הפרק היומי - ניקי בלחץ !!!

הפרק היומי - ניקי בלחץ !!!../images/Emo2.gif

"מה מה אמרת?", "דיאן בהריון?"...
אהבתי את הלחץ של ניקי... (וכולנו גם יודעים טוב מאוד למה היא בלחץ). סצנה סופית יפה וקולעת, צעד קטן לסיפור הזרעונים צעד גדול לצח"מ... סה"כ פרק רגיל, לא שיא המעניין ולא שיא השעמום. ציון לפרק: 7 בסולם הרמוני...

אה... וגם שכחתי את...

העימות בין ג'יל וקתרין שתמיד נעים לראות...
בהחלט הוסיף קצת צבע לפרק, במיוחד הרעיון של קתרין להפיץ שמועה שבילי הוא תוצאה של סטוץ פראי של ג'יל עם הדוור...
קתרין לא באמת תעשה את זה לג'ון, אבל העיקר הכוונה... היה מצחיק... טוב נו, 7 וחצי... (ורק בזכות קתרין...
)

7 וחצי? יותר קרוב ל-9 אם כבר.....

לגבי אתמול לא ראיתי אז לא יודע אם באמת היה פרק חלש, אבל היום בדיוק חזרתי בשבע לטיימינג של החסרי מנוח ולא הצטערתי שפתחתי... היה מאוד מהנה. קודם כל אני אוהב מאוד סצינות של בילי וג'ק, קתרין וג'יל זה תמיד מצויין, מה גם שהיה ויקטור וניקי, ואגלה לך סוד: הסצינות הכי מעניינות הן עם ויקטור וניקי. למרות שהשניים כבר עשו כ"כ הרבה סצינות ביחד במשך כל השנים - הקסם עדיין נשמר. ובמיוחד כשהם בתקופה לא טובה זה עם זו.... זה פשוט תענוג לחכות שייתקלו אחד בשני. אנחנו מחכים שיווצרו מצבים שייתקלו זה בזו, ועצם יצירת ההשתוקקות הזאת מעידה על האיכות שבנו איתם.....

Dawn12

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

זה היה ללא ספק הפרק הכי טוב השבוע, אבל זה לא חוכמה גדולה כי רוב הפרקים לא היו שווים בכלל זמן מסך. הרוב כבר נאמר אז אני אתייחס למשהו שהופיע לאורך כל השבוע ולא זכה למספיק התייחסות, ואני מדבר כמובן על ויקי וריאן. קודם כל, ויקי הצטרפה היום רשמית אל מועדון האקסיות של ריאן מקניל. כדי להיות חברה בו לא מספיק להיות גרושה שלו (כי ויקי כמובן היתה הראשונה להשיג זאת) אלא יותר חשוב - צריך להגיע למצב שבו את זקוקה לעזרה נפשית בדחיפות. נינה היתה מוכנה להתאבד כשהוא עזב אותה לטובת טרישה ולקח לה חודשים ארוכים מאוד למצוא את עצמה מחדש ולצאת מהדיכאון. אצל טרישה כולנו יודעים וזוכרים מה קרה, והנה - גם ויקי מצטרפת באופן רשמי לקבוצה. גם אם הפעם אין לו שום קשר לעניין - תודו שיש כאן תופעה לא סימפטית במיוחד.
מלבד בילי ומאק (עם סצינות מצויינות היום אגב) אין הרבה זוגות חדשים בזמן האחרון בצח"מ. מי שמחפש סיפורי אהבה נאלץ להסתפק בניק ושרון, פול וכריס וכן, גם אלה שאני מעדיף להתעלם מהם. ויקי וריאן הם כרגע התקווה הכי גדולה לסיפור כזה, ואם מערכת היחסים ביניהם תמשיך להתפתח באותו קצב מציאותי ואמין (להבדיל ממלקולם ודרו) תהיה סיבה להיות אופטימיים. ריאן הוא בדיוק מה שהרופא רשם לויקי ומבחינה מסויימת גם הוא צריך עכשיו בדיוק מישהי כמוה. בקיצור - הגיע זמן ריקי!

Dawn12

New member
ועוד משהו ששכחתי

רק סרגיי וקובי הגיבו עד עכשיו להצעה שעלתה לערוך כאן סוג של סיכום שבועי בפורום. אנחנו אמנם קהילה קטנה אבל בכל זאת... אז הנה עוד הזדמנות להגיב.

b o t t e n

New member
מתאים סיכום שבועי.

אגב...אני כבר ממש על קוצים שג'יל תתקשר לאמנדה, אמא של מקנזי.... זה גם יוסיף פלפל, וגם כי היא קצת יורה לעצמה ברגל... הרי היא דיי רוצה לנשנש מברוק, לא
ואולי זה יגרום לה להתנפנף מהאחוזה... וברוח נוסטלגית... זוכרים את המאבק בבריכת של קריסטל ואלכסיסי משושולת.. אולי נראה כזה גם פה ג'יל וקתרין מק ובריטני ראול ובילי עוד זוגות

אבל הוא כזה מגעיל...!

היא לא מגעילה... לא מגיע לה להיות עם מישו דוחה... חחח מזכיר לי שהיום נתקלתי בתמונה של מישו דוחה עם חבר שמנצ'יק מגעילול... נראו כמו שתי מוטציות בחיי... זה היה קורעעעע, לא משנה... זה לא לכאן. (
)

b o t t e n

New member
דווקא כן../images/Emo70.gifיש מצב לתמונה../images/Emo35.gif

עושה לי טוב לראת אנשים מכוערים..מעלה לי את הביטחון העצמי
הוא מזה שהוא לא כזה דוחה, חוץ מהכרס, הוא פשוט מין איכסה מתחסד שכזה.

עדיף שלא ../images/Emo6.gif

חבל שתקיאי את ארוחת השבת שלך... חוצמזה לכי תדעי, אולי הם קוראים אותנו
לא יפה לעשות אאוטינג, לא משנה מה רמת הכיעור של הבנאדם....

b o t t e n

New member
צודק../images/Emo70.gif../images/Emo45.gifבמיוחד לכבוד העוף הממולא

שאבא בוטן הכין אתמול, בשגעון...התהפכה לי הבטן חצי יום מהריחות

python 4

New member
מישו דוחה? י"ע במקרה?../images/Emo8.gif

אבל החבר שלו לא מגעילול, הוא מהמם, לא?

חחח שנה אני חושב מי זה י"ע

אבל הבנתי עכשיו... גם התאריך השנתי היה קרוב
אבל לא, לא התכוונתי אליו.... אלא לדוחה השני....לא תאמין אבל יש לו חבר... כזה איכסה, נו מה, זה הכי טוב שהוא יכל להשיג... אני אומר לך שניהם נראו כאלה מגעילים, פשוט צחקתי...
אבל עזוב, זה לא יפה לצחוק על אחרים.... מה נשמע איתך פייטון
כבר שנים לא דיברנו אה.... אני עכשיו כותב מהמכללה, הפסקה של שיעור מחשב...

python 4

New member
רק זה שאתה לא זוכר מי זה י"ע

אומר שכבר שנים לא דיברנו, וזו טעות שחייבים לתקן! אני חייב לתפוס אותך במסנ בהקדם!

Go Ricki, go Ricki!!

(תנה נה נה, נה נה - נה נה - נה נה) ריאן יכול לסדר לויקי הנחה, הפסיכיאטר יעשה לו הנחת "חבר מביא חבר" או "ריאן מביא פרנסה" (פעם שלישית, זה לא סתם
) מזה היה הכובעון הכחול של ביה"ח שכיסה את ראשה של אוליביה? דרדסליביה שכמותה.... יאללה מתוקים, שיהיה לכם ערב מהנה

לגבי ויק וניק...

אתה צודק צהובי, גמני מחכה בשקיקות לסצנות בינהם. הפרק היה מקבל ציון גבוה יותר אם היו יותר עקיצות בין 2 אלה. כשהם בכאסח העיניינים יותר מעניינים... הכי אהבתי את העימות בין שניהם כשהם היו בחווה במסיבת האימוץ של קאסי וויקטור בדיוק הגיע וניקי אמרה לו "הצלחנו להנות גם בלעדיך" וויקטור כמובן לא נשאר חייב ואמר "אני בשוק אין הצלחת להגיע למסיבה, ז'בו לא תתמוטט בלעדיך???"
בכל אופן אני שמחת שנהנית מהפרק...

enicegirl

New member
בהחלט פרק טוב ../images/Emo127.gif

כל מה שהזכרתם: השיחות בין בילי למאק, העימות בין ג'יל לקתרין, התמיכה של ראיין בויקטוריה....והקטע הבאמת יפה בסוף שניקי התפלאה שדיאן בהריון.... פשוט מעולה!
מה שלא כ"כ אהבתי זה את ההתחנחנות בין דרו ל...נו, האקס של אוליביה (ברח לי הם
) רגשות הבילבול והדמעות המזוייפות שלה, פשוט משעמם אותי הקטע בינהם, נכון לעכשיו.

למעלה