בהחלט ../images/Emo45.gif
זה היה ללא ספק הפרק הכי טוב השבוע, אבל זה לא חוכמה גדולה כי רוב הפרקים לא היו שווים בכלל זמן מסך. הרוב כבר נאמר אז אני אתייחס למשהו שהופיע לאורך כל השבוע ולא זכה למספיק התייחסות, ואני מדבר כמובן על
ויקי וריאן. קודם כל, ויקי הצטרפה היום רשמית אל מועדון האקסיות של ריאן מקניל. כדי להיות חברה בו לא מספיק להיות גרושה שלו (כי ויקי כמובן היתה הראשונה להשיג זאת) אלא יותר חשוב - צריך להגיע למצב שבו את זקוקה לעזרה נפשית בדחיפות. נינה היתה מוכנה להתאבד כשהוא עזב אותה לטובת טרישה ולקח לה חודשים ארוכים מאוד למצוא את עצמה מחדש ולצאת מהדיכאון. אצל טרישה כולנו יודעים וזוכרים מה קרה, והנה - גם ויקי מצטרפת באופן רשמי לקבוצה. גם אם הפעם אין לו שום קשר לעניין - תודו שיש כאן תופעה לא סימפטית במיוחד.
מלבד בילי ומאק (עם סצינות מצויינות היום אגב) אין הרבה זוגות חדשים בזמן האחרון בצח"מ. מי שמחפש סיפורי אהבה נאלץ להסתפק בניק ושרון, פול וכריס וכן, גם אלה שאני מעדיף להתעלם מהם. ויקי וריאן הם כרגע התקווה הכי גדולה לסיפור כזה, ואם מערכת היחסים ביניהם תמשיך להתפתח באותו קצב מציאותי ואמין (להבדיל ממלקולם ודרו) תהיה סיבה להיות אופטימיים. ריאן הוא בדיוק מה שהרופא רשם לויקי ומבחינה מסויימת גם הוא צריך עכשיו בדיוק מישהי כמוה. בקיצור - הגיע זמן
ריקי!