הפרק היומי 17/8

JULI4561

New member
הפרק היומי 17/8 ../images/Emo66.gif

עוד בערך 10 דקות . צפייה מהנה

Sahar 11

New member
פרק כל כך מצחיק

בקטע של המשחק, כל הבנות מתילות לבכות ואני נקרעת מצחוק
. אני לא מבינה איך העיפו את קייטי, בגלל תמונה אחת לא טובה? קמיל הייתה צריכה לעוף, התמונה שלה כל כך מפחידה לקום באמצע הלילה ולראות את התמונה שלה אפשר לקבל התקפת לב
אהבתי את הפרסומת שהן עשו, יואנה הייתה כל כך יפה שם

JULI4561

New member
איזה פרסומת פצצה חחח אהבתי את

הסוף עם שנדי .. איזה חמודה היא !! ...

kangaroos

New member
יש לי שאלה חשובה

טוב, חשובה לי
מישהו יודע איזה תפקיד טיירה בנקס שיחקה כשהיא שיחקה בנסיך המדליק מבל אייר? תודה מראש

oOBAGIRAOo

New member
אמ......

הפרסומת הייתה כ"כ יפה, אהבתי ביותר! אמ...שרה יפה, יפה. הפנים של יואנה מושלמות. קמיל מהממת.

OhBaby

New member
נכון...../images/Emo181.gif

זה נראה כאילו יש לה צוואר קטן כזה, ושיער שמכסה לה את הפנים.... בצילמים היא נראית טוב יותר מאשר במציאות..

L U Z I A

New member
טוב אזז..../images/Emo15.gif

אני ממש שונאת את קמיל
חשה קשוחה
היא גם מכוערת לדעתי
ואתמול אפריל הייתה מדהימה בפרסומת ובכלל בפרקק.. ואיך הם בכו
ואו זה היה פרק ממש טוב לדעתי
*אין סםק שהבאה בתור תהיה קמיל* (אני כ"כ מקווהה
)

L U Z I A

New member
אה ו.. נצל"ש קטן../images/Emo15.gif

**מי שלא ראה את העונה הנוכחית זה ספויילר בשבילו
** מי שראה, פליז שיענה לי
אני זוכרת שהיה איזה פרק ששנדי בגדה בחבר שלהה.. זה כבר היה? וזה נכון בכלל? ואם כן באיזה פרק?
תודה לעוזרים

Sahar 11

New member
עוד לא היה ../images/Emo58.gif?

יש עוד זמן... אני חושבת שזה שהן ברומא

O a s i s 3

New member
../images/Emo58.gif

לא, עדיין לא היה. וכן, זה היה כשהן היו ברומא. נראה לי בפרק השני ברומא.

anat234

New member
אני מכריזה ../images/Emo11.gif הסמיילי המתאים ביותר

לקייטי הוא
גאד
נמאס לי לראות את הפרצוף המתבכיין הזה. שרה יצאה ממש ממש מוזר בתמונה ההיא
הרג אותי כשקמיל אמרה שיש לה פה בגודל של אבטיח
קמיל=

niranat

New member
הפה שלה תמיד בגודל של אבטיח ../images/Emo67.gif

יש לה שפתיים כאלה שמנות ומכוערות!
בכלל, היא כזאת מכוערת.. ונכון אתמול שהבנות השוו ת'בטן, הן אחת אחת לא רזות! כאילו פאק טופ מודל אמורה להיות אידיאל היופי, ואני לא יודעת, כנראה שהם מנסים ליצור בתכנית אידיאל יופי שהוא לא אנורקסי אבל הן פשוט לא רזות ולא מושכות.. ואני לא מדברת על משיכה מינית
אני מדברת על זה שלמשל יואנה, הפרצוף שלה מושך אותך.. יש מין שאיפה כזאת אליו, לאדעת איך להסביר
וזה לא שאני חושבת שכל מי שרזה היא אידיאל היופי - שנדי היא רזה והיא ממש לא אידיאל כלשהו מבחינתי, כי היא צריכה להיות גם סקסית - ולמשל טיירה לא רזה ועם זאת סקסית בטירוף, בקיצור, אני אומרת שלא הרזון זה העניין אלא הסקסיות ו"רמת המושלמות", כמה היית רוצה להיראות כמוה... והבנות שם פשוט לא כאלה. בכלל, בכל העונות - המתמודדות פשוט לא יפות, המנצחת איכשהו תמיד יפה ושווה, אבל רוב המתמודדות פשוט לא מעניינות - אולי טיירה חושבת ש"יש להן את זה" או אנלא יודעת מה, אבל הן לא נראות טוב! סורי, אבל קמיל? קייטי? קיסי? טוקרה [שזה כבר עניין בפני עצמו אבל לא משנה]? קלי? אלה בנות שאפאחד לא היה שם לב אליהן ברחוב, וזה לא שהן מכוערות - הן פשוט, סתם, לגמרי סתם.

JULI4561

New member
נכון באמת היו כמה מתמודדות בכל עונה

שהיה אפשר לוותר עליהם..

anat234

New member
לקיסי יש יופי מיוחד, היא שונה.

היא אחת מהבנות ששמתי לב אליה מהעונה הראשונה.. אני תמיד נקלעת ליופי המחוספס הזה
בעונה הראשונה ישר אהבתי את קיסי ואדריאן, ובעונה השניה את מרסדס ושרה, שיש להן מין יופי כזה... אוח, אני לא יודעת איך להגדיר
. אני מסכימה עם מה שאמרת על קמיל, היא לא בדיוק מכוערת, אבל היא גם לא מתאימה להיות טופ מודל (אני חייבת לציין שהיא הייתה יותר יפה כשהיא הגיעה לשם, עם הצמות. היה לה הרבה יותר יפה ככה!). ד"א, אני אישית, בתמונה של קמיל בדיוקן, שמתי לב יותר לעיניים (שנראו לפתע כי סיומרה וג'נאשה חזרו לחיינו
), ולא לשפתיים.

למעלה