על הפרק וסיכום כללי
אותי באופן אישי דייב ממש עצבן בהתחלה, אחר כך התרגלתי אליו ובזמן האחרון אפילו התחלתי לחשוב שהוא משעשע, אבל היה לי ברור שטס צריכה להיות עם ניק. ראו את זה עוד מהעונה הראשונה, בניגוד אגב לקלייר ואלכס, שכמה שהם היו מושלמים לקראת הסוף בתחילת העונה השלישית העבירו אותם במהירות ממעמד של חברים נטו (שלא היה ביניהם את כל הקטע הזה של אולי זוג) לכאלה שברור שהם הזיווג המושלם ורק הם לא הבינו את זה, ואז משכו את זה עד סוף העונה, עד שכבר נדמה היה שתמיד זה היה ככה. את קייט אני די מחבבת, את סטיבי לא. אני לא מתחברת אליה והיא די מעצבנת אותי. והסדרה פשוט לא אותו דבר בלי קלייר, היא השתנתה מאוד ולא לטובה. עדיין חביבה, אבל לא מגיעה לקרסוליים של העונה הקודמת לדעתי. קיין - אני מניחה שהוא מעצבן, אני פשוט מכירה את השחקן כל כך טוב מ"שכנים" (בעיקר) ו"קרוב רחוק" שכנראה קשה לי לשנוא אותו. הביטוי "מלכת ההשקייה" בכלל היה טעות תרגום, אני לא זוכרת מה בדיוק הם אמרו, משהו באותו נוסח, אבל לא בדיוק את זה. הם גם טעו כשניק אמר: "I'm helping her, dad" ל-"I'm helping her dad" - כלומר, כתבו "אני עוזר לאבא שלה" במקום "אני עוזר לה, אבא". מה שדי הצחיק אותי כי מן הסתם אבא שלה לא שם...