הפרק היומי

sweet stav

New member
הפרק היומי ../images/Emo140.gif ../images/Emo58.gif

פרק 159
תקציר הפרק.... פלור ממשיכה לקנא בכל פעם שמקס ומירנדה נפגשים. פרנקו ניגש לדבר עם מטאו, אך לא מעז לומר לו את האמת ובמקום זאת מבקש ממנו לאמן אותו. ההתחלה לא קלה. מירנדה קושרת קשר עם דלפינה, ונפטרת מעוה"ד של פלור ומקס כדי להציע את עצמה במקומו. מטרתה של מירנדה היא לסלק את פלור ולכבוש שוב את לבו של מקס. ניקו ממשיך לנסות ולכבוש שוב את לבה של ולנטינה, אך ללא הצלחה. המשפט מתחיל, ודבריה של דלפינה מרגיזים את פלור, עד כדי כך שהיא גורמת למהומה בבית המשפט. התקציר לקוח משרים המורדים:]

yoavn19

New member
מישהו יכול לתמצת לי את הפרק?

כי אין לי מושג מה היה תספרו לי כמה שיותר סצנה אחר סצנה בבקשהה

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifפרק מעצבן

חחחחח אהבתי שפרנקו התעצבן על מתאו והביא לו כדור.... שם
חחח ושהוא ניער את הרשת מרוב שהוא היה עצבני היה קטע כל כך מצחיק
השניצל הזה כל הזמן כזה מפגר
נממ היה ברור שיהיה בלאגן במשפט בעעע

sweet stav

New member
פרק יפהה../images/Emo3.gif

את זה אני חייבת לכתוב : "שניצללל" חחחחחחחח זה ממש הצחיק אותי איך פלור מתעצבנת ואז מקס אומר "שניצל" והיא נרגעתXD
מטאו הזה ממש מעצבן!!!!!!איך הוא אומר לפרנקו גם השארתי את הטעויות שלי בעבר !!!!!!! גרר מירנדה הזאת גם כן מעצבנת ברמותת!
סוף יפה
מחכה למחר!:]

talshoosh

New member
על הפרק../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

פלור מעצבנת!
נמאס כבר שכל דבר קטן היא מאשימה את מקס וגם במשפט...! אבא של פרנקו מגעיל! ניקו
זה מצחיק כשהוא מדבר בלב ועושה פרצופים כאלה...

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifפרק חמוד ../images/Emo9.gif

פלור יואוווו איזה קרציה. נו תסתום כבר
אבל היא היתה חמודה
ואיך אווריסטו מפרט למה זה בן ולא בת
דיי זה קרע אותי. ויאללה מטאו ראה את חוליההההה!!..
ותומס היה חמוד
.

didalf

Well-known member
יוווו../images/Emo122.gif ../images/Emo109.gif

אפילו משפט נורמלי אי אפשר איתה
היא כ"כ מעצבנת לעזאזל
. פרנקו לא התאהב בפלור כשהיא הייתה חברה של פדה הוא בכלל לא ידע...זה לא אותו דבר
יוו מעניין מה יקרה עם ההורים שלו

talshoosh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

את צודקת בקשר לפרנקו ופלור!

פרק יפה../images/Emo99.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אווריסטו הרג אותו שהוא אמר "רואים את הבולבול שלו"
הקטע הזה עם השניצל היה מטומטם
, אבל אני מודה שצחקתי מזה
הקטע עם ניקו ולן והתאום שלה, היה מפגר. אני אוהבת את הקטעים של מטאו ופרנקו הם יפים כאלה. מעניין מה יקרה עם חוליה וזה. הא ומצחיק הקטע הזה שכל דבר עם אנה קשור להימורים

../images/Emo19.gif../images/Emo210.giftomas sos lo mas!!../images/Emo6.gif

ניקו טיפש, הפרצופים שלו עולים לי העצבים, והקול הפנימי שלו.. מירנדה ממש מזכירה לי תפסיכית מפדרה קורחה.. בטוח זאת לא היא? אווריסטו עם הבולבולון משהו
ניסיתי להקשיב לסלנג שהוא אמר אבל לא שמעתי.. שמעתי שזה דומה לסלנג שאומרים בולבול בטוקומןPINGO

uoston

New member
איזה קטעים!!!!!!!!!!!!

גמאני וחברה שלי עשינו ככה, שאם אנחנו רבות אנחנו אומרות איזושהי מילה, רק שחכתי מה היא הייתה כי זה היה לפני שנתיים...באסה!! בקיצור זה היה כזה מגניב!!!!! כי אם אתם זוכרים אז פלור פעם התקשרה למישי לא זוכרת בשביל מה...והיא אמרה" אולה הרמניטה דל ארמנה דה מריה קומו אסטאס" ואז היא אומרת שהכינה אטריות מאוד טעימות וכנראה שזה לא היה אטריות כי אז פלור אמרה "בוואנו מלדסה" מאז התחלתי לאהוב ת'מילה הזו ובידויק היום חשבתי לאכול שניצל אבל אסור לאכול בשר כי תשעת הימים והכל ונזכרתי במילה מלדסה..-איך שאומרים את זה..חחח.....ואז היום בפרק אני רואה את זה שוב!! זה היה כזה מגניב!!! זהו...נרגעתי.... איזה קורע זה שמקס רוצה שפלור תשתוק והוא אומר "שניצל" חחחח....רואים כזה שהוא משתגע ממנה..חח..... איזה רשע מקס!!!איך הוא לא הולך עם פלור לבדיקה??? חשבתי בהתחלה הוא יגיד לה שהוא ילך איתה בכל זאת, אבל הרשע הזה נשאר!!! גררר...!!!(-בגלל שהסמיילים לא עובדים לי-זה פרצוף עצבני..) מה אני אומר....מירנדה הזואת דלפינה דוס!!!(2) איזה רעה!!! ודלפינה הזו במשפט, איזה שקרנית אוף!!! אבל עם השופט היה מבין את שפת הגוף של פלור, אז הוא היה רואה שהיא צועקת את האמת שלה כזה....... אוף!מתי פרנקו יומר למטאו הזה שהוא הבן שלו..... וואי...איך פלור התעצבנה והתחילה להעיף דברים..חחח..... פרק נחמד!!! מחכה ומצפה לפרק הבא!!!!!

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifשניצל!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי פרק מצחיק. חחחחחחחחח איך שאווריסטו אמר: בריטני ספירס! קרע אותי.

לא ראיתיייייי:|

גם מחר אני יראה כי אני הולכת לחווה:] אבל אני בכל זאת לא יראה ויעשה כמו סיוונו'ש וישלים ביום שבת
אה וסיוני את באה איתי לחווה אז אין לך מה לפספס בכוונה את תפספסי במיילה
:)

למעלה