הפרק היומי -
- 1X12

yoooni

New member
הפרק היומי - ../images/Emo41.gif - 1X12

Beyond The Sea שרשרו תגובותיכם אחרי הפרק :)

yoooni

New member
נחמד נחמד...

סקאלי מתחילה להאמין
מה שכן, הפרק הזה נראה לי קצת פחות אופייני לתיקי X...

אמממממממממ

היה פרק נחמד לא הכי טוב שאפשר להיות....אבל שמתם לב כשהאסיר עשה את עצמו כמו מאלדר היא לא הייתה מוכנה להקשיב אבל כשהוא היה אבא שלה היא כן? כאילו מה הקטע בזה? הרי מאלדר לא מת אז מי מה מו אני לא הבנתי מה הוא בכלל.....הכי אהבתי שמאלדר כל הזמן היה עקשן וניסה להראות לסקאלי שהוא שקרן ובסוף הוא לא היה שקרן מישהו קרא את מובי דיק? אני לא אבל אני מכירה את הספור....

orityemini

New member
פרק מעולה!!!

סקאלי לא ממש מתחילה להאמין, זה די עןבר לה במהלך הזמן...:) (טוב חוץ מעונה 8 ו 9 אבל אותן אני לא מחשיבה) למרות שהפרק הזה טבע בה חותם כלשהו. מהפרק הזה סקאלי בעצם עוברת מדמות שיטחית וחד ממימדית לדמות עגולה. אני חושבת שכשהוא הראה עצמו כמאלדר הוא בעצם ניסה להסב את תשומת לבה ובו זמנית גם להפחיד אותה כי סקאלי ידעה שמאלדר נמצא בבית חולים במצב לא טוב...המחשבה שמאלדר ימות מן הסתם הבהילה אותה והיא לא רצתה להקשיב לו בכלל. לעומת זאת כהוא הראה עצמו כאבא שלה, היא ידעה שהוא מת אבל בתוך תוכה נשארה התקווה לדבר איתו, כי המוות שלו היה כל כך פתאומי ונשארו כל כך הרבה דברים לא סגורים בינהם. בוגס ידע את החולשה שלה וניצל זאת כדי להעביר את המסר שלו. בסופו של דבר הדמות של בוגס הרוצח היתה מורכבת למדי, מצד אחד הוא מוצג כרוצח קר וחסר רחמים שטבח 30 מבני משפחתו...ומצד שני הוא הציל את החיים של סקאלי. למה הוא עשה את בכלל? לא ברור...אבל מעניין בכל זאת. אגב, כדי להשיג את השחקן המעולה הזה (שנראה לי גם שיחק בשר הטבעות) 2 התסריטאים של הפרק ג'ימס וונג וגלן מורגן עברו הרבה תלאות. תיקים אז היתה סידרה דיי חדשה ולשחקן הזה היה לוח זמנים צפוף במיוחד והוא סירב לתפקיד. התסריטאים כל כך התעקשו על השחקן הזה עד שהיו מוכנים לוותר על המשכורת שלהם ולהביא אותה לשחקן רק שיבוא.... הסוף ידוע כמובן :)

:) אני חן לא שירלי

נחמד...........אני לא מאמינה הם היו מוכנים לוותר על משכורת שלהם? פריקים קצת לא?

הם שרדו,אני בטוחה,

והשחקן ששיחק את בוגס באמת שווה את זה,כנראה - הוא שחקן מצויין. והיה פרק טוב !

Chandler Rulz

New member
הוא עושה את הקול של צ'אקי

מסרטי "משחק ילדים" (זה עם הבובה/ילד שרוצחת)..

rach5

New member
אז ככה....

שמתם לב שכשסקאלי נכנסה למשרד שלהם, אז מולדר קרא לה דיינה, והיא מלמלה לה בתמהון - דיינה... כאילו מה?? למה הוא קורא לה ככה?? בגלל מה שקרה? אגב, אהבתי בפרק של לפני יומיים - FIRE - את הקטע שהיא נכנסה למשרד ואמרה למולדר במבטא אנגלי care to take me for launch

rach5

New member
שכחתי להגיד....

שהורדתי קטע אודיו של סקאלי עצבנית וצורחת על מישהו ולא ידעתי מאיזה פרק זה - ומסתבר שזה היה בפרק אתמול... זה הוך כך: I can here to tell you that if he dies because of what you've done, 4 days from now nobody will stop me from being the one to through the switch and gas you ou of this world for good you SON OF A BITCH

orityemini

New member
קטע חזק!

זה קורה רק לעיתים רחוקות, שהיא מתעצבנת ככה על מישהו. היא בדרך כלל מאופקת ושלווה נורא. מה שאם תשימו לב הם כמעט אף פעם לא מקללים בסידרה הזו. תמיד מדברים בשפה צחה כזאת :) (טוב, זה גם באשמת עליזה בן מוחא-המתרגמת המיתולוגית) :) את הפרק הזה ראיתי אחרי שכבר יצא לי לראות את מרבית העונות ומאוד התפלאתי כשראיתי אותה מוציאה עליו את כל העצבים שלה, כי זה ממש אף פעם לא קורה.

למעלה