הפרק היומי

הפרק היומי ../images/Emo187.gif

הארי קונה סוס מרוץ. הסוס משתחרר ובהתחלה כולם מסתרים את זה מכולם אבל בסופו של דבר דרובס וקילרני משתפים פעולה להחזיר אותו לפני שהארי מגלה. וזה לא כלכך הולך להם... אלכס חוזר מההעלמות שלו עם הפתעה חדשה העונה לשם פיונה (ולא זאת משרק) והיא לא סתפ היא ארוסתו החדשה!!!:-O והוא משאיר את סטיבי עם לב שבור
. ג'ודי מספרת לטס שהן אחיות וטס מקבלת את זה די קשה .. אבל בסוף הכל מסתדר. ודעתי על הפרק
למי שלא ראה: אוקי הקטע עם אלכס ופיונה,כאילו מה???? מאיפה הגרלת אותה? ההתנצלות של הארי נראתה לי מפגרת אבל כל הכבוד לו שסוף סוף אמר לאלכס שהוא רוצה !! שהוא ישאר . סטיבי- באמת יותר טוב שהיא ואלכס ישארו חברים טובים! לא רוצה אותם בתור זוג!! בקיצור פרק חביב אבל היו יותר טובים

שיר בלב7

New member
על הסדרה.....

אני צופה אוהדת של הסדרה. מהפרק הראשון התאהבתי....... והשלמות עשיתי בשידורים החוזרים. נראה לי שגילי גבוה בהרבה מרוב הצופים בה, מה שאומר: "כשסדרה טובה....לא חשוב הגיל!" אני אוהבת מאוד סוסים, נופים וטבע וכל זה מופיע בבנות מקלאוד ובגדול! אני רק מקווה שלאור השינויים והדלדול בגיבורי הסדרה, "בנות מקלאוד" תשמור על עצמה ולא תהרס לאט לאט ותהפוך למגוכחת כמו שקרה בסדרות אחרות. כי אז, באמת יהיה חבל! צפייה מהנה לכולם!

Nira 222

New member
מאיפה הוא הגריל??? שאלה טובה

תשובה לא ידועה... אגב שמתם לב שהיא מזכירה במעט ובאיזשהי צורה (כלומר בפנים) את בקי? או שסביר להניח שכשצפיתי בפרק הייתי אפופת שינה יתר על המידה...(יש לציין שקמתי בסביבות שתיים)

אורטל43

New member
טוב אז...

נעלמתי לדיי הרבה זמן אבל תמיד המשכתי להתעדכן במה שכותבים כאן והחלטתי שגם אני רוצה להגיב :) אז יש אחלה עונה למרות שהיא ניפתחה קצת עצוב אבל אני בטוחה שיהיה הרבה אקשן למרות הכל ...

../images/Emo207.gif חדשה בפורום

שלום קוראים לי איילה ואני מכורה לסדרה היא אחת הסדרות הכי טובות שיש!!!!!!!

הפרק של היום-../images/Emo29.gif

אתמול היה פרק יפה יותר
בכל מקרה- ההתנצלות שלה הארי-לא רגילה לראות אותו ככה
אבל מה לא עושים בשביל להשאיר את אלכס
פיונה-נראה איך היא תתקדם כרגע אין דיעה עליה. ואם אין לי מה לכתוב על הפרק כנראה הוא לא היה משהו
היה יפה שטס וג'ודי בסוף תפסו את הפרק. הטלפון של אלכס שצלצל שניה לפני שסטיבי תפסה את הסוס היה דווקא מצחיק ואיך שהיא התרגזה
וזהו יום ראשון מתחילים לימודים אני בטח בקושי אראה

למעלה