הפרק היומי

הפרק היומי ../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

זה רק אני, או שהגברברים היו היום נורא חתיכים? בילי נראה שוב מצויין היום (ממש תופעה - יום כן יום לא) ומלקולם
אין מה לאמר בכלל. נחמד שסופסוף יש סצינה משותפת של ג'ק ובילי, אבל איך ג'ק הבין שמדובר במקנזי לא הבנתי? על סמך מה? הרי הם בכלל לא מדברים... טוב, "יש להם את זה בגנים"
זאת ועוד, לא רק שנזכרנו שהם אחים למחצה, אלא גם נזכרנו שיש לאסתר בת! יהיה נחמד לראות רומן בין ברוק לג'יל. נכון, לא מגיע לג'יל כזה עונש, אבל רק המחשבה איך שזה יטריף את קתרין עושה לי טוב על ה-
מה המטרה ל"מחלה" (אם תהיה?) של אוליביה? בדיוק בפרק עלה לי רעיון: ליב לא מטפלת בנייט - נייט נקשר למלקולם ולקאלי|סדגש - ואז מגיעים למאבק חזקה!! אין לי מושג אם זה מה שיקרה, אבל יכול להיות מעניין לא? ואני צריך ספוילר על כריס, מה איתה? משהו השתנה מאז שחזרה מהוואי, לא? (ומה זה היה ה"שטיח" הזה שפול כרך סביבו?
)

Dawn12

New member
זה הולך להיות שבוע לא קל...

במה חטאנו? בלי כל אזהרה מוקדמת נדמה כי חזרנו לפתע אל תקופות רחוקות ואפלות שכולנו מעדיפים לשכוח (מישהו שומע את נעימת המדבר?). גם נינה, גם כריס, גם פול, גם ברוק וקת'רין, וכמובן ניל ואוליביה המרתקים - כולם בפרק אחד?! שאלוהים יעזור לי. למי שלא רוצה ספויילרים, זה המקום להפסיק לקרוא.
אני לא בטוח לגבי זה (פשוט העלילות של כריס ממש לא מעניינות אותי) אבל אני חושב שהשינוי הזה שחל בה הוא ההתחלה של העלילה הבאה שלה. מייקל יציע לה בעתיד לפתוח חברת עורכי דין משלהם (הם יהיו שותפים) וזה נראה לי כמו הריגוש שכריס מחפשת וכבר לא מוצאת ב"ליגל אייד". כמובן שפול ישנא את הרעיון, זה יגרום לחיכוכים, ואתם יודעים כבר את ההמשך...

וואו

שגעון!! אפשרות יותר טובה מזאת אין, לפי דעתי, כשזה נוגע לכריס. מייקל יתבל את העניינים (ואותה
) והיא בסוף תפתח לו? אה סליחה.. תפתח איתו?

KOBEMANIA

New member
לקחת

לי את המילים {לפחות עד הספוילר} האם ג'יל היא הדבר הטוב היחידי שיכול לקרות במשך 40 דקות והאם נפטרנו מהסופר קול כדי שיביאו לנו סופרים חדשים? ולעזאזל!!! מלבד מזמוזים יש עוד משהו שפול וכריסטין עושים מול המצלמות

Charmed24

New member
צפיתי רק

ב-10 הדק' האחרונות של הפרק, הספקתי לראות את הקטע בין ג'יל למק, וממש לא לעניין שג'יל נטפלת לילדות קטנות בנות 15. היא עד כדי כך מציקנית, שאפילו בילדונת היא צריכה להתגרות ולהעליב
איזה מגעיל זה שאמא אומרת לידידה של הבן המתבגר שלה 'אני שמחה שהוא לא מעוניין בך'

אני מסכים שהיה פרק משעמם

אבל עדיין אפשר להנות מהדברים הקטנים (או שלא....?) רגע, כל השבוע הולך להיות בורינג? לא נזכה לשמוע על הזרעונים החביבים של הקשיש ישיש שלנו?

dviridit

New member
אני חייבת לתקן משהו

ראול הוא לא מי שחשבתי. היום ראית אותם היטב וראול התגלה כמכוער שראיתי בפרק ההוא. אני בטוחה שבילבלתי אותו עם בילי שהבנתי שדלוק גם על מקנזי. פיספסתי את הארוחה של ג'ל בילי וג'ון. מה קרה שטוב בין ג'ל לבילי החתיך שבג'נואה סיטיה כיום.? עידית

ים כחול

New member
שאלת סקר...../images/Emo9.gif

רק אני חושבת שמייקל בולדווין סקסי ?? או שיש עוד כמוני

junny

New member
בטח!!

גם לדעתי הוא מקסים. אני אוהבת כל דקה שלו על המסך, במיוחד שהוא אמר לקיילי- " שצריך עו"ד טוב פתאום רואים אותי באור חיובי". הוא פשוט יודע לעשות את מה שצריך על המסך. הייתי מוסיפה לו קצת לגובה, אבל הוא מקסים

The Abbott Girl

New member
בטח שכריסטיאן (מייקל ב.) סקסי

לחלוטין!!! ואגב למי שלא יודע יש גלריית תמונות שלו!!! שווה להציץ, ושווה יותר לשים שם תמונות שוות של כריסטיאן!

python 4

New member
עידית...../images/Emo12.gif

מי זאת ג'ל? את מתכוונת לג'יל? ואיך אפשר להתבלבל בין ראול לבילי? הרי האחד הוא מכוער לאללה והשני הוא אלילון על פני אדמות. יש הבדל קטן.

dviridit

New member
כן בהתחלה טעיתי בשמות. טעות גדולה.

ראיתי אותם אתמול ואמרתי אני חייבת לתץקן את עצמי, איזו טעות חמורה!

dviridit

New member
אני אוהבת את הצחו'קים שלך והאמת

שתיקנתי עוד טעות בזכות פייטן , אכן התכוונתי לג'ל.

למעלה