הפרק היומי! עכשיו! מהר!

python 4

New member
הפרק היומי! עכשיו! מהר!

שמעתם?? החזירו את הקריין לעבודה! "התפקיד של מאט קלארק יגולם מהיום ע"י ג'ורג' שטובּי". הוא חזר!! אבל מה קרה לו אתמול? תיש - זהו השרשור לפרק של היום, ואני בטוח שפתחתי היום ראשון! have fun!

python 4

New member
אה.. טוב..

אז הוא ארגן לקאסי קצת יותר מערימות חציר ובובות של מכשפות. למה לא אמרו אתמול שזה במטוס? ויקטור חייב לעשות הכל ובגדול.

python 4

New member
אה.. רגע.. לאן הטייס הולך?

הלווווו קאסי מטיסה את המטוס?? הצילווווו אנחנו צולליםםםםםםםםם..

python 4

New member
חחחח הקטע הכי מצחיק EVER!../images/Emo6.gif

קאסי מטיסה! הרגו אותי!
"קאסי למגדל פיקוח, קאסי למגדל פיקוח, רואה שני מטוסי אויב באופק, היכון להפלה עבור" "קאסי 1, קאסי 1, אלו לא מטוסי אויב, זה האגו של סבא ויקטור, fire at will, רות עבור"

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה כייף פייתון אתה כבר פה ואני חששתי שאצטרך לחכות ...
איזה פרק מצחיק היה הא ?? לא הפסקתי לצחוק היום
גם השיחה של פול ומייקל הייתה מעולה !!!

ויקטור מקבל אצלי המון נקודות

מה שהוא עשה בשביל קאסי היה פשוט אצילי. לוקח אותה למטוס, למושב הטייס, מנסה לחפות על המועקה מבילוי ההאלווין בבית, ומקשיב לשטויות שלה בנחת וגורם לה נחת. קיבל המון נקודות על המצווה הזאת
רק דבר אחד קטן: זה בסדר שלא כל המוני הרחוב ייחשפו לשחפת אבל צוות המטוס כן? חוצמזה לא הייתי לגמרי מרוכז בפרק (תאשימו את הסטטיסטיקה
) אבל לא מתאים לויקי להיות על תקן שחקנית משנה לנושא, נמצאה בעצם כתמיכה לסיפור של ניל ולא ניל לתמיכה לסיפור שלה עם ריאן (מה שקורה בדר"כ). פיליס והחוכמות שלה, אהבתי איך שקראה לבראד לגשת אליהם. השיחה בין בראד לג'ק גם היתה פיקנטית מאוד. ומחכה לי גם הפרק הקנדי (מה שיהיה באמריקה מחר) אבל אף אחד לא מגיב לשרשור האמריקאי שלי אז אני אשמור את התובנות שלי לעצמי.

taish

New member
../images/Emo45.gif

שמחה שהצלחת לסכם תוך כדי... אבל אין לי כ"כ מה להגיד על הפרק, כי ראיתי היום רק את 5 הדקות האחרונות כיוון שאני לומדת למבחן... לכן גם לא אראה כנראה מחר... ומה, זה היה בסוף מטוס?! ויקטור התעלה על עצמו!

The Abbott Girl

New member
הפרק היומי

היה טוב בגלל שלושה אנשים: ג'ק-פיליס-בראד - סצינות מעולות פשוט אהבתי
כמה שג'ק לא מנסה לדחות אותה, אפילו שהיא עברה לחברה המתחרה, פיליס לא מתייאשת וממשיכה להציק לג'ק (ישששש
) ג'ק: אויש רק זה מה שהיה חסר לי, אני מקווה שהוא לא יראה אותנו פיליס: היי בראד, בוא לכאן
הפיליס הזאת פשוט קורעת אותי!!! וכמה שהיא מציקה לג'ק הוא יודע שהוא נמשך אליה ולא מעיף אותה לכל הרוחות [ונו היא גם לא עפה שהוא מבקש ממילא
] השיחה המשולשת של בראד-ג'ק-פיליס היתה ממש טובה. מלאת ייסורים לג'קי כל פעם שהוא שומע לאימתו את המילים חתונה של אשלי עם בראד
ובסוף למרות הכל הוא משחק אותה אח טוב ומסכים להיות השושבין של בארד, הייתכן? זה צריך להיות ממש טוב... ואז פיליס נותנת לג'ק את המכה האחרונה של הפרק
קח אותי לחתונה איתך התגובה הראשונית של ג'ק היא לא, אני מקווה שהוא ישנה את דעתו [וזה לא
אין לי מושג מה קרה באמת] בקיצור ג'ק ופיליס זיווג ממש מוצלח MATCH MADE IN HELL, שימשיכו ככה

למעלה