הפרק היומי-סיכום!

sergew2

New member
הפרק היומי-סיכום!

זאת הפעם הראשונה שאני עושה סיכום לפרק ואני מקווה של אשעמם אתכם, אני אתייחס למספר נקודות שעניינו ולא עניינו אותי בפרק ואשמח אם תגיבו על דבריי: 1) בראשלי- שעמום טוטאלי!!! זה הפרק השני כבר שהם יושבים שם ולא זזים מהמקום ובראד מעסה לה את הרגליים, נורא משעמם! 2)ויקטור-ניקי-שרון-ניק: היה מאוד יפה, זה מראה שבזמני משבר המשפחה הזאת יודעת להתאחד ובגדול, וגם ראינו סימני פיוס בין ניקי וויקטור? 3)פיליס-מייקל- ומרי: היה מאוד משעשע, אהבתי איך שפיליס לעגה לה ובאמת שהמרי הזאת כבר גובלת בדחיפת האף שלה לאיפה שלא וראים לה! גם מה שמייקל אמר לה שהיא לא יכולה לנהל מערכת יחסים מעל הצואר ופיליס: "אני יכולה, אבל רק עם רופא השיניים שלי"..
4) טרישה וקרטר-היה מאוד מגעיל, הם ממש לא מתאימים ומה הקטע של קרטר שהוא שובר את הכוס? ממתי הוא מאוכזב כ"כ שטרישה דחתה אותו?! 5) היתר לא משמעותי.. הגיבו בהמוניכם! ומקווה שסיכמתי בסדר..

קרנון2

New member
איזה פרק מרגש...

קודם כל תודה רבה על ההסבר על השרשור... הפרק היום ממש ריגש אותי. ההתאחדות של כל הניומנים (חוץ מויקטוריה ונח שישן כהרגלו) הייתה ממש מרגשת, אולי מפני שהם לא עושים זאת לעיתים קרובות. זה רק אני שמתי לב או שויקטור התחיל להיות הרבה יותר סלחן מאז שהוא הזדקן. אולי אני טועה אזל זה נראה כאילו הוא סלח לניקי על כך שהיא עובדת בעבור ז'בו... אולי הוא עושה זאת רק למען קאסי, ומראה תמיכה, אני לא יודעת. אבל בכל מקרה אני לא חושבת שפעם ויקטור היה סולח על דבר כזה כ"כ בקלות. מאז שהוא נהיה יותר מבוגר הוא גם נהיה יותר אנושי לטעמי. פעם הוא היה מן גבר טורף נשים, עשיר וחסר רחמים. היום, המראה שלו, ביחס לגילו מצויין, אבל באופן כללי לא מצדיק את הערצת הנשים כלפיו, אני חושבת שהן פשוט אהבו את החוזק והביטחון שהוא שידר מבחינה כלכלית, ואם יש משהו בקשר לויקטור שאי אפשר להכחיש שלאהוב ולפנק אישה הוא יודע. היום הוא פחות "רע לב" או "קר לב" יחסית לפעם, הוא עדיין שמר על הקשיחות שלו, על תדמית האיש העסקים הממולח, אבל הוא חושף יותר רכות, הבנה ותמיכה מפעם ואותי זה ממש ריגש. גם קאסי (כמו תמיד) שיחקה מצויין. אני לפעמים שואלת את עצמי איך זה שלא רואים את השחקנית הזו בסרטי קולנוע או משהו כזה, כי יש לה כשרון שלרוב השחקנים שתעשיית הסבון והקולנוע אין חצי. חוץ מהעובדה שהיא חמודה ויפה, יש לה חן וקסם אישי בלתי נדלה, ואני חייבת לומר שאני ממש מעריצה את יכולת המשחק המעולה שלה אותה הפגינה מהסצינה הראשונה שלה עם גרייס וטוני. היום, בפעם הראשונה, חשתי מעט רחמים כשראיתי את מייקל. הוא היה נראה כ"כ מדוכא. למרות שהוא טען בפני פיליס שאמא של פול משוגעת (אפשר להבין אותו) אבל דבריה כן נגעו ללבו וגרמו לחיוכו הממזרי להימחק. הפעם ראו שהוא דואג לכריסטין ולא בהכרח שמח ממצב נישואיהם הרע שלה. לדעתי זו הפעם הראשונה שהוא הפגין התנהגות של אדם שבאמת אוהב, כי כשאתה אוהב אכפת לך מאושרו של אהובך ולא בהכרח אם אושרו הוא לצידך. טרישה ומאט קלארק/ קרטר, פשוט ראויים אחד לשני. הם כל כך מתאימים שממש בא לי להקיא
שניהם אנשים עם בעיות וסטיות, מתוסבכים עם כל העולם וכל העולם מתוסבך איתם, הם שנואים על כולם וכולם שנואים עליהם, הם שניהם מעוררי רחמים וחסרי חיים- דבר שהביא לבעיות הפסיכופטיות שלהם. לדעתי הם חייבים שניהם להתחתןבגיהנום, ושהשטן יהיה ה"כומר", ולהפסיק להטריד את העולם בנוכחותם.

Dawn12

New member
ויקי באמת בלטה בהיעדרה

וחבל, כי היא היתה יכולה להוסיף הרבה לתחושת ה"ביחד" של הניומנים. קמרין (קאסי) באמת עושה עבודה נהדרת יחסית לגילה הצעיר, והיינו צריכים להגיד את זה כבר מזמן. אמנם במציאות כנראה שלא קיימות ילדות כאלה (אלא אם כן תכנתו אותן) והדמות שלה מנומסת ומושלמת להחריד (עוד פוטנציאל איום לכריס?) אבל יש לה כישרון גדול. אני אהבתי את הסצינה שלה עם דוריס אתמול או שלשום. היא היתה מצויינת. בקשר לויקטור - מפאת קוצר הזמן אני רק אגיד שאני לא ממש מסכים עם מה שכתבת, אבל היות וזה דיון ארוך שכנראה לעולם לא נצא ממנו ואני צריך לארגן כאן מלא דברים אז אני אתייחס לזה בהזדמנות אחרת. וסרגיי, לפני שאני אשכח - הסיכום היה מצויין.
ועכשיו אני חייב להתוודות כאן על משהו די מחריד שהבנתי רק היום: אני מתחיל לחבב את מרי. ואתם יודעים מה הכי מפחיד? שלא עליתי על זה קודם. ההתערבויות הנצחיות שלה בנישואים של פול וכריס תמיד נראו לי כל כך פסולות ומגוחכות, שלרגע לא חשבתי על כך שאני מסתכל על כל העניין הזה מנקודת מבט לא נכונה. למה בעצם אכפת לי בכלל? למה שאני אפריע למרי להמשיך במסעה הנצחי לעבר הנכד הנכסף בזמן שהיא ממררת, בצורה כזו או אחרת, לכריסטייייין את החיים? חוץ מזה, תאהבו אותה או תשנאו אותה, מרי וויליאמס היא דמות קאלט. היא גם זו שנותנת משמעות לדמות האפורה של פול. איך אפשר שלא להתענג כשהיא מאיימת על מייקל שהוא ישלם על מעשיו בעולם הבא? לא תמצאו דמות כזאת בשום מקום אחר! ואם כל זה עדיין לא שכנע אתכם להצטרף למועדון המעריצים של מרי תחשבו על הקשרים שהיא מפתחת כבר שנים עם "הבוס הגדול" לדבריו של מייקל. זאת אישה שאתם רוצים שתהיה לצידכם כשהיא ממלמלת תפילות בכנסיה.

לא ראיתי. אני יראה מחר בש.ח...

ואחרי שכתבת בסיכום "אני מתחיל לחבב את מרי" אני חייבת לא לפספס. מעניין מה היא עוללה... שחר, נראה לי שהכותרת "משתגעים על מרי" יותר מתאימה
.

משתגעים על מרי? חזון אחרית הימים!

שמישהו יגיד שהוא אוהב את מרי?!?!? איפה המשיח על החמור הלבן???? איפה?

taish

New member
לא הפסדת הרבה

לדעתי, הפרק הזה היה מריחה אחת גדולה (ע"ע התגובה שכתבתי לשחר), ולא הפסדת כלום. גם השיקול של שנת היופי שלך נשמע לי הרבה יותר חשוב ורציני כמעט מכל דבר אחר בעולם...

זהו, צריך לישון כדי להיות עירני

בשעות הקטנות של הלילה
האמת שגם היום לא יצא לי לראות את הש"ח, אולי בראשון בבוקר....

אמאל'ה!!! ../images/Emo5.gif

תמונה של מרי בתנוחה סקסית, חשופת-ברכיים? הלו, אני צריכה לישון הלילה!!! היו כמה דברים לא מובנים בפרק היום:
איך ויקטור יכול לומר ש"המשפחה זה הדבר הכי חשוב" כשכולנו יודעים שיש לו ילד בקנזס שהוא לא ראה כבר שנים?
מה בדיוק מאט (קרטר) רוצה מטרישה? ומה עבר לה בראש כשהיא באה לדירה שלו?
זו רק אני, או שנראה שטרישה עומדת לאבד את זה לגמרי?
האם לדעתכם מיקל בולדווין באמת לא מודע לרגשותיו כלפי כריסטין, או שהוא רק עושה את עצמו? (אגב, היום ממש ראו שהיא בהריון!).
אחת לכמה שנים נפגש פיליפ עם "אביו" ראיין? הוא לא אמור להתראות איתו על בסיס קבוע או משהו? ואחת ולתמיד - הוא הרי לא אבא שלו באמת, למה לא מדברים על זה אף פעם?

taish

New member
more of the same

הפרק הזה היה מריחה אחת גדולה, בעיקר הקטעים של בראשלי - כפי שסרגיי ציין בסיכומו הנהדר. קיבלנו more of the same (פלוס כמה תוספות חביבות בקטעי פיליס-מייקל -מרי). ועכשיו אליך, שחר: 1. לגבי ההיעדרות הבולטת של ויקי - עוד לפני שקראתי את התגובה שלך, הפרק הזה הזכיר לי את המיני-דיון שנערך פה לפני כמה זמן על מוכנותה של ויקי להיות אמא. הושמעו טענות (אני לא זוכרת ע"י מי) שהיא עדיין צעירה ואינה בשלה להיות אם, ובין היתר ניתנה הדוגמה של היחס שלה לאחיינים שלה. אמרו כאן, ובמידה רבה של צדק, שהיא לא ממש נמצאת באיזשהי אינטראקציה עם נוח ועם קאסי, ולכן על אחת כמה וכמה שהיא עדיין לא מוכנה לילדים משלה, ושהיא לא מספיק "אימהית". לדעתי, הפרק האחרון נתן משנה תוקף לטענות האלו. קיים חשש לבריאותה של קאסי, ומייד כל המשפחה משלבת ידיים ומתאחדת, ויקטור וניקי מצליחים להתעלות מעל הכעסים והמתחים ביניהם, כולם מנסים להתייחס ברגישות אל קאסי וחושבים על הדרך הנכונה ביותר להתמודד עם המצב (האם לגלות לה על מצבה ולהיות כנים איתה, או לגלות לה רק חלקית כדי לא להדאיג אותה), ו"פועלי כל העולם התאחדו" (חוץ מזה שמשפחת ניומן לא ממש שייכת למעמד הפועלים... לא יודעת, כנראה בהשפעת הלימודים שלי יצא לי פתאום לצטט את מרקס - וזו הייתה יציאה בהחלט חד-פעמית...) ומה חסר בתמונה המשפחתית היפה הזו? ויקי! ויקי לא רק שלא נכחה באירוע, אלא שלדעתי בכלל לא יודעת על המצב של קאסי. יכול מאוד להיות שזה איזשהו מסר שההפקה מעבירה לנו, שלפיו ויקי "לא ממש קשורה" לילדים האלה, ומקומה לא עם המשפחה שלהם- אפילו לא בשעת צרה שכזו. אם אני זוכרת נכון, באותו דיון על ה"אימהיות" של ויקי אתה השתתפת, ודי שללת את הטענות שלפיהן היא לא אימהית. נתת כדוגמה את הצער הרב שהיא חשה בעקבות אובדן בתה איב - אירוע שלדעתך מעיד על הצד האימהי שבה. אני מסכימה עם זה, אבל לדעתי זה לא מספיק כדי להסביר את חוסר הקשר שלה לילדים של ניק ושרון, ואת זה שבשעת המצוקה היא לא באה להיות איתם ואפילו אף אחד כלל לא טורח ליידע אותה במצב... לדעתי, היא עדיין לא מתאפיינת ב"אימהיות" בשלב הזה בחייה. ואם עדיין לא השתכנעת, פשוט תשווה אותה לשרון בעניין הזה, וכל מילה נוספת מיותרת. 2. לגבי מה שאמרת על מרי, אני די בהלם. אם לא הייתי כ"כ מתה עליך, כנראה הייתי נכנסת בך חזק על זה. אבל אני לא מסוגלת, כי מדובר בך...
. כרגע פשוט אסתפק בלהגיד שאני שמחה שאתה מוצא לך את הריגושים הקטנים שלך בפרק כ"כ אפרורי ומשעמם...

Dawn12

New member
אורטל ../images/Emo24.gif

אני לא רוצה שתחסכי בביקורת... יש לך אישור להיכנס חזק ובלי רחמים
בעניין ויקי - העניין מבחינתי מאוד פשוט הפעם. אמנם אמרתי שהיא חסרה והכל אבל לא באמת ציפיתי שהיא תהיה שם. מישהו כאן חושב שניקי היתה נמצאית שם לולא ויקטור היה טורח לעדכן אותה? אלא אם כן יש לה כוחות טלפתיה שעדיין לא גילינו אני מניח שהתשובה כאן היא לא. ניק ושרון בחרו, מהסיבות שלהם, לא לשתף עדיין את המשפחה במצב של קאסי. הבן אדם היחיד שניק פנה אליו הוא ויקטור ובשיחה שלהם הוא הבהיר לו שניקי עדיין לא יודעת כי הוא רוצה לקבל מידע נוסף. צודקים או לא צודקים בהחלטתם, זה בכלל לא משנה. עצם העניין הוא שהם לא שיתפו את המשפחה. ויקטור (שאגב, מגיע לו ח"ח על העדכון של ניקי) לא בדיוק התעניין בחיי המשפחה של ניק והיה מוכן לנזוף בו קשות לולא גילה את הסיבה האמיתית לאיחורים שלו. בדיוק כמו שויקטור לא התעניין בילדים, גם ניקי לא שאלה, וגם ויקי לא שאלה. יכול להיות שהם לא אמורים היו לשאול (כי בעצם, איך אפשר היה לדעת שמשהו קרה?) אבל ויקי נמצאת כאן בדיוק באותה עמדה כמו ההורים שלה. שימו לב שרק לעתים נדירות מתחילות השיחות במשפחה הזאת בשאלות כמו: "מה שלום הילדים?" וזה דבר שנחשב טריוויאלי בכל משפחה נורמלית. בכל מקרה, בלי שום קשר לפרק הזה (שמבחינתי לפחות לא הוכיח כלום) ויקי אכן צעירה מדי וכנראה מרוכזת בעצמה יותר מדי בשביל להיות אם בשלב הזה. אני חושב שזה בערך מה שאמרתי גם בדיון ההוא, אבל שלא יהיה כאן ספק - אני לא רואה בזה משהו חריג או שלילי. יש הרבה נשים בגילה (הייתי נותן לה 25 גג) שעדיין לא לגמרי בשלות לאמהות וזה משהו שמתפתח עם השנים. למה אין לה אינטראציה עם האחיינים שלה? כנראה מאותה סיבה שויקטור לא זוכר את הבן האבוד בקנזס - כי כרגע זה לא חשוב לתסריטאים.

מה שכן, זה נשמע דיי מוזר

שאחד כמו ויקטור ישכח את הופ וישכח שיש לו ילד ממנה לפי דעתי הופ לא היתה רוצה שהוא ידאג לה כל כך הוא דיי בגד בה, והיא היתה מאוד מאוכזבת ממנו אני ממש זוכרת את היום שהיא היתה בבית שלו והיו לה המון ציפיות להמשיך להיות אשתו, (ובמיוחד אחרי שהיא איבדה את בעלה... מה שמו וויקטור עוד הבטיח לו שישמור עליה) ופתאום הוא רצה להתחתן עם דיאן והיא באה לגור אצלו... אני נעלבתי במקומה. זה היה כל כך משפיל, אהוייייייי להביא אשה לבית שלך ופשוט להתעלל בה נפשית איך הוא יכל לעשות את זה???? לא בגלל אהבה, אלא בגלל השנאה שלו לג'קי שלי..... מי מסכים איתי? וכל אוהבי ויקטור ושונאי דיאן.... זאת הסיבה שאני אוהבת את דיאן כי למרות הכל היא היחידה שלא נתנה לויקטור לזלזל בה רוצים רשימה בכמה בחורות הוא פגע? ושאם לא החזירו לו? המון המון. בעצם גם ליאנה קצת הכניסה לו... אבל בעדינות או לא בעדינות.

תגובות לפרק היומי

בראשלי - כולם מסכימים שהעניין ממש משעמם! דחוף להכניס פלפל לעלילה! כמה אפשר לראות אותם יושבים בספה ומקשקשים על דא והא?!?!!? משפחת ניומן: אין עליהם! לא יקום ולא יהיה! זאת המשפחה הכי מלוכדת שנראה באופ"ס. יש להם את זה והם עושים את מלאכתם היטב. זה אמיתי, זה כנה, זה משדר חום ואהבה וזה בעיקר משחק טוב של כולם, כולל כמובן קאסי המתוקה שכפי שנאמר - כשרון המשחק שלה בלט כבר מהסצינה הראשונה שלה בסידרה. טרישה וקרטר - מצא מין את מינו! וכל המוסיף גורע. מייקל...אין תגובה. עוד לא גיבשתי דעה בקשר למה שעובר עליו כרגע.

אור2221

New member
סימני הפיוס

טוב, בדיוק צפיתי בפרק. איזה מבט מתחנן של "אני רוצה חיבוק בבקשה" היה לניקי בעינים כשהיא הסתכלה על ויקטור בסצינה האחרונה. היא הסתכלה, והשפילה את העינים, ואז ניגשה אליו, אבל לא חיבקה אותו ספונטנית עד שהוא בא אליה ואז היא הגיבה. אני מתה עליהם....

גם אני צפיתי בפרק רק היום ו..

זה הזכיר לי שאמרתי לא מזמן שהניומנ'ס הכי מאוחדים ומתפקדים הכי טוב כמשפחה בזמן של משבר. המקרה עם קאסי בפרק היום היא דוגמא טובה. מתי בפעם האחרונה ויקטור,ניקי,שרון,ניק וקאסי היו בחדר אחד?!

../images/Emo58.gifהפרק הזכיר לי (S) עצוב...

כשבראד אמר לאשלי שהוא מתכוון להביא איתה עוד ילדים לעולם היתה לי צמרמורת. היתה לי צמרמורת גם כששמעתי את ה-
בפעם הראשונה. הזדמנות אחרונה להתחרט... אם אתם עדיין רוצים לשמוע רדו עוד... אשלי תעשה תאונה כשתהיה בהריון עם הילד של בראד ולא מספיק שתפיל את הילד היא לא תוכל להביא עוד ילדים לעולם...
למה לעזעזל עשו את זה?!

dviridit

New member
רשמים מהשבוע

ראיתי ביום שישי את הפרקיםנ החסרים וטוב שכך כי היה מאד מענין ויהיה עוד מע ניין. מה ג'יל זומממת? מה עם קאסי ? איך מרי הנדחפת נכנה במייקל.

dviridit

New member
גם אני אוהבת את האיחוד של הניומנס

ניק אוהב את המשפחה שלו וכבר אמרתי כאן לא פעם ולא פעמים שהוא אבא מדהים וכמובן גם סבא ויקטור וסבתא ניקי נהדרים.

למעלה