הפרק היומי
במכושפות
8.21

הפרק היומי ../images/Emo41.gifבמכושפות../images/Emo41.gif8.21

להרוג את בילי 2 Kill Billie פרק מספר 177
תקציר הפרק
האחיות שהוגלו לעולם השאול, מנסות למצוא דרך להרוג את בילי וכריסטי, אולם לאחר שהעימות הראשוני נכשל והסתיים בפציעות בשני הצדדים, מסכימות הן לשתף פעולה עם שדי הטורק, המעוניינים להרוג את הטריאד ולהעפיל לשלטון בתום תקופת כאוס בה יהיה נתון עולם השאול. לאחר שהטריאד מורים לבילי וכריסטי להשתמש בריק, מחליטות האחיות לזמן בעצמן את הריק לקרב הסופי. דומיין חוטף את ואייט כדי להשתמש בכוחו והאחיות מחסלות את הטריאד לעד ויוצאות לקרב הגדול ביותר בחייהן - הקרב מול בילי וכריסטי.. התקציר לקוח מהאתר הזה http://www.geocities.com/tvicharmed/episodes.html
תקציר הפרק באנגלית
The Charmed Ones find themselves stuck in the Underworld attempting to restore the reputations that Billie and Christy helped tarnish. Piper sees Leo's ghost and he gives his approval for the sisters to team up with the demon Nomed. Phoebe unintentionally breaks Coop's heart and Paige offers her support. Billie, Christy and the Charmed Ones realize separately that they must conjure The Hollow, the most powerful force known to man, in order to defeat one another, leading to a devastating battle. התקציר לקוח מהאתר הזה (THE WB) http://thewb.warnerbros.com/web/show_episode.jsp?id=CH821 תמונות מהפרק מהאתר הזה
http://charmed.animehq.hu/kepek/thumbnails.php?album=417 כל הדעות על הפרק אתם מוזמנים לרשום פה... מה דעתכם על ההתנהגות של פיבי בפרק..? האים אתם חושבים שפיבי פעלה נכון שרצתה להרוג את בילי..? איך אליסה שיחקה..? וכמובן משטרת האופנה על הפרק
האים לדעתכם פיבי הייתה לבושה יפה בפרק..? מה הייתם משנים אצלה..? ואם יש לכם עוד שאלות שנראות מתאימות לפרק אתם מוזמנים לשאול....
תודה רבה לגל שעזרה לי...

West Doll

New member
תודה על הסיכום סיון../images/Emo70.gif

אני לא ראיתי היום את הפרק, ראיתי אותו רק אז שהיה בסטאר וורלד ואני לא זוכרת שאלות כמו "איך אליסה שיחקה" אז אני אענה רק על שאלת משטרת האופנה
האים לדעתכם פיבי הייתה לבושה יפה בפרק..? כן...אהבתי את הבגדים מאוד
מה הייתם משנים אצלה..? אממ לפי התמונות..כלום..היא יפה!! זהו..מצטערת שאני לא יכולה לענות על יותר שאלות
ושוב, תודה רבה על סיכום הפרק

always be me mc

New member
גליה חזרה בסערה ועונה../images/Emo3.gif

דעתי על ההתנהגות של פיבי? היא עשתה את מה שהיא הייתה צריכה לעשות וזה להיות לצד אחיות שלה
ומה שעוד אהבתי בפרק(חוץ מהאחדות), זה למרות שלפיבי נכון אין כבר את כוח האמפתיה וגם אין את הריחוף אבל זה לא אומר שהיא חסרת כוחות לגמרי ושהיא לא תמצא כוח אחר להשתמש בו
האם אתם חושבים שפיבי פעלה נכון שרצתה להרוג את בילי..? כן
הבא להורגך השכם להורגו
למרות שאולי שיחה עם בילי בפעם האחרונה הייתה משנה את העניין ואז התוצאות לא היו כאלה הרות אסות(פיבס!!
)
איך אליסה שיחקה..? אליסה שיחקה מעולה!! בעיקר בקטע עם קופידון שהיא אומרת שהאחיות זקוקות לה. זה היה ממש מרגש
הרבה זמן לא שמעתי את פיבי בנאום כזה מרגש! למרות שהם הקטע שהיא מתה היה ממש עצוב ומרגש ודרמטי
פיבי הייתה לבושה ממש יפה בפרק
וממש נראתה חמודה
לא הייתי משנה דבר! בואנה אתם מאכזבים חח ציפיתי לשירשורי בכי
ומה קיבלתי: כלום ! נאדה!! תודה רבה לסיוון שהסכימה לפתוח את השירשור ושמה את כל זה

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifציטוט+עובדה על פיבי:

הנה ציטוט נחמד שמצאתי
Phoebe: Okay, we can't keep playing Survivor: Underworld much longer יענו התוכנית הישרדות בעולם התחתון
אם אני אמצא עוד ציטוטים של פיבי מהפרק אז אני אשים. אבל זה בינתיים מה שיש
עובדה(כל הפעמים שפיבי מתה
): TRIVIA: This is the eighth time Phoebe had died. She was killed twice in the season 1 episode "Deja Vu All Over Again", her future self was burned at the stake in the season 2 episode "Morality Bites", she was along with Paige in the season 5 episode "A Witch in Time" and she was killed three times in the season 6 episodes "I Dream of Phoebe" and "Someone To Witch Over Me", and in the season 7 episode "Freaky Phoebe". לקוח מ: http://www.tv.com

CheN323

New member
עונה..

מה דעתכם על ההתנהגות של פיבי בפרק..
היא היתה מאוד לא סגורה על ההתנהגות שלה
האים אתם חושבים שפיבי פעלה נכון שרצתה להרוג את בילי..
מזתומרת
, היתה להן בחירה אחרת
. אין אפשרות אחרת אחרת היא היתה מתה, זה כולם יודעים איך אליסה שיחקה..
לא יודעת למה, אבל קצת פחות טוב מפרקים אחרים

FRIENDSforever

New member
../images/Emo10.gif מה הם עשו לאליסוש? ../images/Emo105.gif

מה דעתכם על ההתנהגות של פיבי בפרק..?סבבה לגמריי, רק חבל שהיא צעקה על קופ האים אתם חושבים שפיבי פעלה נכון שרצתה להרוג את בילי..?
איך אליסה שיחקה..?
טוב מ-א-ו-ד וכמובן משטרת האופנה על הפרק האים לדעתכם פיבי הייתה לבושה יפה בפרק..?איזה יפה היא לבושה....רציתי לשאול אותה מאיפה החולצה, שאלתי, והיא לא ענתה... מה הייתם משנים אצלה..?כלום!

איזה פרק עצובבבב!

וואי זה היה כל כך עצובבבב :( כשפייפר אחזה בפיבי :( אוףףףףףף פייפר חייבת לסדר את זה!!! פיבי הייתה מדהימה כתמיד בפרק :) כל כך יפה ואצילית ומתוקה! אני לא רוצה שהיא תרצה להרוג את בילי! הן לא יכלו לדבר ביניהן פעם אחת אחרונה? זה ממש לא מוצא חן בעיניי... אני רוצה שהן תהיינה חברות כמו פעם :) בכל אופן, אליסה מ-ד-ה-י-מ-ה ומוכשרת!!!

עכשיו אני עונה../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo130.gif

קודם כל רציתי להגיד שזה אחד הפרקים הכי מוצלחים והכי טובים שראיתי העונהה זה היה פשוט פרקק אדיררר כל האפקטים היו פשוט מהממיםם בטירוףףף אני ממש לא הסרתי את העיניים מהטלוויזיה אפילו לשנייה!!!
מה דעתכם על ההתנהגות של פיבי בפרק..? מושלמת היא התנהגהה ממש אחות למופת רק שהיא באמת לא הייתה צריכה לצעוק על קופ מסכן..הוא לא עשה כלום אבל הוא צריך להבין אותה בכל זאת... האים אתם חושבים שפיבי פעלה נכון שרצתה להרוג את בילי..? לפי דעתי כן כי אם מישהו היה רוצה להרוג את האחיות שלי גם אני הייתי ניכנסת בו כהוגן
איך אליסה שיחקה..? היא שיחקהה מדהייםם כמו תמידד היא תמיד יודעת מה להגיד בזמן הנכון
וכמובן משטרת האופנה על הפרק האים לדעתכם פיבי הייתה לבושה יפה בפרק..? אממ..היא לבשה רק משהו אחד אם אני לא טועהה וזה היה דווקא נחמד מה שהיא לבשהה פשוט ונוח מה הייתם משנים אצלה..? האמת... שכלום!

always be me mc

New member
מסכימה איתך! אחלה פרק! אחלה אליסה!

ואוו עכשיו כשאני חושבת על זה חח היה יכול להיות מעניין לראות גם סצינת קרב של פיבי נגד בילי לא?( קרב פיזי, בלי שיקויים) אחרי הכול שתיהן הן אלה שבאמת קופצות, מרביצות והכול חח והיה מעניין לראות איך ההשלכה של העימות על היחסים שלהן אולי איזה קרב מכות פיזי קטן ואז כשהן תשושות אז איזו שיחה ואז כל אחת נעלמת לה לדרכה

Restlesss

New member
חח רעיון טוב

ובכלל,כבר כמה זמן שלא היתה סצנת קרב של פיבי

Restlesss

New member
תודה!

מה דעתכם על ההתנהגות של פיבי בפרק..? בסדר גמור. ותודו שהיה די מרגש שכשהיא צעקה על קופ שאין לה זמן לזה, והיא חייבת להיות עם האחיות שלה האים אתם חושבים שפיבי פעלה נכון שרצתה להרוג את בילי..? ברור. אחרי שהיא כמעט רצחה את האחיות שלה? איך אליסה שיחקה..? כרגיל מושלם

למעלה