הפרק היומי - Dinoslide

גלבטרון

New member
הפרק היומי - Dinoslide

היום חזרנו לבקר בעולם אליו הגיעו הניצולים של "עולם הפולסר" (שראינו בפרקים "יציאת מצרים - חלק א'+ב'"). מתברר שבעולם הזה עדיין יש דינוזאורים (מעטים מאוד אבל ישנם) שאותם ילידים שמגי וקוויין ראו, כאשר הם מצאו את העולם הזה, סוגדים להם ומקריבים להם קורבנות. בפרק הזה יש כמה טעויות היגיון בולטות שפשוט נותר רק לצחוק מכמה שזה עצוב: - בפרק אנו מגלים כי הילידים פנו לניצולים בבקשת עזרה כדי לקבל מהם בעלי חיים כדי להיות קורבנות עבור הדינוזאורים ונאמר לנו כי הניצולים לא האמינו יש באמת דינוזאורים וכי בעלי החיים היו יקרים מידי להם כמקור מזון בכדי לתת אותם להקרבה. הבעיה המרכזית כאן היא שהניצולים לא לקחו עימם שום בעלי חיים כאשר הם הגיעו לעולם הזה! + אם אכן הם מצאו בעלי חיים מסתובבים כיצד יכול להיות שהדינוזאורים הטורפים לא כבר אכלו אותם? (הרי נאמר גם כי לאט לאט הדינוזאורים החלו למות מרעב). + באיזו שפה דיבור הניצולים עם הילידים? לא נראה לי שהילידים ידעו אנגלית (אולי בין הניצולים יש בלשן או מומחה לשפות ואם כך הדבר מעניין מדוע הוא היה מוצב בבסיס צבאי?). - לא מובן כיצד החייל מזהה את קולונל ריקמן. הרי המראה של ריקמן השתנה עקב הזריקות שלו. - לא מובן גם מדוע שהדינוזאורים הטורפים החלו לגווע ברעב? הרי יש עדיין דינוזאורים צימחוניים, חיות ובני אדם בשטח. - כאשר חייל מסביר איך שריקמן הרג שומר בעזרת המחט הוא משתמש באקדח (כאשר ידו על ההדק) כד להראות להם על הצוואר שלו היכן נכנסה המחט - כל מי היה בצבא אי פעם יודע כי לעולם חייל לא יכוון על עצמו נשק טעון ועוד כאשר ידו על ההדק! מה שכן הגרפיקה של הדינוזאורים בהחלט השתפר. היא נעשתה ע"י Digital Muse. טוב, עוד שני פרקים לסוף העונה הזו - ובשעה טובה.

The Quickening

New member
עוד טעות

אבל ממש מצחיקה. בתחילת הפרק ריקמן מזריק לעצמו ריקמת מוח ואז לא רק הפנים שלו משתנות אלא מסתבר שגם הכובע שלבש האיש שממנו נגנב הריקמת מוח גם איכשהו עלה על הראש של ריקמן לכמה שניות
בסך הכל פרק לא רע, נהנתי לראות אותו. גם נחמד שמזכירים את הפרופסור כל פרק, לא כמו שאר הסדרות שכשדמות עוזבת לא שומעים עליה יותר כאילו לא הייתה.

nick at noon

New member
זה באמת מצחיק

גם אני שמתי לב לטיפשות הזאת. אבל כן זה באמת היה פרק די טוב. ואפילו שוויד כל הזמן רבה איתה דווקא זה פרק שלא גרם לי לשנוא את מגי.

Fairywitch

New member
בכלל- השטות הזאת של הפנים שלו

שמשתנות- ממתי השתלת רקמות (או כל החדרה אחרת של רקמות)- משנה את הצורה החיצונית? מה זה הטמטום הזה?
זה הרג אותי בכל פעם מחדש
ובכלל החליפו שחקן
למה?

חפY

New member
פרק נפלא, למרות הטעויות../images/Emo58.gif

סצינת הסיום היתה מרגשת במיוחד- כשמלקולם נפרד מרמי, ונתן לו ציור שלו.

pusher

New member
תחי וויידד!!!איך היא מחטיפה למגי../images/Emo3.gif

rocket

New member
שוב, שנוי במחלוקת אצלי.

כי היו לפרק הרבה נקודות טובות אבל הוא גם לקה בהמון חסרונות (כמו הרבה פרקים מעכשיו והלאה) מה שנורא מפליא אותי, איך לעזזל קווין לא רק יודע להשתמש בנשק אלה עושה את זה בצורה כזאת כאילו הוכשר ללחימה?! הוא בחור גאון-חננה שלא יצא מהמרץף עד גיל 19-20 .... מאיפה הידע והמיומנות?! שוב, קטעים מעצבנים עם מגי. הקטע עם שינוי המראה של ריקמן חסר כל הגיון וחסר כל בסיס אבל כנראה שזה היה הרעיון הכי טוב להסביר לצופים למה החליפו פתאום שחקן (הראשון היה כל כך הרבה יותר טוב...
) ושוב, הם מתפצלים. אני לא אוהבת את זה. סך הכל, דווקא בפרק הזה כן יש כל מני שורות "מחץ" וקטעים שכיף לצפות בהם שוב. למרות שמגי בהחלט לא מצליחה להיכנס לנעליו של ארטורו

למעלה