הפרק היומי - סופו של עידן

Dawn12

New member
הפרק היומי - סופו של עידן

ג'יל מאוד מקשה עלי לחבב אותה, ובחיי שאני מנסה. ידעתי שתהיה לי בעיה כשפיליס תגיע ושתיהן לא יסתדרו אבל לפחות חשבתי שייתנו לזה איזה הסבר. מישהו מוכן להסביר לי למה ג'יל כל כך לא מסמפטת את פיליס? האם זה בגלל שהיא רואה את הצורה שבה ג'ק מסתכל עליה? אולי בגלל שהיא רואה אותה ונזכרת בשנים שבהן גם היא יכלה לסובב גברים על האצבע הקטנה? קשה מאוד שלא לצחוק כשג'יל מכנה מישהי אחרת "זנזונת". חישוב מהיר של מספר הגברים שביקרו במיטתה של ג'יל יוכיח שהיא האחרונה בג'נואה סיטי שיכולה להגיד דבר כזה למישהי.
הישיבה הספונטנית שארגנו בז'בו כדי להחליט מה עושים עם פיליס היתה פשוט מגוחכת. קודם כל, היה כל כך קשה לשתף גם את ג'ון וניקי בסצינה? אולי סוף סוף היינו שומעים את קול ההיגיון לא רק מפיו של ג'ק. אשלי אמרה לבראד היום משהו כמו: "הייתי רוצה לדעת בוודאות אם אפשר לבטוח בפיליס". ובכן, הנה עצה אשלי: דברי איתה! ברור לי שהכותבים רוצים לדחוף את פיליס ל-NE כי זה יוצר סיפור טוב, אבל הדרך שבה עושים את זה היא פשוט מטופשת. אשלי ובראד מאוד שמחים שהפרוייקט הצליח, למרות שלא טרחו להתעניין בו אפילו פעם אחת, אבל עדיין אינם משוכנעים שאפשר לבטוח בפיליס. למה? פיליס קיבלה את העבודה בז'בו לא בגלל התנאים המפתים שהוצעו לה (רמז: הם לא היו מפתים) ולא בגלל היחס של המעסיקים, אלא משתי סיבות בלבד: הראשונה - היא רצתה לחזור לג'נואה סיטי והשנייה - ג'ק. מה יהיה המניע שלה לבגוד בהם אחרי קיץ מאוד מוצלח מבחינתם ואחרי שהיא תקבל משרה קבועה בחברה? אני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון העקום כאן. אם פיליס קיבלה הצעת עבודה מויקטוריה זה אומר שאי אפשר לבטוח בה? למה אף אחד לא מקשיב שם לג'ק ומבין שהם עוד יצטערו על הישיבה האומללה הזאת? משהו מוזר עובר על מרי וויליאמס מאז שהיא שמעה את הבשורה שכה חיכתה לה. זה נראה כאילו האישה איבדה את הרצון לחיות. לא נותרה לה עוד סיבה לקום בבוקר. אין שום טעם עוד ללכת לכנסיה. היא אפילו הודתה בזה היום ואמרה ש"עבודתה הושלמה". פיניטו. אם נלך אפילו יותר רחוק אפשר להגיד שהמבט שלה הכיל מידה לא מבוטלת של אכזבה. היו לה עוד כל כך הרבה רעיונות ודרכים להכניס את פול וכריס למיטה ועכשיו הכל הלך לפח. לא עוד ביקורי פתע בזמנים הכי לא מתאימים. לא עוד סירי אוכל ועלוני מידע ממרפאות פוריות. כמו שאמרה מוניקה ב"חברים" - !it's the end of an era

סוף עידן ../images/Emo7.gif

אם רק היתה חושבת על זה קודם, היתה נכנסת כריסטין להריון רק כדי שמרי תרד ממנה. ככה אכן לא תהיה לה תכלית קיום, והיא תתפגר (או במילה יותר ידידותית - תתפוגג מהמרקע) יותר מהר. שחר, איך לא הזכרת את היציאה האדירה של פיליס על כריסטין? (קשה לאכול למחשבה שיצא משהו מכריס או משהו בסגנון... אני רק הורס את היציאה שלה, זה נשמע יותר טוב) אפילו מייקל צחק... וג'יל חרמנית על ג'ק... אם זה היה תלוי בה הם כבר מזמן היו זוג. הכותבים עקביים, מדי כמה חודשים מנסה ג'יל להשתרלל עם ג'ק, אבל תמיד בסוף יש איזשהו גורם מפריע. וחבל שלא מפתחים את זה ליותר מזה, כי זה היה יכול להיות מאוד מעניין. לגבי האמינות של פיליס- אם אשלי תדבר עם פיליס זה באמת יעזור? הרי אם היא נגדם באמת, היא תעשה לה מניפולציה אז מה הטעם? והחששה העיקרית שעכשיו היא כביכול תהיה "בפנים" ממש, בתוך ז'בו ותהיה חשופה ליותר תכנים. זה שהיא לא בגדה בהם בפרוייקט הקיץ לא אומר שלא תתפתה בפזיזות בעתיד... הרי זו פיליס. זו הטענה העיקרית שלהם. מצד אחד זה באמת די מפגר, כי פיליס גרמה להצלחה מסחררת. מצד שני, אפשר להבין את ההסתיגויות. יש אנשים שאינם מה שחושבים שהם, כאלה שאתה מחשיב לחברים ובסוף מבין שהם סתם מניאקים מגעילים (אני למדתי את זה על בשרי).

Dawn12

New member
הרעיון בלדבר עם פיליס

הוא שלפחות אשלי תדע במי מדובר. אני לא מצליח להבין למה היה כל כך קשה לכתוב סצינה שבה השתיים יהיו באותו חדר? אולי היתה כזאת סצינה ואני פספסתי אותה? מאיפה אשלי ובראד מכירים את פיליס והעבר המפוקפק שלה אם הם בכלל לא פגשו אותה עדיין? פעם לא חשבתי ככה אבל עכשיו אני בטוח שלפיליס מגיע הרבה יותר מחבורת הלוזרים האלה. ובקשר לעקיצה של פיליס - אני פשוט כבר לא עומד בקצב.

enicegirl

New member
רק לחשוב על ג'יל וג'ק

זה גורם לי לצמרמורת!! ממש לא נראה לי מתאים! נראה בכלל שג'יל ניהלה רומן עם כל גבר אפשרי שם שם, למה דווקא ג'ק חסר לה??

מה הצמרמורת ?

הרי ג'קי המחייך כבר חייך בעבר לג'יל אתם כבר לא זוכרים? הוא היה איתה הרבה פעמים לפני שהיא היתה עם אבא שלו וגם באמצע שהיא היתה נשואה לאבא היא היתה עם ג'יקו וגם לא מזמן היא רצתה מאוד לבוא אליו הביתה אבל בדיוק באה למסעדה משהי אחרת וגנבה לה אותו איך אתם לא זוכרים? ג'יל מאז ומתמיד היתה חרמנית אבל שמתם לב שהרבה זמן לא היה לה סקס... נראה לכם שהיא עושה את זה באחרי הגב שלנו??????????

עוד על הפרק

נדמה לי שהיציאה של פיליס על כריסטין הייתה (קשה לאכול למחשבה שכריסטין תתרבה) פחות או יותר חחח זה היה באמת חזק. שמתם לב שג'ק הפך להיות הגבר המבוקש בג'נואה סיטי, כל הנשים באות אליו: ניקי (אומנם מזמן) בהתחלה מנשקת אותו והם "נזכרים בעבר הטוב" אחר כך באה פיליס שרוצה אותו כחלק מהחבילה של העסקתה..... ופתאום באה ג'יל שגם רוצה פיס אוף ג'ק. וויקטור אאוט ג'ק אין למרות שאני מסכים שיש אנשים שמחשיבים אותם לחברים ובסוף מבינים שהם סתם מניאקים מגיעילים אני חושב שבמקרה הזה צריך לתת לפיליס יותר קרדיט ולסמוך עליה הרי היא זו שהביאה להם הצלחה כזו אז למה לה להרוס.....

שמיצית

New member
ומה עם ויקי וריאן?

זו לא הייתה התערבות ממש אגרסיבית מצידה של ויקי? ממש התעצבנתי עליה.... והצרצר רוצה לעשות בדיקה חוזרת רק כדי להיות בטוחה שהיא בהריון... הלו? הודעת לכולם כשאת לא בטוחה בעצמך?

enicegirl

New member
טוב, לא אוסיף הרבה

רק שנראה לי בנוסף להכל שמאט וטרישה יכולים באמת להקים צוות לענין!! וזה באירוניה כמובן, הם ממש ישליטו שם טרור
כמו כן אני מבקשת כמה ספויילרים אם אפשר
1) האם ההריון של כריס ילך הפעם או שהיא תפיל? אולי בכלל זו היתה טעות להניח שהבדיקה יצאה חיובית? 2) למה הפרק הסתיים כמו שהסתיים (במשפט של ויקטור?) זה היה אירוני כלפי דיאן? אם כן אז מה הוא יודע שאנו לא יודעים?
ושחר - יפה לך על הסיכום!!
בבקשה אל תשאירו אותי חסרת מנוח עד יום ראשון...

Jolleen

New member
אני יודעת את התשובה לשאלה הראשונה

התשובה היא שאחרי הבדיקה הנוספת שכריס תבצע היא תגלה שהיא לא בהריון ושזו הייתה טעות.

שחר, אחלה סיכום... ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

כבר כמה פעמים שסצנות בין ג'ק וג'יל נגמרות אותו הדבר, ג'יל בולעת את לשונו של ג'קו בלי הודעה מוקדמת, מציעה לו את שירותיה והולכת, וג'ק נשאר כשהוא שוב המום ומבולבל ומלקק את שארית השפתון שהיא השאירה עליו...
צחקתי בסצנה האחרונה עם דיאן וויקטור. דיאן חיה לה בסרט בדיוני ואילו ויקטור כבר בשלב המתקדם של סרט מלחמתי הקרב ובא...

ים כחול

New member
../images/Emo45.gifשחר והרמוניק ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

הסיכומים טוביםםםםםםם אוהבתתתתתת
בכלל השרשור הזה משעשע
אגב בקשר לג"יל ....
אחרי מה קראתי עליה עם וורטון שום דבר לא מצמרר יותר מזה
בעעעעעעעעעעעע

למעלה