הפרק היומי

יוליקה

Member
מנהל
שאלה למעריצי ג'יל

הי, מה בדיוק היא חושבת: לטוס לאל. איי, לחזור מאל. איי, להגיע הביתה, לרוץ לבית האבוטים, מתי היא הסתכלה במראה פעם אחרונה? לא צריך מתישהו להתקלח? להחליף בגדים, להסתרק לנגב זיעה....

Dawn12

New member
היה פרק טוב ../images/Emo45.gif

אני חושב ש-Glow by Jabot היא לא רק העלילה הכי טובה שראינו מזה חודשים ארוכים בצח"מ, אלא גם אחת הטובות שהיו בכלל בסדרה. במקום לתת לנו עלילות מטופשות של הטינז החדשים (כמו שבד"כ קורה בסבוניות) שילבו כאן את האבוטים, ניקי, בראד ויש עוד מעורבים בדרך... מצד אחד, זאת דרך מצויינת להכיר את הדור הצעיר של צח"מ, מצד שני - הרבה דמויות ותיקות נוטלות חלק בסיפור כך שאין יותר מדי סצינות טיפוסיות של טינז. ניקי קצת אכזבה אותי היום. נכון שהיא חדשה בעולם הזה ועדיין לא מרגישה בטוחה בעצמה, ובמקרה הזה הפרחים באמת היו לא במקום, אבל באמת... בתור אשת החברה הגבוהה, שהיתה נשואה לויקטור ניומן "בכבודו" ובעצמו, הייתי מצפה שהיא תאכל את הבמאי הממושקף
הזה בלי מלח ותשתיק אותו עם איזה הערה עוקצנית. אני מציע שבפעם הבאה היא פשוט תדמיין מולה את ויקטור - זה כבר יעשה את העבודה.
לורן העיפה מבט אחד במק ובילי וישר אמרה את מה שכולנו ראינו כבר מזמן - איזו כימיה!
באמת הגיע הזמן שראול, ג'יל, בריטני וכל שאר המתכחשים יפקחו את העיניים. לא יזיק גם אם מק ובילי בעצמם יפסיקו להתכחש
ולסיום - תעלומת בריאנה/ריאנה. אז איך באמת קוראים לחברה הטובה של בריטני? המתרגמת מתעקשת על "בריאנה", ורק היום שמענו שמתייחסים אליה גם ככה וגם בתור "ריאנה". עם B או בלי B? נמשיך לעקוב.

אני לא שמעתי ב' :S

ולמען האמת בילי ומק-אין-זי(ן) דווקא לא מלהיבים אותי. הם אפרוריים כאלה, אולי בגלל שגררו את הסיפור שלהם כ"כ הרבה כבר נשבר מהם... אפרופו בילי, שמעתי שהוא עוזב את "לחיות את החיים" וחוזר מניו יורק ללוס אנג'לס. האם זה אומר שבילי האורגינל יחזור?

Dawn12

New member
קפוץ לאתר ותגלה ../images/Emo13.gif

זה כבר נמצא שם שבוע

ים כחול

New member
צהובי הצחקת אותי עם הסיכום../images/Emo6.gif

שחר זה בשבילך : אוליביה עם הצנרת - עוד רגעים טובים להפסקה נישנושים ושירותים
צדקת בקשר לחנון הממושקף , הוא נראה לי בכלל תיכוניסט בהסוואה... ואיך נתנה לו כך להשתיק אותה? באמת צרם לי
חייבת לציין שראול ממש דביק !! סופר גלו מהלך
חבל שהוא לא רואה איך הפנים של מאק מתעקמות בכל פעם שהוא נוגע בה ... אוף כמה אפשר לסבול..
ג"אק לא תרם הרבה לפרק.... חבל .... הוא דוהה לעינינו ... מקווה לשינוי מיידי
אני רוצה כבר שהנשף יחלוף ורק כדי שתחרות השמלות הדבילית הזאת תסתיים
כמה ריקנים הם יכולים להיות שם...
וג"יל איבדה פורפורציות ונראית כמו אחרי מלחמה
לקחה את זה קשה מידיי - שמישו יביא לה סם הרגעה ... לא.. אל תסתכלו עליי , אני פוחדת להתקרב אליה כשהיא ככה ...
מתיי כבר ויקי תבין שלניקי אין זמן לא בשבילה ואפילו לא לשופינג
בסוף מיגל יהיה זה שיספר לה בטעות...( ? ) .... שמתם לב שכל פעם שאוליביה נמצאת אז נינה וסקוט לא ?? אולי החליטו להגעיל אותנו כל יום קצת ... שלא נסבול בבת אחת... תודה על ההתחשבות מצידם

אוליביה והצנרת

היו יכולים לחסוך מאיתנו את המראות הקשים האלה. גוש שחור ומגעיל, מחובר לצינורות ובוכה. האמת, מגעיל.

למעלה