הפרק היומי- תקציר

shanistern

New member
הפרק היומי- תקציר

אלכס מגלה פרטים חדשים על עברו של הארי- מסתבר שהארי היה יתום מאומץ שבשלב מסויים עזב את משפחתו המאמצת. ליז המעצבנת מגיעה להלוויה ורק מרגיזה את כולם, כולל את אלכס סטיבי בטוחה שהיא גרמה להתקף הלב של הארי ומתייסרת. לבסוף, היא מספרת את זה לאלכס שמנחם אותה ואומר לה שזו לא אשמתה. מתחים בין קייט לרייגן ניק וטס לא יגיעו להלוויה כי טס מאושפזת בבית החולים בגלל רעלת היריון ויש חשש שיצטרכו לילד אותה מוקדם מהצפוי סה"כ- פרק נחמד מאוד. ההתחמקות של טס וניק מההלוויה עלובה לדעתי...

../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

סוףסוף ראיתי
הלוויה הייתה עצובה מאד.. וזה היה ברור מההתחלה שהוורתדון הזה או איך שלא קראו לו זה הארי ריאן בעצם. היה פרק יפה מאד ליז באמת דפוקה על כל הראש וסנדרע חומדת לכסף של הארי.אני מקווה שהוא נישאל אותה מהצוואה ישר אחרי שהוא זרק אותה. עצוב להפרד מהארי
אני מקווה שיהיה מניאק אחר. חחח

blacknwhite

New member
סופסוף ראיתי!

הגיע הזמן... בסך הכל, בפרק הזה ליז היתה הרבה יותר גרועה מסנדרה, לדעתי. היא היתה ממש רעה! אני מסכימה לגמרי שהיה ברור שוותרדון זה הארי, רק לא הבנתי איך אלכס לא חשב על זה. ו.. אני יכולה להרגיע אותך, תמיד יהיה מניאק אחר... חוץ מזה, אני חייבת לציין שהכבוד שלי לפיונה הולך וגדל מפרק לפרק. אני רק לא סגורה על למה.

למעלה