הפרק היומי -
- 1x10 - Eve

DarlingAdam

New member
המלצת פנפיק,

biological imperative , סיפור מעולה למיטב זכרוני, עלילה מעניינת ומקורית. הפתעה בסוף שקשה לצפות לה. אזהרה: הסיפור כולל סצינות סקס בדירוג NC17, מאלדר/קרייצ'ק, אז אל תקראו אם זה יטריד אתכם, ואל תתלוננו אליי או אל הכותבת. :)

yoooni

New member
הפרק היומי - ../images/Emo41.gif - 1x10 - Eve

אוי איזה פרק.... יצירת מופת אחד הפרקים שבאמת מזכירים לי למה הייתי מכור לזה. 2 ממזרות החוות האלה :) מה שכן, אני שונאאאאאאאאא סופים כאלה. מילא פתוח - אבל כל כך מורט שערות ?! סוף מותח - סוף הדרך.

Chandler Rulz

New member
אהלן../images/Emo70.gif יש לי שאלה..

מי זה הבנאדם הזקן הזה שסיפר היום למאלדר על הפרוייקט של שיפור הגזע? זה שגם מנע ממנו להיות מפוטר בפרק הקודם.. זה המנהל של ה-FBI?

yoooni

New member
זה Deep throat

ואין לי מושג מיהו כרגע.... אני הפסקתי לצפות בסדרה לפני 3 עונות ועכשיו התחלתי לראות הכל מחדש עם axn

Better Man

New member
אכן פרק מעולה!

אגב, ישנה להקת פאנק-פופ נחמדה שקראה לעצמה "Eve 6" בהשראת הפרק הזה.

Chens15

New member
כן אהבתי את הפרק על החוות..

וכמה זמן לקח להם להבין שהם ניסו להרעיל אותם..............אבל לא הבנתי נגיד ופוקס ידע שהם ביסרה ההיא אז מי נהג במכונית שלהם?(דנה ופוקס).................איזה בעסה עד שהוא רדף אחריהם ותפס אותם אז הכפריים האידוטים האלה לקחו לו תידלות איזה חרא זה.......... סקר........נכון שפלולה על פרצוף של שחקן או שחקנית בטלויזיה זה פשוט דוחה??????? אם יש דבר אחד שמפריע לי אצל מאלדר זה שיש לו פלולה ענקית כזאת על הפרצוף זה פשוט נורא נורא מכוער!!!!111

1Shir

New member
בתשובה לשאלתך, לדעתי סקאלי נהגה

וזה באמת היה לא אמין שהם אפילו לא חשדו בהן לרגע!

yoooni

New member
דווקא אמין מאד מבחינתי...

בכל זאת.... אתה היית חושדת בילדה קטנה כרוצחת? ועוד בשיטת רצח מתוחכמת כל כך?

Chens15

New member
אמרתי לך..לא לא הייתי חושדת

אבל זה נראה מפחיד שסתם מישהו תופס ילדות ואומר שהוא מהמשטרה.....אני הייתי חושבת שעוד הוא הולך לאנוס אותן או מי יודע מה....

yoooni

New member
שיר אמרה

שזה לא אמין שהם לא חשדו בילדות.... גם אני לא הייתי חושד בהן - לעולם.

לדעתי הכפריים היו לחלוטין בסדר

זה רק טבעי שהם ניסו להציל את הילדות התמימות-למראה. בהתחלה גם אני כעסתי עליהם מעט, אבל אחרי כמה דקות הבנתי שאני הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר אם הייתי רואה גבר אוחז בשתי ילדות קטנות בצורה אלימה, כשהן מנסות להתחמק, באמצע הלילה. תחשבי על זה.

Chens15

New member
וואלה נכון.....

רק שאני בת 15 אם הייתי רואה גבר מחזיק שתי ילדות באלימות אכזרית הייתי בורחת...........בחייך את יודעת כמה גבוהה הבן האדם והוא לובש מעיל שחור בלילה הוא מפחיד ואל תגידי שלא........
מה לעשות אני מהאנשים בחברה שחושבים קודם על עצמם אחר כך על אחרים.... סתכלי בתמונה הם לא נראים לך קצת מפחידים ומאיימים?

Chandler Rulz

New member
אבל אם הבנאדם הזה היה מראה לך תג

של FBI (למה סקאלי הראתה את התג רק אחרי שמאלדר שיחרר את הילדות?!), גם היית בורחת?

Chens15

New member
לא יודעת....

אבל הייתי חושבת מה הוא רוצה לעזעזל משית בנות תאומות????? ואני לא יכולה להגיד עזוב תילדות תביא לי אותן.........אתה לא יכול

yoooni

New member
לפי שיטת המיספור של ארה"ב

הפיילוט לא ממוספר...

למעלה