסכים עם כל מה שאמרת, ובעיקר עם ההבדלים בין ג'ק ובראד. עדיין אני חושב שאם כבר הוחלט להפריד שוב בין ויקטור וניקי באמצעות מאהב קודם שלה - האופצייה של ג'ק נראית קוסמת, מעניינת ואולי אפילו אמינה יותר. אם ניקי כבר עוברת משבר זהות ומסכנת את הקשר שלה עם אהבת חייה, הרבה יותר מתקבל על הדעת שהיא תעשה את זה עם ג'ק. בכל מקרה, ג'ק באמת ידע מה הוא עושה כשהחליט (אם במודע ואם לא) לוותר על ניקי וחיכה בסבלנות עד שקיבל את הדבר האמיתי שלו.

../images/Emo58.gifבקשר לאהבה של ג'קי../images/Emo58.gif

והוא באמת יאהב אותה או שגם היחסים האלה יהיו מושתתים על תככים ואינטרסים? וכמה זמן הם יהיו נשואים?

Dawn12

New member
הוא באמת יאהב אותה ../images/Emo58.gif

אבל בינינו, מי לא אוהב אותה?
היחסים ביניהם יהיו לא שגרתיים כבר מן ההתחלה. ג'ק ינסה לנצל את פיליס בזמן שהיא תנסה לנצל אותו (היא תעבוד ב"ניומן", הוא כמובן בז'בו). לא ראיתי את הפרקים בעצמי, אבל זה אמור להיות די משעשע. עם הזמן שניהם כבר לא יוכלו להתעלם מהמשיכה וישאירו את האינטרסים מאחור. החתונה היתה בחג המולד 2001, ועכשיו אנחנו מתקרבים לאמצע 2004 והם עדיין נשואים אך למרבה הצער - רק בצורה פורמלית. אחרי התערבויות בלתי פוסקות של דיאן בנישואים שלהם והרבה טעויות טפשיות ששניהם עשו העסק הלך והדרדר. כרגע זה לא נראה טוב, אבל כל עוד לא פתחו בהליכי גירושין אני מניח שיש תקווה.

משהו קטן על התמונה../images/Emo185.gif

בתמונה הזאת שני אלה נראים כאילו הרגע התארחו אצל ריקי לייק ודיברו בפני כל האומה על נישואהם שעלו על סרטון לאחר 20 שנה... ועל מה ולמה השניים הגיעו לתוכנית, אתם מוזמנים להגיב ולדמיין...

אור2221

New member
ריקי לייק

ריקי "שלום לכולם, התוכנית שלנו היום תעסוק בנושא כואב - שיער. לפעמים אנחנו יכולים להיות נשואים לבני זוג מושלמים, אבל שיש בהם משהו קטן שמעצבן אותנו, הנשים שלנו היום יחלקו אמיתות כואבות לגבי מראה השיער של בני זוגם, שלום לך פיליס. פיליס: היי ריקי. ריקי: את נשואה כשנתיים ויש לך בעייה. פיליס: יש לי בעייה חמורה, זה השיער של בעלי, הוא אובססיבי לגבי הפן שלו. ריקי: אובססיבי? מה זאת אומרת? פיליס: הוא לא יכול בלי הפן! יום אחד הפן שלנו התקלקל, הוא הלך לחפש אחד באמצע הלילה, כי הוא לא יכל לדמיין ללכת למשרד בלי פן בבלורית! ריקי: ולמה זה מפריע לך? פיליס: ריקי, את לא יודעת כמה זה קשה, הוא אוהב לשחק לעצמו בשיער יותר ממה שהוא אוהב לשחק לי בשיער, הרעיון שלו לפורפליי זה להעביר את הבלורית שלו על החזה שלי תוך כדי כך שהוא מבקש ממני להחמיא לו עליה, זה הדבר היחיד שעושה לו את זה, ואז הוא רוצה שאני אדקלם כל לילה "בלורית זה אין, שפם זה אווט" לפחות שלוש פעמים ורק אז הוא יכול להרדם. ריקי: הבנתי שניסית להציע לו לשנות תספורת. פיליס (מוחה דמעה): אוי ריקי, זה היה נורא, הוא ישן על הספה במשך יומיים עד שקניתי לו מסרק מיוחד לפן בתור מתנת ניחומים. ריקי מזועזעת - אכן, קשה, איפה זה התחיל? פיליס מעווה פנים - הכל התחיל שהוא היה נשוי לאשתו לשעבר, הוא פעם אחת ניסה את הפן שלה והתמכר מיידית,היום, כל שנה היא קונה לו פן ליום ההולדת, היא מחמירה לו את האובססיות. טוב, יכולתי לכתוב עוד, אבל יש לי עבודה בחוזים להגיש למחר ואני יכולה להסחף עם אלה. אור.

../images/Emo6.gifאהבתי,אהבתי ואהבתי!!!../images/Emo6.gif

תיזהר צהובון כי אור מאחוריך!!! ולמה דפקת לנו נפקדות? לא תקין בכלל!!! לעוד מישהו יש רעיון בקשר לתמונה?

אור2221

New member
בואי נראה...

היום - הייתי צריכה להגיש עבודה בעונשין, לעבוד ולעזור בארגון יום ספורט בפקולטה. מחר, עבודה בחוזים על תניות מכללא, ביום ראשון נזקין, יום רביעי חוקתי. לכן אני שונאת את קריקט, היא הפכה לעו"ד בשנה אחת. אור.

אני פה ../images/Emo3.gif

אבל לא הייתי בבית ולא ראיתי ת'פרק היומי, למרות שלפי רשמכם היה אחלה פרק. אולי מחר בבוקר.... ועד כמה שהתמונה הזאת מזוויעה, עדיף ג'ק-פוליס אצל "ריקי" מאשר עוד תוכנית בסגנון "נולדה לי בת וזנחתי אותה. עכשיו אני רוצה אותה בחזרה!"

ים כחול

New member
לדעתי ....

פילס וג"ק ראו את ויקטטור אחרי גילוח שפם ג"ק עם בועת מחשבה : הוו מאיי גוד איך הוא נראה פאתטי
פיליס עם בועת מחשבה : הוווו הוא נראה מפחיד ככה

python 4

New member
האמת היא, הדבר הראשון שחשבתי עליו

זה זה
יו, כמה שטויות כאלה היינו עושים בפורום צ'וקות. מישהו רוצה להצטרף?

python 4

New member
אז בואו נעשה שרשור של תמונות!

כמו בימים הטובים! (סתם, זה היה בפורום צ'וקות).

python 4

New member
אני אדגים איך זה נעשה:

לוקחים תמונה, ומוסיפים לה טקסט. משהו כזה:

למעלה