הפרק היומי

הפרק היומי../images/Emo39.gif

ג'יל השתגעה? אם לא שמתם לב היא אמרה לבילי שהוא חתיך?!
אם כבר מכוער עוד אפשר אבל חתיך?! איזה התרגשות שג'ק סיפר לאביו שז'בו שלהם!
זה היה מרגש!
כמה זמן זה נמשך עד שסוף סוף ניקי נישקה את ברודלי! לא מספיק שכל פרק היינו צריכים לשמוע את בורדלי אלה שוב ושוב, איך שניקי ממש נאמנה לויקטור ולכן היא יוצאת עם בורדלי מאחוריו גבו ומתנשקת איתו. למרות שזה היה צפוי מאוד,דווקא אהבתי את הקטע. משהו מוזר: ניק חוזר רואה את אישתו נשפכת מחיוכים לאיזה בחור שהוא לא מכיר ששר לה שיר אהבה, הם יושבים קרובים ולאחר ויכוח(ואפילו לא) קצר הם עולים למעלה(ואתם יודעים את הפירוש
) על הקטע שמלקולם ואוליביה מספרים לנייט שהם מתגרשים אין לי ממש מה להגיד. וכמעט שכחתי, ויקטור ניומן, שמראים את הזרע שלו, זה עומד להיות עסיסי
(מבחינת העלילה)! ובכך גמרתי את סיכום הפרק היומי ועוד פעם(אני שמחה בשביל שחר!!!) מזל-טוב
בהצלחה!

Charmed24

New member
אמא אבא המחזר המחזרת והבת החטטנית

נראה שאינך יכול/ה לפלרטט היום בג'נואה סיטי מבלי שביתך החטטנית תפתיע אותך ותגדף אותך בצרור של הטפות מוסר.
פרשיית מקנזי מזכירה לי קצת את אגדתם של האחים גרין על אותה נכדה תמימה שרצתה לשמח את לבב סבתה, אך מצאה עצמה כטרף לזאב הרשע.
שימו לב לחוצפתה של מיימי. סטיב: "אני מציע שנשתה קוקטייל לחימום הקנה. מיימי...", מיימי: "כן גם אני אשמח לכוסית". אם לא הבנת את הרמז, הוא התכוון שתרוצי למטבח ותתחילי לשקוד על הכנת הקוקטייל.
מדוע הוריו של נייט הלכו סחור סחור ובילבלו את הילדון האומלל ברמזים, תוך שהם מקשים בחידות: "האם אתה כבר מבין מה אנחנו מנסים לומר לך?" במקום לדבר גלויות, הילד המסכן נאלץ להטיח בהם: "תגידו את זה! אתם הולכים להתגרש!" ושוב נראה כאילו התחלפו התפקידים, כשצמד ההורים לא התאפק ופצח בבכי לנגד עיני בנם הרך בשנים.
האם זה נהוג ומקובל שאיש עסקים מבוגר ורב-נסיון פורץ בבכי עז כשהוא מתבשר על עסקה מוצלחת? האם בגילו המופלג של ג'ון אבוט האב לא יבשו כבר שקי הדמעות?
ובשעה טובה ומוצלחת יוצאת לה לדרך עלילת הזרעונים המוקפאים, שתכלול את דיאן, אשלי, ג'ק, ויקטור, ניקי, פיליס, בראד וכמובן- נקבל את קייל ואבי הזאטוטים. ייפי היי!

Dawn12

New member
הערב בג'נואה סיטי

קודם כל, שוב תודה דנה, ואם אתם שואלים את עצמכם מתי תתחילו לראות כאן שינויים התשובה היא כנראה רק מחר. יש כמה בעיות טכניות שיפתרו ככל הנראה רק מחר, כך שכולנו נאלץ להתאזר בסבלנות.
ואל הפרק של היום: ג'ון וג'ק נזכרו בעבר וניהלו שיחה מרגשת של אב ובן. התגובה של ג'ון היתה כל מה שניתן היה לצפות לו, ומעבר. היה ממש ניתן לראות את הכאב שהוא נושא איתו שנים ואת תחושת ההקלה, השמחה הגאווה שהוא חש. נקודת השיא של הפרק ללא ספק. בראד זכה בפרס על המשפט הנכון בזמן הנכון - נשיקה רטובה מניקי.
אשלי הודתה לויקטור על כך שסגר את העסקה ונראה כי שניהם היו נבוכים מהסיטואציה.
ויקטוריה גערה באמה ושלחה רמיזות לאביה. נדמה כי חיי הנישואים של ניקי וויקטור חשובים לויקטוריה הרבה יותר מאשר להם, אבל זה לא מפתיע, זה תמיד היה ככה. והגענו אל החלק המוזר של הפרק - מלקולם ואוליביה (או כמו שמלקולם קורא לה: ליביה). במקום לספר לנייט שאמא בעצם חושקת בדוד ניל ואבא בכלל רוצה את קאלי השרלילה הסתבכו השניים בשיחה הזוייה על הבטחות. רוצים לקיים אבל לפעמים אי אפשר אבל זה לא אומר שצריך להבטיח בלי לקיים ופשוט צריך לדעת שלפעמים אתה רוצה להבטיח אבל מחליט לא לקיים. מסכן הילד. ועוד משהו, גם אתם חושבים שאילו ניק היה מחכה מבעד לדלת עוד מספר דקות הסרנדה היתה הדבר האחרון שהיה מדאיג אותו?

blair manning

New member
הפרק של אתמול ../images/Emo47.gif

היה פרק די טוב, וכשג'ק סיפר לג'ון שהוא השתלט על החברה זה היה ממש יפה!!! שני שחקנים מעולים לדעתי! עכשיו באמת יתחילו סיפורים יותר טובים!!! המשופם אתמול כמו תמיד די לא עניין אותי, הסיפור עם רמונה בכלל יותר לא מעניין... ויקי, במקום לחפש לה גבר משל עצמה עסוקה בלדאוג שאמא לא תבדוק באבא והפוך, למה?! מלקולם ואולביה - GOD הם משעממים!!!! כמה שמלקו חתיך הוא כל הזמן מוצא לעצמו בחורות משעממות, למה זה מגיע לנו?! לפחות אפשר להגיד תודה שחסכו מאיתנו הפעם את ניל וקאלי?! ניק ושרון - שני ילדים חרמנים שמאז שהם חזרו אנחנו כל הזמן רואים אותם בדרך למיטה... לדעתי האישית: ניק יכל למצוא משהו הרבה יותר וב משרון וזהו בערך כל השאר אותי די שיעמם בכל מקרה, כי אין אין אין כמו ג'ק! חולה על האבוטים שיהיה לכולם יום הכי מקסים שבעולם

python 4

New member
אוי ווי.

הקטע האחרון עם הזרעונים של ויק עוררו בי חלחלה מסויימת: הייתכן שהשפם הולך להשריץ עוד ילדים? מעניין אגב אם הזרעונים המשופמים השתלטו כבר על עמדת הקפאה מס' 13. אוי.. עוד ילד אחד שיחשוב שהוא יכול ללכלך על האבוטס. שהאחות תעשה טובה לכולם ושתשכח את הקופסה שלו מחוץ למקפיא... בבקשה! וחוץ מזה - איזה פרק אדיר. אה, משפחת אבוט באיחוד מרגש - כולל ג'יל, מי היה מאמין. ושוב פרק נטול-נינה. ואיפה כריס, דרך אגב? עדיין בהוואי לומדת על חוקי השתלטות על חברות? מישהו צריך להתקשר למסכנה ולגאול אותה מיסוריה. את יכולה לחזור הביתה, מותק! מתגעגעים!

"עוד ילד שיחשוב שהוא יכול ללכלך על

האבוטס"... המממ... יהיה מעניין לראות איזה עמדה ינקוט, כי סורפרייז סורפרייז
אשלי היא האמא!!!!!! האם הילד יהיה חצוי בין אבא ויקטור לבין דוד ג'ק??

python 4

New member
../images/Emo58.gifמממ...

אם כך, מעניין אם לילדה יהיה את הצ'רם של השפם או היופי של האשלי. את ההתנשאות המרגיזה של הניומנס או את החינניות המתפרצת של האבוטס. אגב חינניות מתפרצת - מי זה הגבר שהגיע עם טרייסי? ממתי יש לה בעל?

סטיב קונלי,העורך/מו"ל של קול הווארד

סתם בחור משעמם שבעזרתו האדיבה יצאה טרייסי מהסדרה (כדי לעבור איתו לניו יורק) אז אפשר להגיד לו

למעלה