הפרק היומי פרק9

Tinkerblack

New member
הפרק היומי פרק9

יאללה מה אתם אומרים על הפרק? אהבתם? לא? מה הייתם מורידים בפרק מה הייתם מוסיפים לפרק איזה קטע אהבתם איזה קטע לא יאללה שתפו חוויות! וכמובן כל השאלות על העלילה אנא זכרו שיש היום אירוח של שלומי פרי התסריטאי של הפרק הזה והפרק הבא

ny22

New member
מנהל
בינתיים הפרק מעולה!

בייחוד הקטע עם הזרים ומה שקרה לשרה ושמעון!

ny22

New member
מנהל
חברה תתכוננו....השאלה של הפרק

הוכלת להיות על נישואים בגיל צעיר. תחשבו מה דעתכם בנושא, ועל זה תהיה השאלה. יותר בקטע של הדיון שהיה עכשיו בין מיכל (שאומרת לא להתחתן בגיל צעיר) לבין לאה (שאומרת להתחתן בגיל צעיר). בשאלה אני אציג את העמדות הדומיננטיות של כל צד. אז תחשבו על זה

הילה121121

New member
אני חושבת

שהיה פרק ממש מהההההההההההההההההמם-הכל היה ממש יפה-חוץ מחלק מהקטעים עם פאבלו-הוא יצא מן מאנייק שם-וגם-אריאלה-בקטע שהוא נישק לה את היד-זה כאילו היא קצת נכנעה לו ולמה שהוא דרש כי בעיקרון היא לא אמורה לגעת בו בכלל -אבל בכללי היה פרק טוב-

ny22

New member
מנהל
אכן...

וסוף סוף אני לא היחידי בפורום!

היה הפרק הכי יפה עד עכשיו

איזה קטע היה עם הפרחים של צדוק חח זה הרג אותי באמת והכיקטע זה שפאבלו נכנס הם הפרחים והדבר הראשון שעלה לשמעון בראש זה "צדוק"... חח באמת פרק יפה

ny22

New member
מנהל
חחחחחחח.....איך לא שמתי לב לזה!

מעניין אם ואיך זה יתפתח בהמשך.

ny22

New member
מנהל
הפרק בהחלט היה טוב מאוד!

בהחלט הציג מלא דילמות של הדת. כמו החתונה בגיל צעיר, הלידה של שרה... ועוד. המשחק כמובן היה מעולה ואמין, וכמובן שמעניין מה יקרה בסוף.

rickysofer1987

New member
לדעתי אחד הפרקים הטובים שהיו- עלילה

מעניינת, לכל דמות היה איזה שהוא נושא(ולא "שכחו" שום דמות, כמו שקורה בחלק מהפרקים עם אריאלה) , מצחיק מאוד- בקיצור כל מה שצריך להיות בפרק טוב.

Tinkerblack

New member
פרק מעולה מאוד אהבתי

ויוסי הזה קורע אותי כל פעם מחדש האמירות שלו חיח ופבלו הזה לא יודעת יש לי הרגשה שהוא לא באמת אוהב את אריאלה שלנו

הילה121121

New member
רציתי להוסיף עוד משהוא על הפרק של ה

על הפרק של היום בנוגע לפאבלו-כמו שאמרה מישהיא לפני..באמת יש הרגשה שהוא לא אוהב את אריאלה--אבל גם אם הוא אוהב אותה הוא ממש לא מעוניין בחתונה-כי הוא אמר לה "אולי די לדבר על החתונה" או משהוא כזה-זה נראה כאילו הוא אמר "בואי נתחתן" סתם לא ברצינות והיא לקחה את זה ביותר מדי רצינות-אני מקווה שהעניינים יסתדרו בינהם כי אני ממש לא רוצה שפאבלו יצא בסוף הרע..(הוא חמווד :) ) בכל אופן הפרק הציג המון קונפליקטים רציניים ביין דתיים לחילונים!חכם מי שכתב את הפרק...

איזה מ=ה=מ=םםםםםםם../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif

חחחחחחחחחחחחחח איזו מצחיקה אריאלההה
"יש למישהו בעיה, אם כן, לכו לדוג דגים בים המלח
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו קורעתתתתתתתתתת
\ אפרייםםםםםםםםםםםם

להעמיד את אמונה צבי -לשם

כמועמדת לשחקנית הטובה ביותר של "מסך הזהב" 2006. אני אתקשר 1000 פעם ואצביע. רק היום אני יושב ושם לב שיש שחקנית ישראלית עם איכות משחק מדהימה וטבעית להפליא. רק היום ישבתי ופתאום אני קולט שמדובר בעצם בשחקנית ולא אשכרה באישה שעד עכשיו בראש שלי היה שהיא לא המצאה תסריטאית. השחקנית כזו,בכלל לא שמים לב שהיא למדה טקסט! היא מדברת ומשחקת כאילו אין מצלמה ואלו החיים שלה באמת. אני אומר לכם יש שחקנים ענקיים שפשוט לא ידענו שקיימים מתחת לאפינו והיא אחת מהם! בראבו!

גםצופה

Member
מנהל
מה זה משנה ../images/Emo3.gif

גם אמונה וגם שרה משחקות מעולה.. בכלל כל הסדרה מעולה - ממש משחקים טבעי ואי אפשר לחשוב שזה מבויים

j e n n y lopez

New member
כןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif

חחחחחח וגם פבלו שאמר"הרי את מקודשת לי"
הרג אותיייייי

למעלה