הפרק היומי - סופו של עידן
ג'יל מאוד מקשה עלי לחבב אותה, ובחיי שאני מנסה. ידעתי שתהיה לי בעיה כשפיליס תגיע ושתיהן לא יסתדרו אבל לפחות חשבתי שייתנו לזה איזה הסבר. מישהו מוכן להסביר לי למה ג'יל כל כך לא מסמפטת את פיליס? האם זה בגלל שהיא רואה את הצורה שבה ג'ק מסתכל עליה? אולי בגלל שהיא רואה אותה ונזכרת בשנים שבהן גם היא יכלה לסובב גברים על האצבע הקטנה? קשה מאוד שלא לצחוק כשג'יל מכנה מישהי אחרת "זנזונת". חישוב מהיר של מספר הגברים שביקרו במיטתה של ג'יל יוכיח שהיא האחרונה בג'נואה סיטי שיכולה להגיד דבר כזה למישהי.
הישיבה הספונטנית שארגנו בז'בו כדי להחליט מה עושים עם פיליס היתה פשוט מגוחכת. קודם כל, היה כל כך קשה לשתף גם את ג'ון וניקי בסצינה? אולי סוף סוף היינו שומעים את קול ההיגיון לא רק מפיו של ג'ק. אשלי אמרה לבראד היום משהו כמו: "הייתי רוצה לדעת בוודאות אם אפשר לבטוח בפיליס". ובכן, הנה עצה אשלי: דברי איתה! ברור לי שהכותבים רוצים לדחוף את פיליס ל-NE כי זה יוצר סיפור טוב, אבל הדרך שבה עושים את זה היא פשוט מטופשת. אשלי ובראד מאוד שמחים שהפרוייקט הצליח, למרות שלא טרחו להתעניין בו אפילו פעם אחת, אבל עדיין אינם משוכנעים שאפשר לבטוח בפיליס. למה? פיליס קיבלה את העבודה בז'בו לא בגלל התנאים המפתים שהוצעו לה (רמז: הם לא היו מפתים) ולא בגלל היחס של המעסיקים, אלא משתי סיבות בלבד: הראשונה - היא רצתה לחזור לג'נואה סיטי והשנייה - ג'ק. מה יהיה המניע שלה לבגוד בהם אחרי קיץ מאוד מוצלח מבחינתם ואחרי שהיא תקבל משרה קבועה בחברה? אני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון העקום כאן. אם פיליס קיבלה הצעת עבודה מויקטוריה זה אומר שאי אפשר לבטוח בה? למה אף אחד לא מקשיב שם לג'ק ומבין שהם עוד יצטערו על הישיבה האומללה הזאת? משהו מוזר עובר על מרי וויליאמס מאז שהיא שמעה את הבשורה שכה חיכתה לה. זה נראה כאילו האישה איבדה את הרצון לחיות. לא נותרה לה עוד סיבה לקום בבוקר. אין שום טעם עוד ללכת לכנסיה. היא אפילו הודתה בזה היום ואמרה ש"עבודתה הושלמה". פיניטו. אם נלך אפילו יותר רחוק אפשר להגיד שהמבט שלה הכיל מידה לא מבוטלת של אכזבה. היו לה עוד כל כך הרבה רעיונות ודרכים להכניס את פול וכריס למיטה ועכשיו הכל הלך לפח. לא עוד ביקורי פתע בזמנים הכי לא מתאימים. לא עוד סירי אוכל ועלוני מידע ממרפאות פוריות. כמו שאמרה מוניקה ב"חברים" - !it's the end of an era
ג'יל מאוד מקשה עלי לחבב אותה, ובחיי שאני מנסה. ידעתי שתהיה לי בעיה כשפיליס תגיע ושתיהן לא יסתדרו אבל לפחות חשבתי שייתנו לזה איזה הסבר. מישהו מוכן להסביר לי למה ג'יל כל כך לא מסמפטת את פיליס? האם זה בגלל שהיא רואה את הצורה שבה ג'ק מסתכל עליה? אולי בגלל שהיא רואה אותה ונזכרת בשנים שבהן גם היא יכלה לסובב גברים על האצבע הקטנה? קשה מאוד שלא לצחוק כשג'יל מכנה מישהי אחרת "זנזונת". חישוב מהיר של מספר הגברים שביקרו במיטתה של ג'יל יוכיח שהיא האחרונה בג'נואה סיטי שיכולה להגיד דבר כזה למישהי.
![](https://timg.co.il/f/Emo31.gif)