הפרק היומי 22-8-08

axnholic

New member
הפרק היומי 22-8-08

שם הפרק: ביקור האפיפיור. תקציר: ביקורו של האפיפיור בעיר ניו יורק גורם להתעוררותם הרוחנית של מייק וראש העיר. במקביל, משדך קרטר בין ניקי לבין אחד מחבריו, והצב של פול יוצא לחופשי במסדרונות בית העירייה.

vitamin P

New member
g.o.d

ואיי איזה מגניב היה הקטע עם המשאית מישהו דמוי ישו הנהג כמעט דורס את מייק ואומר לו היי כדאי שתראה מה אתה עושה....תראה בזה הזהרה
קטע נחמד

Kippi S

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif וחצי

פרק ממש חמוד!! היו המון קטעים מצחיקים!! Wisconsin Rules (אם ככה כותבים...חח)

axnholic

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif*|

היה פרק ממש, אבל ממש טוב לפי דעתי. אהבתי שראש העיר בה עם הצלב למייק והוא אמר לו שהצלב היה הורג את זאתי ממגרש השדים (ברח לי השם, כן כן, שוב). g.o.d היה קטע גם טוב. אבל הקטע שהצחיק אותי, אבל בטירוף, היה הקטע שסטיוארט התחזה לכומר. השחקן הזה הוא שחקן גדול! היו גם כמה בדיחות של אותה תקופה, אבל לא הבנתי אותם כמו למשל שמייק אמר לרנדל שאלוהים זה כמו בירה בלהבלה צריך לשמור אותה לסוף שבוע.

axnholic

New member
*../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

vitamin P

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif ציטוט ענק!!!

פרק נחמד ביותר.... (כשמייק לקח לראש העיר את הצלב!!)אולי תשאיר את זה איתי עד שתחזור מארוחת הצהריים במרכז הקהילתי היהודי!!!! חחחח

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וחצי

לדעתי זה היה אחד הפרקים המצחיקים ביותר עד היום נקרעתי כשמייק חש שנהג המשאית/אוטובוס (עדיין לא הבנתי בדיוק מי הוא) הוא ישו ........ התלבטתי עם
או
ובעצם כל מה שרציתי היה לגשת אליו ו
אותו ולומר לו שהכל בסדר ושאברבנל יגיעו גם אליו בסוף.... בקיצור זה היה פרק ששווה

vitamin P

New member
חחח מה שמעניין אותי זה...

איך הצב הגיע לתוך המכונת חטיפים?? מישהו היה צריך להכניס אותו לשם.... וניקי היא בכוח אוהבת את עצמה כזאת נחותה ושהיא לא שווה כלום היא עושה את עצמה כזאת

שלמונזה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo168.gif

היה מצחיק אבל לא עד כדי כך... בעיקר אהבתי את הקטע של הוידוי, ישר ידעתי שזה סטוארט שם בתא
פול לא היה מצחיק מידי היום וזה עצוב. מייק פתאום לא שולט על העולם, מה קורה? אבל כן הקטעים עם "ישו" היו מצחיקים

vitamin P

New member
איזה כיף!!!! שרשור כמו שצריך!!!

אני שמח שהפורום מתחיל לצמוח!!!.......אם בא לכם אתם תמיד יכולים לפרסם אותו קצת איכשהו
והנה תמונה של ראש העיר מהפתיח הנחמד של התוכנית....המוזיקה עם קצב ממכר כזה

s h i r k u s h

New member
אהבתי בפרק...

שמייק ירד על פול שנכנס להיסטריה בגלל הצב שנעלם. הציון שלי: 4

למעלה