הפרק היומי -
- 1X13 GenderBende

yoooni

New member
הפרק היומי - ../images/Emo41.gif - 1X13 GenderBende

לפי הפתיחה - פרק מעולה תגובות לאחר הפרק

yoooni

New member
וואי - באמת פרק מדהים ../images/Emo23.gif

GenderBender איך אני אוהב דברים שקשורים לכתות מוזרות.... וכמה אופייני למאלד להשאיר את סקאלי לשמור מאחור... נו באמת, ...וכמה צפוי היה שברגע שמאלדר יעלם מטווח הראייה של סקאלי מישהו יתפוס אותה...

DarlingAdam

New member
עוד לא ראיתי..

הקלטתי. אמור להיות בזה שחקן שאני מחבב. אני אראה בקרוב, אני מקווה :(

Chens15

New member
היה באמת פרק מגניב לאללה אתמול....

בסוף אבל גילו שהם חייזרים.......אמל'ה! מסכנה סקאלי המכוער הדביל הזה התכוון לרצוח אותה בסקס מזל שמאלדר תפס את האידיוט ההוא....אגב שמתם לב למשהו ממש מוזר? מאלדק יכול להפיל דלך בעצמו אבל לא מסוגל לתת אגרוף למישהו בפרצוף?! לא נשמע קצת מוזר?????.. בטח זה שהפיל את הדלת זה כפיל ואחרי זה החליפו :) ויאכס המערה הזאת שהוא היה צריך לשכב באותו מקום שהיה שם האינדאי.?! זה נראה כמו שעוות אוזניים מרוחה על הבן אדם איכסססססססס נחמד הרעיון של החלפת מין (sex) אבל איך זה אפרי הבן יצטרך להצמיח כל פעם אבר אחר? איך זה יכול להיות? וייצור של פרומון זה מאוד לא ייתכן ....אבל כשאני חושבת על זה מה בעצם כן מושך אדם למישנהו בחיים? אם זה לא פרומון זה בטוח לא משהו שקשור באישיות כשמדובר על משיכה פיזית זה כימיה אבל כאילו מה ההורמונים?????וזה גם נשמע לא הגיוני שמשחררים פרומון דרך היידים.........

Chens15

New member
צודק...

וזה כל מה שיפה בזה.............אוף יש היום מסיבה מעצבנת ואם אני לא הולכת חברים שלי הורגים אותי ואין לי אפשרות לראות שדיור חוזר ביום ראשון.....): מה לעשות?

bralon1

Member
סיימתי בדיוק לראות את הפרק ו...

שמתי לב למשהו (יכול להיות שאני טועה) שהשחקן ששיחק את הקרבן השלישי של מרטין, מייקל הוא לא אחר מאשר זה ששיחק את אלכס קרייצ'ק, אם אני טועה בבקשה תקנו אותי (אם אני טועה אז god damn it הם נראים דומים כמו שתי טיפות מים
).

bralon1

Member
זה הורס בשבילי

מכיוון שזה כמו שדוקובוני שמגלם את מאלדר יגלם אותה תוכנית מישהו נוסף אחר, בדר"כ נוצרת הזדהות עם השחקן שמגלם את הדמות וכאשר אתה יודע שהוא מגלם יותר מדמות אחת באותה סדרה אז אפשר להגיד שהשחקן הוא מיותר, האם ככה תחשוב על ג'יליאן אנרסון או דוקובוני? בכל אופן ככה אני חושב.

DarlingAdam

New member
"מיחזור שחקנים"

הוא תופעה ידועה, הרקולס וזינה אם אתם מכירים, כל שחקן שיחק 5-7 תפקידים שונים בזמנו החופשי באותה הסדרה/יקום. אני לא מבין למה זה הופך אותו ל"מיותר" - להפך, זה אומר שרוצים אותו ליותר מתפקיד אחד. עד כמה שידוע לי, מה שקרה באקס פיילס זה שניק לי הגיע ועשה את התפקיד הזה בג'נדרבנדר לחמש דקות, והם חיבבו אותו כל כך שקראו לו כשהיו צריכים את קרייצ'ק - שגם היה צריך להיות דמות לשניים-שלושה פרקים, ונשאר בסוף שבע עונות.

Chens15

New member
בסוף לא הלכתי למסיבה

ואמרתי כבר שהוידאו שלי מקולקל וחברים שלי לא רואים תיקים הם אומרים שזה מפחיד אותם מדי..... חרא של חברים ולא הלכתי כי היה לי חום ובפרק של אמש נרדמתי כל שנייה ובסוף נרדמתי ורק קלטתי את הרבע שעה האחרונה........לא נורא נראה שידור חוזר ביום ראשון איך סקאלי נחטפה מישהו יודע?

למעלה