הפרק היומי

yaelelele

New member
קיין ממש ממש לא מוצא חן בעיני../images/Emo4.gif...

טס וניק חמודים במצב מצויין.. רק קיין הזה דיי מרגיז.. אותי

lions queen

New member
../images/Emo187.gifגמני לא אוהבת את קיין..\=

אבל היה פרק ממש חמוד...
עם כמה שאני נגד ז ששחקנים יעזבו, אני דיי מרוצה שמג עזבה.. לא אהבתי אותה, היא הייתה דמות דיי משעממת..

פגית

New member
חמוד.. ניק וטס חמודים ביחד......

קיין קרציתי ומעצבן... ואוי כל פרק יש משהו שמזכיר לי את קלייר זה הורג אותי, בקטע שאלכס וסטיבי הסתכלטו על הסוסים, אז הקטע עם הסוס הראשון ממש הזכיר לי את קלייר וחשבתי שאם אלכס וקלייר היו עומדים שם הם היו לוקחים את הסוס הזה ומאלפים אותו..

נועה167

New member
................./images/Emo70.gif

פרק נחמד, קיין ממש עיצבן אותי!! דווקא אהבתי אותו בהתחלה אבל הפרק הוא היה מניאק!! בקשר לטס וניק- הגיע הזמןןןן, לא שאני חושבת שהם צריכים להיות יחד אבל יאללה משכו את זה מספיק. וקייט וג'ודי היו ממש מצחיקות!! חחח

Nira22

New member
פרק נחמד....

אמנם קיין חתיך וכריזמטי אך ההתנהגות שלו והעסקים המסתוריים בהחלט לא מוצאים חן בעיניי
סטיבי עיצבנה אותי ביחס שלה כלפי אלכס (ובכלל בסלחנות המהירה שלה כלפי קיין), כי אם היא מחשיבה אותו בתור שותף וחבר טוב 1. היא צריכה להשקיע בעבודה בדיוק כמו אלכס 2. היא צריכה לקבל את דעתו (בין אם זה בעבודה/חיים אישיים) לטוב ולרע
איזה מצחיקות קייט וג'ודי, הקטע שהכי הצחיק אותי זה שג'ודי קמה בבוקר וניסתה ללכת בשקט ובסוף ראתה את קייט שהקדימה אותה...
*הייתי מצפה שיתנו לטס וניק אחרי ההתאחדות קצת יותר מזמן מסך של 5 דק'

אז ככה: (קצת על הפרק ו ../images/Emo58.gif

שונאת את קיין וגם את ניק אני מתחילה שלא לחבב במיוחד... הקטע בינו ובין טס סתם מאוס כבר, היה עדיף שהיא תהיה עם דייב הוא כזה חמוד! אלכס חמוד כמו תמיד וסטיבי יצאה אחת הטיפשות בכל הנוגע לקיין. תפסתי ממנה אישה חזקה יותר ממה שהיא הצטיירה היום בפרק. ולוק, הוא כזה חתיך!!! הוא ממש מתאים לג'ודי אז כדאי שהעניינים שם יתחילו לזוז ומהר! קלייר ממש חסרה אין מה לאמר... אני דווקא אשמח אם מה שאמרו בקשר לזה שבעונה הבאה כל מה שקרה בעונה הזו ייתגלה כחלום וקלייר תחזור...

moria007

New member
קיין גורם לי אי נוחות...../images/Emo5.gif

כל פעם שמראים אותו אני מרגישה שמשהו רע הולך לקרות... הוא נראה לי מאנייק רציני. אפילו אלכס כבר לא חבר שלו....
וסטיבי יצאה ממש שפוטה שלו, זה לא מסתדר עם הדמות, למרות שלא פעם נאמר שהיא לא יודעת לבחור את הגברים שלה... זה מוזר שלא עשו סיפור גדול יותר מהביחד של טס וניק, נכון?...
קייט וג'ודי ענקיות!!!!!!! "מלכת ההשקייה"....
אגב, אני היחידה שחושבת שלוק בכוונה זיהם את הדלק, ורק כשטרי תפס אותו הוא המציא סיפור??? הוא לא נראה לי תמים במיוחד.
פרק חמוד בסך הכל, אהבתי שבסוף אלכס חזר לעזור לסטיבי, הוא בסדר, זה. אה! ואיזה קטע גדול שבסוף התקלה באוטו של הארי זה לא בגלל הדלק....

Piece of Wood

New member
גם אותי קיין עיצבן...

הוא דמות ממש לא ברורה, מעצבן. :/ אלכס כל כך חמוד, וסטיבי יצאה ממש מטומטמת בקטע עם קיין, חבל שאלכס נפגע מזה. גם ניק עיצבן אותי, טס צריכה להיות עם דייב! =[ ניק כזה כבד, ודייב פשוט חמוד... חבל =[

13מלכי

New member
ניק...

טס וניק חמודים ביחד. ניק חמוד רק חסר לו ביטחון והוא מפחד כי טס כבר דחתה אותו ניתן לו קרדיט הבחור משתנה לטובה מאז שהוא הבין שטס באמת רוצה אותו ויש הזדמנות שנייה ומה יקרה אח"כ זה כבר סיפור אחר.

Kasey

New member
על הפרק וסיכום כללי

אותי באופן אישי דייב ממש עצבן בהתחלה, אחר כך התרגלתי אליו ובזמן האחרון אפילו התחלתי לחשוב שהוא משעשע, אבל היה לי ברור שטס צריכה להיות עם ניק. ראו את זה עוד מהעונה הראשונה, בניגוד אגב לקלייר ואלכס, שכמה שהם היו מושלמים לקראת הסוף בתחילת העונה השלישית העבירו אותם במהירות ממעמד של חברים נטו (שלא היה ביניהם את כל הקטע הזה של אולי זוג) לכאלה שברור שהם הזיווג המושלם ורק הם לא הבינו את זה, ואז משכו את זה עד סוף העונה, עד שכבר נדמה היה שתמיד זה היה ככה. את קייט אני די מחבבת, את סטיבי לא. אני לא מתחברת אליה והיא די מעצבנת אותי. והסדרה פשוט לא אותו דבר בלי קלייר, היא השתנתה מאוד ולא לטובה. עדיין חביבה, אבל לא מגיעה לקרסוליים של העונה הקודמת לדעתי. קיין - אני מניחה שהוא מעצבן, אני פשוט מכירה את השחקן כל כך טוב מ"שכנים" (בעיקר) ו"קרוב רחוק" שכנראה קשה לי לשנוא אותו. הביטוי "מלכת ההשקייה" בכלל היה טעות תרגום, אני לא זוכרת מה בדיוק הם אמרו, משהו באותו נוסח, אבל לא בדיוק את זה. הם גם טעו כשניק אמר: "I'm helping her, dad" ל-"I'm helping her dad" - כלומר, כתבו "אני עוזר לאבא שלה" במקום "אני עוזר לה, אבא". מה שדי הצחיק אותי כי מן הסתם אבא שלה לא שם...

Kasey

New member
ועוד משהו - מכיל ספויילרים

לפי הפרומו של העונה הבאה מג חוזרת. אלא אם כן התאונה הזו קשורה אליה והיא חוזרת בשביל למות... אבל אני מקווה שלא. אגב, בת-הדודה של טס שתופיע שם משפחתה מקלאוד, כך שהיא חייבת להיות גם בת-דודה של קלייר (לא קשור אבל נזכרתי בזה).

the friend

New member
ניק וטס

עד שמשכו אותנו והוציאו לנו את הנשמה עליהם.. סוף סוף נתנו להם להיות ביחד ובקושי מראים אותם? חוצפה!

moria007

New member
לקלייר וטס אותו אבא ולכן מי שהיא

בת דודה של קלייר היא גם בת דודה של טס!!!!!

Kasey

New member
התכוונתי

שמישהו שאל אם בת-הדודה של טס היא גם בת-דודה של קלייר, ואמרתי שבגלל ששם המשפחה של בת-הדודה הוא מקלאוד אז היא בת-דודה מצד האבא, ולכן היא גם בת-דודה של קלייר. אם זו היתה בת-דודה של טס מצד אמא שלה, אז בעצם לא היתה בינה לבין קלייר קרבת דם.

למעלה