הפרק היומי.. עוד לא פתחו ^^"

CozCoz

New member
הפרק היומי.. עוד לא פתחו ^^"

חיחי.. סורי אם זה טאבו.. ראיתם את הפרק היום?? לדעתי היה פרק ממש איכסה. פשוט מין פרק רגיל כזה (במיוחד אחרי הפרק המדהים של יום שישי - הפרידה וכו').. ממש כמו הפרקים הרגילים-פילרים (filler) של כל עונות ג'וטו. כאילו אין לו שום משמעות.. אז פיקאצ'ו חולה.. וואו -__-" והדיבוב המעצבן.. יאא!! לא מספיק שהקול של אש מזעזע.. עכשיו גם דניאל משחק אותו בצורה מגעילה. אין אמינות לדמות.. כל הקריאות 'פיקאצ'ו' המוזרות האלו. והדיבור, נראה כזה לא מתאים.. ולא אמין. רק הקטעים הנחמדים עם צוות רוקט פיצו איכשהו על הפרק החסר-טעם הזה.. ג'סי: "וובאפט, בבקשה תהיה פוקימון נאמן, אתה חייב לשחרר את הרגל שלי, עכשיו!" XD ושצוות רוקט מצא את פיקה ומיאו. מיאו: "זה יכול להיות? החברים שלי, ג'סי וג'יימס!" ג'סי: "טוב, מדי פעם אנחנו נופלים גם למקום הנכון.." חח.. זה הדברים הנחמדים ביותר בפרק.. השאר פשוט איכסה.. וצריך עוד להתרגל לשמוע אותם מדברים במבטא-עלק-אמריקאי-ישראלי. מה זה הוון ?! ועוד 'מחוז' הוון.. למיטב ידיעתי זה נקרא Hoenn Region.. בעע region = אזור/תחום. מה רע ב'אזור הואן'.. מגעילים. ועוד פרופ' ברץ' במקום בירץ'.. יאאא.. XD תגובות!

Warcraft3

New member
לא נורא...

לדעתי עדיין הדיבוב העברי שווה, לאט לאט ישתפר....

CibiHeart92

New member
היה....רע

אבל ראו פוקימונים חדשים ^^ וגם את הבגדים, ופיקצ'ו סובל! מוהאהאהאהא

haunter

New member
שאלה על העונה החדשה

איך קוראים לה? אני צריך לדעת בשביל ל***** את הפרקים שלה... (כדוגמת הפרק של היום) עד עכשיו ****תי את הפרקים תחת השם pokemon master quest, אבל עכשיו אני צריך לדעת את שם העונה החדשה... אז מהו? מישהו יודע?

ff4

New member
את/ה יודעת איך קוראים לעונה הראשונה

?..

haunter

New member
עונה ראשונה - indigo league

ותודה על התשובה

5 0 6

New member
פרק נחמד סך-הכל.

ונראה שהוא ארוך מהרגיל. הפוקימונים החדשים מגעילים. הונטר ורטטה היו מגניבים. ולמה לעזאזל קראו לפידג'ט פידג'י?! או שזה היה נדמה לי...

CozCoz

New member
חחח.. כמה תשובות

Region = אזור, תחום. District,State = מחוז. לא מאמין, תבדוק במילון :) לעונה הראשונה אין שם.. היא של ליגת קנטו.. (לא אינדיגו.. אינדיגו זה שם התחרויות.. כמו שיש 'כינוס סילבר' אבל לליגה קוראים ג'וטו).. Kanto League אם אתה רוצה. ולעונה השישית קוראים Pokemon Advanced.. בתירגום חולני מגעיל - פוקימון מתקדם. מקווה שהאולפנים יעשו טובה ויביאו שם יפה יותר.. מחר נדע ^^"

CozCoz

New member
ול-605.. הוכחה טובה יותר אם אתה רוצ

הנה הוכחה טוב היותר לזה שצריך להגיד 'אזור' ולא 'מחוז'.. אני מתרגם את המנגה, עכשיו.. במנגה.. לHoenn Region. קוראים 地方 (ביפנית = District = מחוז). עכשיו..גם במשחקים אודם וספיר (רובי וספיר) ביפנית קראו לHoenn Region- ホウエン 地方.. שזה 'מחוז הואן'. עכשיו, האמריקאים היו יכולים להגיד גם District כמו המנגה/משחקים, אבל העדיפו מילה שונה.. את המילה Region שהמשמעות הראשונה שלה היא 'אזור'.. אח"כ יש 'מחוז', אבל Region מדבר בעיקר על אזור. והאמריקאים העדיפו מילה שונה. לא סתם. האמריקאים (מהיכרות לא נחמדה בתרגום המשחקים שלי ושל רקם) הם אנשים מתוסבכים מאוד.. ואם הם בוחרים מילה שונה. אז מקבלים את המשמעות שלה. (אפילו אם יש לה מילה נרדפת, כמו 'מחוז'). אבל האולפנים העלובים שלנו לא אשמים ממש, אחרי הכל. הם אוהבים לעשות ה-כ-ל בעקיפין ולשחק אותה חכמים.. אז אין ממש אפשרות להסתמך על התרגום שלהם.

למעלה