הפרק היומי - סיפורה של חזייה

Dawn12

New member
הפרק היומי - סיפורה של חזייה

בסך הכל היה פרק לא רע. אחת מנקודות השפל שלו היתה ההערה של ניל לדרוסילה ואני מצטט: "Victor is THE MAN". לא יודע מה יותר מגוחך - המשפט הזה או ההקשר שבו הוא נאמר. ניל באמת משוכנע שהוא הופך לאיש עסקים ממולח כמו ויקטור בזכות העובדה שהוא מלקק לו בכל הזדמנות אפשרית? אולי זה נאמר בהשפעת האלכוהול. מה שכן, ניל בהחלט נראה שונה כשהוא בחברת דרוסילה. הייתי אומר שהוא אפילו כמעט מעניין... אבל רק כמעט. מי ידע שחזייה אחת קטנה יכולה לעשות כל כך הרבה רעש? טרישה וגרייס חשבו על התרגיל, ביצעו אותו, נפגשו בחנות חזיות, טוני ניסה להבין מאיפה היא הגיעה, מייגן חשבה שהיא של גרייס, גרייס הודתה שהיא השתילה אותה, טרישה נזכרה שדווקא היא עשתה זאת והתחרטה, טוני סיפר לשרון עליה, שרון התעמתה עם טרישה בנוגע אליה, שרון סיפרה למייגן עליה, מייגן דיברה עם טרישה, מייגן דיברה עם גרייס וגרייס הודתה בפני מייגן. כל מי שמעורב בסיפור הזה כבר הספיק לשמוע ולספר אותו לכל הצדדים האחרים. האמת סוף סוף יצאה לאור, רק שזה קרה אחרי שלכולנו כבר יצא המיץ מהסיפור הזה.

הפרק היומי - שיגרה זה רע../images/Emo35.gif

כשאמר ניל לדרו "יש לי הפתעה שניה שתאהבי" ציפיתי שיוריד ת'מכנסיים, בשביל מה לשים מוזיקה? שניהם הרי רוצים - שיקצרו תהליכים! ויקטור נגנב מדיאן ובצדק, ראיתם איך הוא עשה לה סמיילי מגלגל עיניים? היה נחמד לראות את גארי פגיע כזה, אחד שאפשר אפילו לרחם עליו קצת. אני אוהב חתיכים במצוקה. שמייגן תעזוב יהיה יותר נחמד, הבחורה מביאה לי ת'סעיף. ועכשיו תסלחו לי מיכאלה קוראת לי, והיא "קצת" יותר מעניינת מחסרי המנוח....

b o t t e n

New member
אולי הוא לבש את התחתוני הפתעה../images/Emo35.gif

עם המוזיקה, הוא מרוויח זמן...

סליחה מיכאלה לא יותר מעניינת

מצעירים את מי את מעדיף ויקטור או את גיא ולא ראיתי את הפרק סבא וסבתא שלי דפקו התנחלות בסלון

ויקטור או גיא?? שאלה ממש קשה ../images/Emo6.gif

מיכאלה הרבה הרבה הרבה יותר מעניינת! גם מבחינת העלילה, וגם מבחינת הטקסטים ההומוריסטים השזורים במתח, (ניחוח סיינפלד יש לתסריטאית אבין) מבחינתי אין בכלל מקום להשוואה. ממיכאלה אני נהנה הרבה יותר, ולא ארשה לעצמי לפספס אף פרק. "צעירים" זה כבר משהו אחר....

תגיד לי אתה צוחק עליי

מיכאלה אולי הרבה יותר מצחיקה בגלל הדמיות הקלולסיות והתסריט הגרוע השחקנים של יודעים לשחק צעירים פי אלף בעצם תשוקות אפילו יותר הגיונית

טוב

לטעמי כולם מעולים אחד-אחד, פרט לאופיר נהרי (זה שזכה באודישן הגדול) שלו באמת אין ניסיון במשחק ורואים את ההבדלים ברמה משאר השחקנים (אבל במילא יש לו תפקיד קטן). לטעמי זו דרמה קומית מבריקה. אני אשכרה מחייך וצוחק במיכאלה כל פרק מהשנינויות שרצות שם! תראי לי מתי זה קורה בצעירים... וכל הסחבת הזאת - מאה שנה עד שמשהו זז... אבל על טעם ועל ריח...

KOBEMANIA

New member
אני דורש

טרנספר מיידי של הבנות לבית דניסון מצעירים חסרי מנוח! משגע אותי איך אפשר למרוח חודשים שלמים את אותו טקסט מסריח VICTOR IS THE MAN! ניל חי באשליות

למעלה