הפרק היומי

הפרק היומי ../images/Emo185.gif

ההריון של כריס- שוב כריסטין היתה עם חיוך מאולץ ורק אלוהים יודע למה... (ואני לא מתכוונת להורמונים שמשתוללים כי אצל כריסטין זה הרבה יותר מזה), אתם מדברים כ"כ הרבה על מאק שהיא תמיד מצוברחת, אז לפחות לה יש תירוץ, היא ילדה בת 16 עם עבר של התעללות מצד אביה החורג ועבר שכולל בריחה מהבית ולינה במקלטים שונים... כריסטין לעומתה, עו"ד מצליחה שנשואה לבחיר ליבה ועכשיו אמורה להיות הכי מאושרת בעולם, אבל תמיד תמצא את הסיבה לא להיות, תמיד יש משהו שמפריע !!! נינה ותומס- שיעזבו כבר את פרק 4 ועברו לעניין האמיתי: חיפוש אחרי הילד הגנוב... ואז גם תהיה להם משפחה קטנה וספק מאושרת :נינוש, תומס, פיליפ המעצבן והילד הגנוז... קתרין,ג'יל,מקנזי,בילי,ג'ק אין ספק שקתרין וג'ק נתנו עצות טובות לטינס המבולבלים, אני רק מקווה שהם ישמעו בקולם. וכמובן תמיד טוב לראות את המשך העקיצות בין ג'יל לקיי... טרישה וראיין לא עניינו אותי בגרוש... ויקי וניק- ויקי, עשע טובה ושמעי בעצת אחיך הפעם! שמרי מרחק מהמטורפת הזאת... את אומנם אשה חזקה וחכמה אבל תאמיני לנו שגארי הוא בובה קטנה ומקסימה לעומת הברבי החולנית הזאת... אין לדעת למה היא מסוגלת...

Dawn12

New member
"הברבי החולנית" ../images/Emo6.gif

אהבתי את הכינוי, אבל טרישה היא בובת ברבי עם גבות מפחידות במיוחד.
התגובה של מרי להכרזה של פול היתה מדהימה. לא יודע מה אתכם, אבל אני חשבתי (או לפחות קיוויתי) שהאישה תקבל התקף לב ותתמוטט על המנות המיוחדות של ג'ינה. דמעות האושר שזלגו על פניה המקומטות הראו שגם היא כבר הרימה ידיים וחשבה שלא תזכה לראות נכד בעודה בחיים. מה אתם יודעים? שווה ללכת לכנסיה. 15-20 שנה של תפילות אבל בסוף אתה מקבל את מבוקשך.
מבחינתי זה תמיד היה ככה, אבל בזמן האחרון זה בולט הרבה יותר: אחרי פיליס, ויקטוריה היא הדמות הכי כיפית לצפייה בתקופה האחרונה. זה כנראה שילוב של כתיבה נכונה וכישרון אדיר של הת'ר, אבל מאוד קל להאמין שהמפגש שלה עם גארי באמת עזר לה לצאת מהמשבר - כי זה פשוט ככה. היא חזרה להיות ויקי שכולנו (או לא כולנו) אהבנו. בעסקים היא חוטפת את פיליס מז'בו, בחיים האישיים היא גוערת בניקי, צולפת בדיאן, תומכת בריאן ועוקצת את טרישה בכל הזדמנות אפשרית. פשוט תענוג לצפייה.
(ובקשר לעצה של ניקולאס - לא משנה כמה חכמים ונכונים יהיו המשפטים שכותבים לו - הוא עדיין יישמע מטופש)

הכי רציתי לראות את התגובה של מרי...

וצחקתי כשהיא ישבה לה שם המומה כאילו היא ראתה חזיר מעוף ישר מהמטבח של ג'ינה... היא באמת חיכתה הרבה, וללא ספק מאושרת הרבה יותר מכריסטין. סוף סוף. גם לדמות שכולכם הייתם מעדיפים שתעוף מהסדרה כמה שיותר מהר מגיע קצת אושר...

taish

New member
תודה רבה על הסיכומים

לפחות בסמסטר הזה, אני לא יכולה לראות את הפרקים של יום רביעי וחמישי, כי אני לומדת באותו זמן. אז אני שמחה שיש מישהו שמסכם, ועוד בצורה שתענוג לקרוא! נראה שהפסדתי פרק מעניין היום. לא נורא, יש את יום שישי. אה, אופס! בעצם לא! אני צריכה ללכת לאוניברסיטה גם ביום שישי! (באופן חד-פעמי). טוב, לא הכל מושלם בחיים (תשאלו את כריס, שכפי שאמרה הרמוניקה הייתה אמורה להיות מאושרת, ובכל-זאת כנראה שלא הכל מושלם לה). איך החמצתי את התגובה של מרי... (כן-כן, אותה אישה שאני, באופן אישי, בחרתי כאן כדמות הכי מיותרת בסדרה, והתגובה שלה לא הייתה אמורה להזיז לי בגרוש...). דווקא את זה רציתי לראות. נחמד לראות סצינות שרומזות ל"סבתא הישראלית (ולא רק הישראלית) הממוצעת", שמתרגשת עד דמעות כשהיא שומעת שעומד להיוולד לה נכד... וכן, גם חבל לי שהחמצתי את סצינות הטינס. זה אחד הנושאים הכי מעניינים שיש עכשיו. גם אני שונאת את כל אי-ההבנות האלו, אך כמו ששחר אמר, זהו לחם חוקה של כל מערכת יחסים מתוסבכת וארוכת שנים באופרת סבון. אז פשוט נצטרך ללמוד לחיות עם זה. כנראה.

ים כחול

New member
../images/Emo24.gifשחר כמה טוב שחזרת../images/Emo23.gif

כייף לקרא אותך !!! וכמו תמיד קולע בול למחשבותיי

הפרק היומי ../images/Emo56.gif

פיליס הפתיעה כשסינגרה על כריס, ונתנה עיצה למייקל על מנת שלא יהרוס את השותפות שלהם. (אבל אל דאגה, מיד היא תגבה את החוב בפנסי רסטארנט, עיצה טובה עבור מי לעבוד וסטיף דיק
) מאוד מאכזב שלא מראים את פגישת הטרפי של טרישה וריאן עם הפסיכולוגית. הרי עשו מזה ביג אישיו כשהיא לא רצתה ללכת, למה שעכשיו כשהיא כביכול התרצתה לא יכולים להראות לנו מה הולך שם? במיוחד לאור היחסים הרעועים עם ריאן, זה היה יכול להיות מאוד מעניין. כנראה שגם לכותבים נמאס מהפסיכולוגיה בגרוש שהם נותנים... ריאן עדיין אוהב את טרישה, לא? רגשות לא יכולים להיעלם סתם ככה. היא אמנם נעלמה לכמה חודשים טובים, אבל לא היה קלוז'ר לסיפור, ולמרות שלאחרונה העניינים עם ויקי טיפונת התחממו, אבל עדיין יש לו מקום בלב לטרישה. אני לא קונה את זה שבגלל שעבר הדד ליין שהקציב לה השתנו הדברים. זה היה אולטימטום שנועד להביא את טרישה לג'נואה, והצליח בסופו של עניין. נכון שריאן עמד באמת להתייאש מהנישואים ולשלוח לה גט, אבל עכשיו שהיא חזרה זה לא הגיוני שהמצב יישאר ככה. אנשים עושים טעויות, ייתכן שטרישה עדיין לא קולטת שההתנהגות שלה היתה לא בסדר (גם לפאפא דניסון יש חלק מאוד גדול בכך), אולם היא טוענת שהיא מצטערת. מן הראוי שריאן ייתן לה צ'אנס נוסף, חבל לזרוק אהבה לפח כשעדיין אוהבים....
לגבי מרי, תגובה? אם אפשר לקרוא לזה ככה בכלל, ה"תגובה" שלה היתה מאוד מאכזבת. במתנ"ס השכונתי היו עושים את זה יותר טוב....

Dawn12

New member
צודק

היו צריכים להראות לנו את פגישת הטרפי של טרישה. עוד היה אפשר להחליק את זה אילו רק היא היתה הולכת, אבל ברגע שהיא שכנעה גם את ריאן לבוא הסצינה כבר היתה מתבקשת. בקשר ליחסים של ריאן וטרישה - אני אף פעם לא ממש קניתי את זה. טרישה נכנסה לחיים שלו בזמן שהנישואים שלו לנינה כבר התחילו לקרטע. הם לא באמת מצאו מכנה משותף ועד היום לא ברור לי על מה מבוססים היחסים האלה, במיוחד לאור הקשרים שלו עם ויקי ונינה שהיו הרבה יותר עמוקים. טרישה היא כל מה שהסטריאוטיפ יכול להציע - בלונדינית, צעירה, יפה - אבל אין הרבה מעבר לזה. שמתם לב שהיא בין הדמויות היחידות שלא עושות שום דבר עם החיים שלהם? כשהיא הכירה אותו היא היתה סטודנטית אם אני לא טועה. מה קרה ללימודים? לדעתי הקשר שלהם נוצר רק בגלל תזמון טוב - היא היתה שם כשהוא היה צריך בדיוק מישהי כמוה. שום דבר מעבר לזה.

taish

New member
צודק לחלוטין

וגם אני תהיתי מה קרה ללימודים של טרישה. (לגבי מייגן קיבלנו הסבר הגיוני - היא קיבלה החלטה "עצמאית ובוגרת" לעזוב את הלימודים - אך לגבי טרישה, כמו בכל דבר שקשור לטרישה, העניין נותר מכוסה בהמון ערפל). אגב, אם אנחנו כבר בעניין של דמויות שלא עושות כלום עם החיים שלהן - אפשר לצרף לרשימה המכובדת הזאת גם את דיאן. כעקרון היא אדריכלית/ארכיטקטית. אבל אני לא ממש מצליחה להעלות בדעתי איזשהו פרוייט תכנון ובניה חשוב שהיא נטלה בו חלק. מה קרה לכל זה? ודווקא אפשר היה לשלב אותה בסיפור טוב בהקשר הזה - נניח, לעשות ממנה הארכיטקטית של אחד מבנייני "ניומן אנטרפרייז", או יותר גרוע, של ז'בו - דבר שהיה גורם לויקטור לשנוא אותה אפילו יותר. אפשר היה ליצור כל מיני אינטריגות וחיכוכים על רקע תכנון המבנים של החברות "הלא נכונות" ולקשר את זה לחיים האישיים שלה וליחסיה עם מי שעובד באותן חברות. אבל הפוטנציאל הזה לא מומש, וכרגע היא נהיית עלובה ופתטית מיום ליום. מישהו יכול לחשוב על עוד דמויות שלא עושות כלום עם החיים שלהן?

למעלה