הפרק היומי - נסיך הגלישה

גלבטרון

New member
הפרק היומי - נסיך הגלישה

פרק נחמד מאוד. לא קיבלנו ממש סיפור רקע משמעותי לעולם הזה פרט לכך שיש מלוכה בארה"ב ושוירוס כלשהו גרם לכך שנשים לא יכולות להחזיק הריון עד סופו (רעיון דיי נחמד). גם למדנו עוד דבר על עוד אהובה של רמי - בארץ-פריים רמי היה מאוהב בדניאל והם חיו ביחד עד שיום אחד הם החלו לריב ודניאל יצאה בסערה והייתה מעורבת בתאונת דרכים. בזמן שהיא החלימה היא לא רצתה שום קשר עם רמי, שהצטער על המריבה ועדיין אהב אותה. כתבת הטלויזיה מדברת באותו טון וצורת ניסוח על מותו של המלך תומס כפי שבעולם שלנו השדרן המפורסם, וולטר קרונקייט, דיבר על מותו של ג'ון.פ.קנדי. משפט המחץ של הפרק, רמי: "בהריון?!, אני אפילו לא נשוי!!!" - ענק. בקיצור, פרק נחמד, לא מוסיף הרבה לעלילה הכוללת של הסידרה אבל נחמד למשך זמן הצפייה. אגב, בפרק הזה שוב מראה ג'רי, בקצרה, את יכולתו בסיוף (דבר שהוא הראה מאוד! בקצרה בפרק Dragonslide).

GrandPrix2006

New member
רעיון נחמד, ביצוע ג ר ו ע !

אני חושב שהדבר היחיד שזוכרים מהפרק הזה זה את הסוף שלו. עוד לפני שהעונה הזאת הגיעה לארץ ועוד לפני שבכלל ידעתי שקיימת עונה שלישית (הייתה הפסקה ענקית בין שידור העונה השנייה לשלישית בערוץ 6), היא הייתה משודרת בערוץ הירדני או משהו כזה, ואני זוכר שראיתי את הקטע עם הילדה והכנפיים וזה היה סוג של עילוי מבחינתי. עברו 10 שנים ועדיין כיף לראות את זה.

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif אחד מהפרקים שהכי זכרתי

במיוחד הקטע עם הילדה והכנפיים

d a s t

New member
כן, ממתי קווין הזה יודע סיף?

הוא לא אמור להיות חננה.... פרק נחמד. אני דווקא אהבתי אותו. מזכיר יותר את הפרקים של העונה השנייה, בעלילה לא הזויה ודווקא נחמדה.

d a s t

New member
בדיוק.

אבל הדמות שלו - קווין לא ממש אמורה לדעת סייף, הוא אמור להיות חנון. אז מה קשור שקווין יודע סייף פתאום?

Freemee

New member
סליחה?!?

מה הקשר בין חנון לסיף? סיף זה ספורט שהרבה אנשים נהנים ממנו ולא משנה מאיפה. וד"א, למה קווין כזה חנון? הוא science geek נכון אבל זהו

The Quickening

New member
זה רק אני או ש....

הנהג של הלימוזינה היה פאבל, הנהג מונית הרוסי מהעונה הראשונה?

rocket

New member
אני אוהבת את הפרק הזה ,

למרות שהוא לא מקדם עלילה. זה הפרק היחיד שמתמקד ברמברנט שאני אוהבת

Burger4

New member
לא ממש היחיד..

יש גם את הפרק שבו הוא כוכב "the king is back" ובפרק Greatfellas הוא גם משחק תפקיד חשוב. האמת שכמעט זהו.. לא נתנו לו תפקידים מרכזיים רבים..

nick at noon

New member
מה שהיא אמרה

זה שמהפרקים שמתמקדים ברמברנט זה הפרק היחיד שהיא אוהבת. אני דווקא די אהבתי את פרק המאפיונרים.

Fairywitch

New member
רעיון נחמד- אבל אין בזה הגיון:

לגברים אין רחם
איפה הם מחזיקים את התינוק- בקיבה?

למעלה