הפרק היומי -

python 4

New member
הפרק היומי - ../images/Emo150.gif

ובכן, החלטתי לערוך מחקר בנושא הפתיחים. אז היום היה את "פתיח ניומן":
ויקטור
ניקי
ניק (למה הוא כזה רציני?)
שרון
קאסוטו
ויקטוריה ואת מי שכחו בפתיח ניומן? את מיגל. נו שויין. דבר מאוד מוזר התגלה היום - בִּילִי לא יודע מי זאת דיאן ג'נקינס? הייתכן? הבנאדם לא שמע את הסיפור על אח שלו, דיאן והמטוסים? וכל סיפור הנישואין-גירושין עבר לו מעל הראש? כאילו, איך זה יכול להיות? זה כמו שויקטוריה לא תדע מי זאת הופּ (אני בטוח שהיא הייתה שמחה לא לדעת מי זאת הופּ). מקרה של חוסר אמינות בסדרה, לדעתי. בכלל בילי קצת מנותק ממשפחת אבּוט; למה למשל הוא לא בא להריח את הניירות לקמוס של אשלי בפגישות הנהלה? הוא בכלל יודע את המספר טלפון של התמרוקיה? אני בטוח שלא. אוי, poor ראוּל המסכן. עני ומסכן. אוֹי, רחמים. אבל למה בדיוק המק-צי'קן מזדהה איתו? אולי אני טועה, אבל היא עכשיו אחת מהיורשות של הון צ'נסלר, כשקיי will kick the bucket כמו שאומרים. בטח, המפונקת גרה לה בבית גדול עם אסתר צמודה שתביא לה סיידר במיטה. לראול אין אפילו אסתר. אפילו סיידר אין לו, המסכן. אה כן, ובריטני מפגרת. חוץ מזה - שעמום טוטאלי. שוב עלילות ויקי והסטוקר, ניקי והג'וקר, בִּילי וה- talker. same old.

Dawn12

New member
אני יודע מה עשית בשיט האחרון...

אשלי חזרה היום מהשיט עליזה ומאושרת מתמיד. האמת היא שזה קרה מעט מהר מדי, שכן לא הספקנו בכלל להתרגל לעובדה שהיא איננה והנה היא כבר מתרווחת על הכורסא באחוזת אבוט ומפנטזת על השפם. לא נורא, בשביל היעדרות כה קצרה היה לה חתיכת הספק...
במהלך הצפייה בפרק היום, פתאום חשבתי לעצמי - מי בעצם עובד בימים אלה בניומן אנטרפרייז ובז'בו? ככל הנראה רק ריאן וג'יל. ויקטור נטש לניו מקסיקו, ויקטוריה במעצר בית, ניקולאס מבלה בית הקפה ואצל פול (וגם כשהוא עובד הוא לא ממש מפיק תועלת), בראד באיטליה עם ניקי, ג'ק מחפש את רמונה ואשלי היתה בשיט תענוגות. כמובן שנותרנו גם עם ניל וג'ון אבל תסכימו איתי שאם שני אלה צריכים להחזיק את שתי החברות בחיים מצבנו עגום. גם אני רוצה עבודה בג'נואה סיטי!
בריטני מפגרת? למה? הקטע שלה עם ראול היום היה ענק!! אילו היא רק היתה מגולמת ע"י שחקנית יותר נורמלית ולא בובת ברבי שמדברת מהאף זה היה טוב עוד יותר אבל העיקר הכוונה.
"למה שלא תבוא איתנו לעשות סקי ראול?" "אממ... אין לי כסף..." "אה. בילי, אתה חייב לראות איזה מאאאאגניבות המגפיים החדשות שלי!" חוסר טאקט במיטבו!

miss chief

New member
../images/Emo3.gif היה חביב, ולא יותר

אני יותר ויותר נהנית מסצינות עם ג'יל... חילופי הדברים העוקצניים שלה עם הפרטנרים לסצינות.. פשוט מעולים!
ויקטוריה משעממת... היא ושרון הקצ'קעס.. אלק ויקי מעריצה את שאון, כי היא השיגה כל כך הרבה בחיים שלה... בלה בלה עלילות הטינס מאד ריאליסטיות לטעמי, ואני שבה ונזכרת באיך היה כשאני הייתי כזו.. לא ציפיתי שעלילה כלשהי בצח"מ תהיה "מהחיים"... בטח משו מחכה מעבר לפינה

python 4

New member
העלאת נקודה חשובה, כריס.

אבל אל דאגה, אני כאן והכל יפתר. ובכן, בז'בו העסקים כרגיל, הרי מה צריך שם יותר חוץ ממספר הטלפון של התמרוקיה? אשלי השאירה אותו בטח למזכירה שלה לפני שהיא יצאה לשיט הקצרצר שלה (באמת, חשבתי שהיא תעדר חודש). בניומן אנטרפרייז אין בכלל תמרוקיה, כך שאין להם בעיות כאלה. אגב, בדיוק הרגע גיליתי מה הסיסמא של ניומן אנטרפרייז - טוּ בּרַאדלִי גוֹ וֶור נוֹ וַואן הַז גוֹן בִּיפוֹר. חחחח!
לא?

python 4

New member
אגב, מצאתי תמונה מצויינת

של צוות העובדים בניומן אנטרפרייז. שימו לב במיוחד לקאסי (לשמאלה של ניקי) ביום רע במיוחד.

איזה מגניב

שמאט קלארק הוזכר היום בפרק, פרפקט טיימינג ברוח הסיכום שלי
ובילי נראה היום ממש בראד פיט קטן, רק שלא תעצור אותי "משטרת המחשבות"

למעלה