הפרק היומי-63

nofarosh11

New member
הפרק היומי-63

|הגדש|יונתן מוציא את שמש מבית חולים ומביא אותה הביתה. נורה לומדת עוד על קרין. רני עושה עוד נסיון אחד אחרון עם תמרה. דובה חוזר ללישכת הרמטכל ונינט עושה ליותם הפתעה.
כל מה שקשור לפרק-לכאן
!
אל תשכחו להציץ לפרק.. -פתחתי עכשיו כי כנראה אנל'א אהיה בבית..

Meytar 888

New member
צפייה נעימה../images/Emo24.gif

אני אראה בלילה כי יש לי להשלים את הפרק של אתמול +Y בעשר
תהנו

nofarosh11

New member
ראיתי רק 20 דק' אחרונות..:(

אבל ממה שהספקתי לראות-היה פרק מהמםם
איזה חמווד רני היה כשהוא דיבר עם תמרה..
גאאאאאאאאאאאד כמה סתומה היא יכולה להיוותת
איך? איך אפשר להגיד למושלם הזה לא? איייייייייך
דיי.. הוא כזהה יפהה..
(עזבו אנל'א יודעת מה עובר עליי היום..
) חח.. יונתן ושמש..
איזה כייף..=))) הם חזרוו..=))))

MiRiAm LoVe RaN

New member
חחחחחח:]

גמאניי ראיתתתתתתייי=] יאא מסכןן רני כפרעליווו איזהה רעה תמרההההההההה, טובב נו היא בהכרהההה חחחחח ... לילהה טובב לכולםםם:) =מרימו'ששש=

OנעמונתO

New member
איזה פרקקקקקק עאעאעאעאע

איזה מגעילה תמרהההההההההההההההההההההההה כמעט בכיתי שהיא אמרה לרני "אני לא אוהבת אותך" ושמש ויונתן שני סתומים!!! איך קרין נכנסה.....

nofarosh11

New member
יש מצב את כותבת לי מה היה

בפרק? ראיתי רק ת'-20 דק' האחרונות.. תוודה..

OנעמונתO

New member
אין בעיה מאמי

יותם בא לנינט והוא התחיל לבכות לה וכל זה ואז היא אמרה לו בוא נלך לישון אבל רק לישון ונדבר על זה בבוקר... יונתן ושמש באו הביתה(לבית של רני ויונתן)ואז הוא עשה לה ארוחת בוקר ואז הם הלכו למיטה... רני הלך לתמרה והוא אמרה לה שהוא שמע שהיא ויונתן נפרדו והיא אמרה לו שהיא מרגישה כלפוי אבל לא יקרה כלום כי יש משהו שדוחף אותה עליו ויש משהו שאומר לה לא! ואז רני שר לה שיר והיא קבלה צמרמורת משהו כזה והיא רצה לשרותים ובכתה. ואז הם דיברו והוא אמר לה שהוא יודע שיום אחד היא תחזור לעצמה והיא תוהב אותו אבל הוא כבר לא יהיה שם.. והוא אמר לה שעם הוא יוצא עכשיו מהדלת זהו זה נגמר ואז היא אמרה לו שהיא לא אוהבת אותו ואז או אמר לה שלום והיא אמרה לו שלום והוא הלך משם. קרין ונורה דברו וכל זה אין לי כוח לפרט דובה באה ליותם ואמר לו שהוא יחשוף הכל וכל השטיות שלו נינט ויותם הלכו לאכול בגהנום ונינט עשתה לו הפתעה והיא הזמינה את שירי וחלי לישר לו שיר ואז נינט שירי וחלי שרו לו שיר ואז ניט קראה ליותם לבמה והם התחבקו חואז קרין נכנסה לראתה אותם זהו בעיקרון מקווה שעזרתי|לב

Meytar 888

New member
לא ראיתי..אבל שמעתי את רני שר לתמרה

ושהיא ניפנפה אותו
חחחח שאני אראה אני אפרט יותר

nofarosh11

New member
דרך אגב..

עד עכשיו הייתי אצל בסתא שלי ויש להם HOT, אז ראיתי האלופה.. והם אשכרה העתיקו מהשיר שלנוו! בסצנה האחרונה סמדר (אורנה כץ) ואיציק (איציק=אלי דנקר אבא של המוושלם שלנוו..
) ודיברו עם סער (יודה לוי..) אחרי שהוא היה בקומה חצי שנה(
)
הם דיברו איתו וזה.. ואז הוא אומר להם מי אתם
זה רק אני או שזה מזכיר את תמרה מש'ו פחדד..
נ.ב כבר הזכרתי שאנל'א יודעת מה עובר עליי היום??

../images/Emo132.gifזה ממש לא קשור !

את הסצנה הזאת הם צילמו לפני ששידרו את הפרק של תמרה ..

nofarosh11

New member
זה פ'סדר גמאני מתעליה..

אבל איך אפשר להגיד "אני לא אוהבת אותך" לדבר כזה מושלם?!? תהרגו אותי- אני פשוט לא מבינה!!
ואת? לא היה לך בכלל ממה להעלב..=) לוביוו..

למעלה