הפרק היומי- של עונה 3

h e n y

New member
הפרק היומי- של עונה 3../images/Emo58.gif

איזה פרק חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מלא הרפקאות ובעיקר מסתורין...
כרגיל, מקס שלי נראה עבריין חמוד
, ליז
נראתה יותר כמו כלבה כזאת
איזבל
{והשיער הקצר שלה}ריתקה{ו} אותי מאוד
, מייקל היה חסר יותר בפרק הזה
היה לי בא לפוצץ את אמא של איזבל ומקס
איך היא כול הזמן דאגה למקס ולא נתנה לאיזבל לדבר, קרציה, אבל סוף כול סוף איזבל לקחה תעוזה וסיפרה להם
סבא של קייל הפחיד אותי
, ולנטי דיכא אותי
, וקייל הצחיק אותי כמו תמיד
הוא והצניות שלו...
איזה מצחיק היה שליז קינאתה באישה ובמקס ואז מקס כזה אמר לה בחיוך: גאד, איך אני אוהב אותך.
אז ליז, ברוב קנואתה
, אמרה: היא שמעה את זה?
ומקס והעלצות שלו:{מסתכל על האישה} בטוח
חחחח..... נו אז אני מחכה לתגובות/הערות/איומי סרק/ ניתוח/אחר

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

זה היה יאפהההההההההה הכי הכי אהבתי את האיגנט הזה שלוקח אנשים ומסדר להם לשחק בסרטים!! גאד איזה דפוק הוא!!! ליז בהחלט נראית יותר ויותר כלבה בכל פרק!!! הקטע עם ההורים של אליזבת עלה לי על העצבים "זה היה מקס?" "מה קורה עם מקס?" "מקס בסדר?" "מקס זקוק לכסף?" "מתי מקס חוזר הבייתה?" "את בקשר עם מקס נכון?" דאמט אישה!! תני לילדע שלך לדבר כבר!!!!!!!! היה לי חוסר מייקל/מריה ב]פרק!!!!!!! הקטע הארחון שפתאום כאזה נשרף הסרט בזמן שהוא עצר את ההקרנה בוה
וגם עם הבלונדה
הזאתי שבאה מאחוריו עם האקדח..אני אומרת לעצמי..טוב עכשיו יופיע מישו מאחורי אל תיבהלי..ובכולזאת נבהלתי...|
מחכה ל "טו בי קונטיניוד.." מותחחחח

h e n y

New member
הינה- בשבילך... תמונה

עם המפיק- אני חושבת שזה מהפרק

h e n y

New member
יש אותם כול יום חמישי

בסטאר וורלד אבל זה ספויילרים רצינים יש סיכוי שאת לא תביני מה הולך שם

xander55

New member
יאקקקק ../images/Emo129.gif

יצא לי לזפזפ אתמול ונתקעתי על רוזוול, ואני שונא לספיילר לעצמי, אבל הייתי חייב לראות את איזבל ומריה, חשבתי זו עונה שניה, בקיצור, לא ראיתי את מריה הנשמה שלי, ואני לא רוצה שתגידו לי אם היא עדיין שם או לא, איזבל הייתה מכוערת ומתמיד, ודיי דומה למייקל, לא שזה רע, אבל בשביל בת זה כן רע. לעומת זאת, לאחר שלא ממש התלהבתי מליז בעונה הראשונה בעונה השלישית, היא נראית מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פשוט מדהים, הפכה להיות אחת המועדפות עליי, והיא ממש השתנתה, מבחינה התנהגותית, מעניין אם היא ומייקל עדיין ביחד?? לא לענות לי על זה.

Dawson girl

New member
../images/Emo58.gif מעליי!!

אנשים, למה אחרי כל הנזיפות של נדב אתם לא מסמנים?.. זה הורס לאחרים!

Dawson girl

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון! זה באמת נדב!

למעלה