הפרק היומי 23/09

axnholic

New member
הפרק היומי 23/09

כולם אוהבים את ריימונד - הדירה 18:06:00 23/9/2004 תקציר: ביקוריו של ריי בדירתו החדשה של רוברט הופכים תכופים יותר ויותר, כאשר הוא מגלה שאחיו מוקף בשכנות יפהפיות וזוכה לתשומת לב מיוחדת מהמין הנשי. התקציר לקוח מהאתר של ערוץ 3. תראו היום את הפרק? ראיתם אותו פעם? מעוניינים לשמוע עוד פרטים עליו? שרשרו שאלות ותגובות לכאן. דרך אגב, אם אני לא פותח שירשור לפרק היומי הנכם מוזמנים לפתוח אחד (יש מצבים שאני חוזר רק ב6 וחצי מהביה"ס).

orrrrrrrrr

New member
../images/Emo45.gif

לא זוכר ת'פרק, אבל זה הזכיר לי פרק אחר, שבו ריי ורוברט מחליפים תפקידים- יענו רובי הוא ריי, ולהפך פרק קורע ביותר. כאשר רוברט מספר לאחת שהוא יוצא איתה, שהוא כתב ספורט, ושאחיו הוא שוטר אני חושב שזה בעונה הנוכחית. ואיי לחזור ב6 בערב מהבית ספר-פרויקט בית ספר או משהו?) איזה כיתה אתה?

axnholic

New member
שום פרוייקט

ביה"ס רגיל של אנשים נורמלים המבזבזים את זמנם (טוב, אני אפסיק לרדת על הביה"ס הח** שלי). אני בכיתה י"א ופשוט לקחתי מוגברים פיזיקה ומחשבים (ו5 אנגלית-מתמטיקה). ואם כבר אוף: גלשתי לי בכרטיס האישי שלך ושמתי לב שאתה בי"ב או כבר מחכה לצבא, האם זה נכון? כי אם כן אז ממוצע הגילאים כאן גבוה מאוד, ואני חשבתי שאני הבן 16 היחידי שרואה עדיין ת'סידרה הזאת (לא שהסידרה ילדותית פשוט להרבה אנשים שראו אותה המון פעמים כבר נמאס [aka חברים שלי]). וגם שמתי לב שאתה אוהב את סגול עמוק
, אז רציתי שתדע שיש בפורום הזה "מעריץ" נוסף (... אני!!).

orrrrrrrrr

New member
קודם כל

זה סגול כהה-אני מבקש
אני מעריץ שרוף של הגיטריסט\נסריסט ריצ'י בלאקמור -(בוא תכנס לפורום רוק.) אני סיימתי את הלימודים בשנה שעברה(לא שנת הלימודים הקודמת אלא זאת שלפניה)-בגיל 17 כבר סיימתי תיכון. (בגרות מלאה) וכן אני לפני צבא- עוד שבועיים וחצי .

axnholic

New member
התבלבלתי.

אני נכנס מדי פעם לפורום שם, אבל אני סמוי. והוא אכן גיטריסט מבריק. האמת שאני אוהב אותם רק בערך 4 חודשים, אבל אני מעריך כל שיר ושיר שלהם ויש לי כבר נראה לי 9 אלבומים. כל כך מוקדם סיימת? וכי למה?

orrrrrrrrr

New member
איזה יש לך?

יש לי גם הרבה. וסיימתי מוקדם- כי נכנסתי בגיל צעיר לכיתה א'(הייתי חכם בגן)

axnholic

New member
חחח...

"הייתי חכם בגן"
. אוקיי אלו הדיסקים שאני מוצא עכשיו: DEEP PURPLE MADE IN JAPAN COME HELL OR HIGH WATER SLAVES AND MASTERS IN ROCK- ANNIVERSARY EDITION
MACHINE HEAD ובוקלט (אם ככה אומרים את זה), זה דיסק (לא חוקי) של כל הסינגלים שלהם. יש לי עוד, אבל קשה למצוא כי יש לי עוד דיסקים של להקות אחרות (מפתיע, לא?). מה יש לך?

orrrrrrrrr

New member
חחח

קוראים לזה בוטלגים.(גם אני קצת שכחתי) יש לך אחלה אלבומים. מגניבישן- יש לך דיפ פרפל-דיפ פרפל- אחלה אלבום, עוד לפני הרוק הכבד, ועל הגבול של המתקדם. אלבום ענק, בעיקר בזכות "אפריל", ו"לליניה" in rock- אלבום בן ז*נה, כמובן בזכות הגרסה השנייה לchild in time, וספייד קינג, והרייפים המאיימים שinto the fire- אלבום הרוק הכבד הטוב בכול הזמנים. "ראש המכונה"- אלבום בן ז*נה נוסף-, בלאקמור מנסר מנסר מנסר ומנסר, וגילאן נותן אספקט וואקלי אדיר, אלבום שמכיל את עשן על המים(מי אמר זאפה ושרפה באותו משפט), וhighway star. slaves and masters- לזרוק לזרוק לפח, אלבום כושל, עם סולן (גדול) אך שנכשל לעלות על הצפיות, אחרי גילאן וקוברדייל.(אומנם אותו סולן עשה אחלה עבודה בקשת בענן-פרויקט של בלאקמור) come hell or high water- יש לי את הdvd החייתי- מומלץ! בקיצקץ-כול מה שרשמת יש לי, ובנוסף יש לי גם "בננות" החדש, the house of blue light, burn fireball- ושלוש dvd שלהם. :)

axnholic

New member
ידעתי

שהייתי קרוב.... אתה צודק בקשר ל-slaves and masters. גם come hell or high water זה די ביזבוז אם זה רק המוזיקה בלי ההופעה. אכן יש להם כבר דיסקים מעולים, ואני ממליץ לכל מי שקורא את ההודעה לשמוע את אחד השירים שלהם (חוץ מ-smoke on the water).

orrrrrrrrr

New member
שמוק על המים../images/Emo3.gif

זה שיר גאוני ביותר! למרות שהוא מדבר על שרפה במלון במהלך ההופעה של פרנק זאפה- בכול זאת הוא מעין הודיה לכבאים- שיר מעולה!(טוב זה קצת יותר מורכב מזה) טוב הייתי בכיף ממשיך לדבר איתך על הנושא, אבל צריך לתת כבוד לריימונד. :)

axnholic

New member
לא זילזלתי

םשוט כולם מכירים את השיר הזה ולא צריך לקפח שירים אחרים. זה באמת הפך לשירשור אוף.... מצטער אם מישהו הרגיש אאוט.

minalota

New member
אני זוכרת את הפרק הזה

אבל נראה לי שזה היה בעונה הקודמת ... היום היה פרק מצחיק.. כרגיל! כשרוברט הביא צ'ק לבנות זה באמת לא נראה כל כך טוב אבל מצחיק!

axnholic

New member
פרק מעולה

גם מלא הומור, וגם העלילה מתפתחת. דברה? מנקה? היא יותר יפה מרוב הנשים שם. הכי חשוב לזכור זה שריי מנהל חיים בעקיפין דרך רוברט
. אם אני לא טועה זאת הפעם היחידה שמראים את הג'קוזי מישהו זוכר למה? האם בסוף החזירו את החדר לחדר הישן של רוברט?

orrrrrrrrr

New member
אהבתי שריי אמר

אני לא נהנה שם, כי את לא שם חחחחחחחחחחחחחחחח- זה היה ענק.

kyle chandler

New member
אוקיי הקשיבו נא../images/Emo168.gif

בגלל שהתחיל בית ספר את כל הסדרות שלי אני מקליט וזה אומר שאני עושה שיעורים ומתחיל לראות את טלוויזיה וזה גולש בערך עד השעה 7 בערב ככה שברוב הפעמים בזמן הקרוב אני לא אראה ריימונד... (אבל מה שאני רואה זה ג'רמיה שבדיוק מתחילה עונה 2, משתגעים מאהבה שנשאר קצת פחות מעונה או קצת פחות מעונה וחצי, מהדורה מוקדמת שנשאר עוד 2 עונות וחצי, ומכושפות שנשאר עוד חצי עונה נ. ב. אין לי מושג למה אני מזיין לכם את השכל) בעוד חצי חודש אני יוכל להתחיל לראות ריימונד מחדש

למעלה