הפרק היומי-
-1X19 Darkness Falls

yoooni

New member
הפרק היומי-../images/Emo41.gif-1X19 Darkness Falls

איזה פרק מעולה
מגניב כל הקטע עם חרקים זרחניים, והגלמים - ווואו! נשארו 4 פרקים לעונה הזו

Chens15

New member
ככה סקאלי נכנסה לתרדמת?

אבל מה איזה מפגרים?למה הם לא ברחו מהמכונית????מה הם ממש מטומטים? וחבל שרק 4 פרקים.....): עוד שנייה אני אבכה לא נורא אוף איזה בעסה למאלדר הוא היחידי שהיה ער בתוך הגולם ועכשיו אין לו עם מי לדבר בבועה שלו...:)

hrgo

New member
גם ההוא שנתקע ברכב ולא יכול לצאת

בגלל שבצד ימין הייתה אבן כשתקעה את הדלת - הוא יכל לצאת פשוט מהדלת השנייה...

orityemini

New member
לאן הם בדיוק יברחו?

הרי גם אם הם היו יוצאים מהרכב ובורחים החוצה הגחליליות הירוקות האלה היו משיגות אותם תוך זמן קצר (הדגמה יפה לכך זה החוטבים שרצו כמו מטורפים בתחילת הפרק) הם נשארו במכונית מחוסר ברירה, קיוו שאולי האור בתוך המכונית יעצור אותם או משהו. וסקאלי לא נכנסה לתרדמת בפרק הזה, היא אומנם היתה מחוסרת הכרה אבל לא נראה לי שהיא היתה תחת ההגדרה של תרדמת. אורית.

Chens15

New member
לא ראיתי את הפתיח של התוכנית...

ריימונד התעכב טיפה ויכול להיות שזה סיבה טובה להשאר במכונית...לא חשבתי על זה אבל אני מטומטת מדי נראה לי הייתי בורחת

Chens15

New member
פשוט מישהו אמר לי שיצא לי לראות איז

איזה פרק של העונה השנייה שהיא נכנסה לתרדמת....אז חשבתי אולי ככה היא נכנסה לתרדמת.......אבל תודה על ההברה ואגב אם הם היו רצים לפחות הם היו יורדים מההר...........זה נראה הסיבה שהם לא יצאו מהאוטו כי הם ידעו שאם הם יירדו מההר הגחליליות ירדפו אחריהם עד לציבילזציה ולכן הם רצו להשאר באוטו אולי..?

Chens15

New member
פשוט מישהו אמר לי שיצא לי לראות איז

איזה פרק של העונה השנייה שהיא נכנסה לתרדמת....אז חשבתי אולי ככה היא נכנסה לתרדמת.......אבל תודה על ההברה ואגב אם הם היו רצים לפחות הם היו יורדים מההר...........זה נראה הסיבה שהם לא יצאו מהאוטו כי הם ידעו שאם הם יירדו מההר הגחליליות ירדפו אחריהם עד לציבילזציה ולכן הם רצו להשאר באוטו אולי..?

orityemini

New member
איזה הר?

למיטב זכרוני הם היו ביער....וגם אם הם היו רצים כמו מטורפים, לעומת קצב ההתקדמות המסחרר של הגחליליות הירוקות, הם לא היו מספיקים להתקדם הרבה, אולי מטר או שניים עד שהם היו נאכלים חיים. (ראי מקרה ספיני) דבר שני הם היו דיי רחוקים מהציליויזציה, בטח שלא במרחק הליכה או ריצה. מה שכן מעניין, זה שהגחליליות הירוקות התעקשו להשאר ביער ולא חדרו אל תוך הציויליזציה. אם הם היו יוצאים קצת מהמתחם שלהם הם לא היו נשארים רעבים כל כך הרבה זמן. (אחרי הפריצה המחודשת שלהם כמובן).

yoooni

New member
אני חושב שהם נשארו קרוב ליער

כי ה"קן" שלהם היה שם...

dylan

New member
יכוליות אבל בכל מקרה לא חשבו בפרק

על שני דברים. אחד זה שבד"כ ביערות יש מגוון די גדול של בעלי חיים שהם לא בני אדם ואני מניח שגם להם יש נוזלים בגוף, כך שהחרקים היו אמורים להשמיד את כל בעלי החיים שם (ואז גם היו אמורים להיות הרבה יותר גלמים כאלה שהם היו צריכים למצוא). דבר שני שלא הבנתי זה למה הם לא הדליקו אש? אש מפיצה אור עד כמה שידוע לי..

עניין האש

גם אני חשבתי על זה שזה היה יכול להיות פתרון טוב. אולי זה היה בגלל שהבקתה הייתה עשויה מעץ? זה לא היה ברור לי כל כך.

yoooni

New member
מהסיבה הפשוטה שלא מדליקים

מדורה ביער... הכל מלא עץ ועשבים הם לא רוצים להדליק את כל המקום

dylan

New member
לא בעיה להדליק אש באופן מבוקר..

בכולופן הסיכון הקטן שקיים נראה לי עדיף מלהתרוקן(?) למוות ע"י חרקים..

Chens15

New member
חחחחחחח

חחח צודק הבחור אבל באוהל הם לא ממש יכלו להדליק אש אתה יודע .......רואה מה זה חבל שהשומר לא היה מעשן או משהו כזה ואז הייתה לו מצית להדליק משהו קטן נייר או משהו כזה...או שג'יליאן הייתה מוציאה את המצית....

למעלה