הפרק היומי

I n n u e n d o

New member
הפרק היומי../images/Emo13.gif

רק אותי פילר הפחידה
איזה פרצוף היא תקעה לרבקה שאמרה לה להתרחק מהבת שלה.איזה פחד. קיי נהיית מעצבנת מפרק לפרק מה הקטע שלה..וסימון בכלל סתם נגררת ובשביל מה
אלוהים ישמור. שמתם לב ששרידן בכלל לא הופיעה היום
בושה
וסוף סוף סם יודע[בוודאות עכשיו] שאית'ן הוא הבן שלו

LauraLF

New member
אהבתי את זה

שפילאר היתה עצבנית ככה היום... ולדעתי הגיעה לתרזה עוד סטירה רק על השקרים האלה... צ'ריטי עם העינים האומות קצת הפחידה לא? חחח.. התאכזבתי שלא ראו את שרידן היום...ודווקא ראו את רוב הדמויות.. רק אני קיוויתי שאית'ן ולואיס ילכו מכות..?:)

I n n u e n d o

New member
כנראה שרק את../images/Emo3.gif

לא חבל על הפרצוף היפה[והמטומטם למדי] של אית'ן
לואיס עושה לו פו הוא על הריצפה

LauraLF

New member
כן אמממ

הייתי שמחה לראות את שניהם נאבקים בבוץ עם תחתוני בוקסר זעירים בלבד לגופם.. *נושכת שפתיים*

דה טיים האס קאם../images/Emo70.gif הפרק של היום../images/Emo70.gif

כמה נקודות שחשוב לציין:
החיבוק של קיי וג'סיקה - שמתם
זה היה נראה לרגע כאילו הן באמת אחיות.. וג'סיקה באמת מקסימה. באמת היה קטע מרגש. רק לא הבנתי מה אחרי זה היא רצתה להעיף את קיי וסימון? אפשר לחשוב צ'ריטי ומיגל היו באמצע משהו..
ואפרופו צ'ריטי ומיגל, איך זה שצ'ריטי החליפה לפיג'מה, הרי היא ישנה.. או שמא מיגל היה זה שהחליף לה
השחיתות..
ועוד דבר, ראיתם איך כולם דואגים לצ'ריטרול?? הרי היא הייתה היחידה שלא עמדה לטבוע.. כל השאר, נאבקו לחיות ואף אחד לא שם עליהם.. והיא עמדה לה על החוף בכיף וכולם מתרוצצים סביבה..
דבר אחד- אחלה עדשות שמו לה בסוף.. מי אמר שטבעי זה הכי יפה
מישהו יכול להסביר את העובדה שטבית'ה כל הזמן בבית הבנט'ס
זה לא נראה להם מוזר שהיא לא הולכת לישון?? ולחלק הקרבי :
פילאר שיחקה אותה!! פילאק שיחקה אותה!! פילאר שיחקה אותה!! אני רוצה לראות את הבלונדה הקטנה הזו מנסה עוד פעם להתקרב לאחד מבני ביתה של פילי.. אשכרה טורפת
גם תרז'ה עמדה על שלה, היא נותנת לי השראה הבחורה, לא לוותר אף פעם. גם כשכולם מאיימים עלייך.. היא עדיין בסרט שאית'ן מאוהב בה.. ואיך היא שיקרה היום לגוון - פששששששש... כבוד אחים שלי, כבוד!
מוזר קצת לא? שאמא של גוון נראית כמו אחותה הקטנה, כנראה היה מחסור בשחקנים.. :/
הדבר שהכי הרגיז אותי היום קטעי אית'ן-סם, מי הדפוק הזה חושב שהוא?? לאיים ככה על סאמי... הייתי מכניסה לו אגרוף! לואיס יצא כזהה גבר איך שהוא בא לריב איתו.. החזקתי ממנו. אבל אית'ן עצבן שחבל"ז! פוץ מטומטם! להשמיד אותו!
ואם כבר לואיס, זו רק אני או שהיה נראה שגרייס קצת דלוקה עליו
מי לא מבין אותה??! ולסיום... אנג'ל גירל חזרה

לא חשבת שאולי לא שמתי לב../images/Emo35.gif

כתבתי הרבה זמן את שלי.. והתחלתי לכתוב את ההודעה עוד לפני שאת פתחת הודעה אחרת...

למעלה