הפרק היומי -
- 1X20 Tooms

yoooni

New member
הפרק היומי - ../images/Emo41.gif - 1X20 Tooms

יוג'ין חוזר =\ creepy תרגום חראאאא לא מסונכרן אופ =\

אוי, יוג'ין! טיפוס מפחיד

והתרגום כל כך כל כך מרגיז, בחיי! ממש מעצבן שהדברים האלה קורים.
זה מבלבל אותי. בלאדי הל.

yoooni

New member
כל הפרק הסתבכתי עם עצמי

כבר חשבתי להפסיק לראות מזל שהתרגום הסתדר לקראת הסוף כי זה היה אחד הפרקים הכי טובים בעונה הזאת מה שהכי עשה אותי מרוצה זה שסגרו את פרשת "סקוויז" לגמרי.. כי הפרק הקודם בעניין היה עם סוף די פתוח =\

Chens15

New member
ואי איזה פרק מעצבן

כל הקטע שהיה עם בתרגום אני התעלמתי מזה ופשוט הקשבתי לאנגלית.....רק בעיה שדוקובוני ממלמל אבל אני כבר מורגלת לנעיין הזה מאז שהתחלתי לצפות בסטאר וורלד....ושמתם לב שהתרגום שהם שמו לא היה שייך בכלל לתוכנית???! מזל שלא הקלטתי את הפרק של עשר אני אקליט את השידור חוזר...

Chandler Rulz

New member
שייך לתוכנית-אבל של פרק אחד..

אפילו באמצע החיים פתאום היה כתוב: "הממשל מכחיש כל ידיעה"..

T 0 M

New member
פספסתי את הפרק

על מה בדיוק היה מדובר ?? איזה באסה... יוצא לי לראות רק אחת ליומיים...

scoutlavie

New member
אני אהבתי את הפרק

נכון שהתרגום הוא של הפרק שאמור להיות היום , אבל הפרק ממש חמוד. איש הסיגריות דיבר לראשונה , לסקינר יש תפקיד גדול , ומתחילים לפזר רמזים לכך שהתיקים יסגרו בקרוב.... אבל הקטע הכי אהוב עלי הוא בלי ספק הקטע במכונית, בו מאלדר אורמ שאולי זו אהבה...ועוד עם כזה חיוך על הפנים.לא זכרתי שהעונה הראשונה היתה כזו שיפית, אבל נורא נעים לגלות . דרל אגב , פוסט מודרן פרומיטיאוס זה פרק גדול , אני אישית ממש אוהבת את הקטע בסוף, ודוכובני מסכים איתי

Chens15

New member
מה???

אפשר שנייה להבין על מה את מדברת..סוף דוכובוני?...זה ממש לא ברור

scoutlavie

New member
אפשר

אמרתי שדוכובני מסכים איתי שהקטע בסוף הפרק הוא מאוד יפה. הוא אמר פעם , בראיון שג'יליאן ראינה אותו, שזה הקטע הכי אהוב עליו ב-7 שנות הסדרה (זה היה כששודרה העונה ה7), ואני מסכימה איתו...

אוי,יוג'ין...

חלמתי עליו לפני יומייים ,חלום מפחיד נורא,וכבר חלמתי עליו פעם כשראיתי את הפרק לראשונה - יש בו משהו,חוץ מהעובדה שכל העסק שהוא יכול להתגנב לבתים ולהרוג אנשים ללא שום נקיפות מצפון,יש ביוג'ן משהו,בטיפוס הזה,אחרי כל כך הרבה עונות אי אפשר לשכוח אותו - הוא דמות שחקוקה לי כבר שנים במוח,והחלום עליו מוכיח זאת. הוא מצמרר,מפחיד,ולדעתי - אחת הדמויות המרתקות בתולדות הסדרה (הכוונה ל"רשע" הכי מרתק :) יש לו מבט כזה שאי אפשר לשכוח,מבט חזק. אגב (פרט לא חשוב),השחקן שמשחק את יוג'ין ויקטור טומס,דאג האצ'יסון,נמוך מאוד - הוא בקושי 1.70.

Chens15

New member
אם כבר...

אז זה הקטע שבו פמאלדר צוחק על סקאלי כי היא קראה לו פוקס...אישית זה באמת שם קצת אינפנטילי לדעתי קרטר יכל לחשוב טיפה יותר אבל פוקס בסדרה הוא חבר ילדות של קרטר משמה הוא שאב את השם............ ואני לא ראיתי או זוכרת את הקטע של אולי זאת אהבה פאק עצרתי בטעות את ההקלטה באמצע הפרק....ואגב הדברים האלה מאורן זה מסריח זה דווקא לא מטהר את הריח של המכונית...:)

moon shadow

New member
ואה..את לא היחידה..

בפעם הראשונה שראיתי את הפרק הזה (יותר נכון חלקים ממנו..יותר נכון החלק שהוא מנסה לצאת מהאסלה אצל איזו אישה בבית..) בערוץ הרוסי...כשעוד שידרו..(אחחח...נוסטלגיה) קיבלתי התקף כזה של פארנויה שפשוט לא יכולתי להשאר לבד בבית או בשירותים כי פחדתי שהוא פתאום יחליט לצאת משמה ולאכול לי את הכבד..וזה נמשך איזה חצי שנה עד שלבסוף שכחתי מזה...אבל היה מפחיד. למרות שעכשיו, כשראיתי אותו זה כמו סגירת מעגל ויותר הוא לא מפחיד אותי (חח...אני כבר לא ילדה קטנה..יאי!) אלא נראה לי יותר ויותר סקסי..(אהה!..מה יש לי...אני אוהבת מוטאנטים)... הוא פשוט כל כך...ראר..טעים כזה..:).. חח... evil is sexy

1Shir

New member
1. זאת לא הפעם הראשונה שרואים

את סקינר? 2. זאת הפעם הראשונה (מני כמה אין לי מושג) שיש פרק שממשיך עלילה מפרק בעבר? 3. מה התפקיד של CSM? הוא כאילו גם הבוס שלהם, הבוס של סקינר? 4. למה סקאלי מתנהגת כאילו היא מאוהבת במולדר? ולמה הם לא מממשים את זה? :)

Chens15

New member
כי סקאלי באמת מאוהבת במאלדר.

שכחתם שבפרק על האישה היניאנדרלטית היא אמרה לבת דודה שלה או אחותה שהיא חושבת שמאלדר הוא חמוד??? כי היא באמת אוהבת אותו אבל הם לא ממשים את זה בגלל שקריס קרטר רוצה למתוח את זה כמו מסטיק אם הוא יסגור את זה בעונה הראשונה אז אנשים כבר יתעניינו פחות באקס פיילס....

scoutlavie

New member
אני אענה לך

לדעתי זו כן הפעם הראשונה שרואים את סקינר, וגם אם לא , זה בכל מקרה הפעם הראשונה שיש לו ממש תפקיד משמעותי , ורואים שהוא קשור לאיש הסיגריות. להזכירך, בהתחלה סקינר היה דמות קצת אניגמטית. 2. זו אכן היתה הפעם הראשונה , אבל יהיו עוד כאלה בעתיד, גם בסופי עונות וגם באמצעם. 3. לא ברור, זו ממש שאלה גדולה. ברור שהוא חלק מהסינדיקט ויש לו הרבה קשרים , לכן יש לו השפעה על סקינר, אבל הוא לא הבוס של מולדר וסקאלי, לפחות לא רשמית. הוא יותר איש צללים כזה.... 4. היא לא ממש מאוהבת פה, היא יותר כמו חברה ממש טובה שלו . מאוהבת זה יותר מאוחר. הם לא מממשים כי קרטר מתנגד, הוא אומר שזה לא העיקר. כידוע לך , הוא שינה למזלו את דעתו. לגבי מולדר , זה סיפור אחר- הוא נראה לי מאוד מאוהב

Chens15

New member
יכול להיות שאת צודקת...

אבל זה נשמע ממש מוזר לראות בן אדם משחק את הקשה להשגה יותר מאשר הבת.....לא?

scoutlavie

New member
זהו , שלא

מאלדר ממש קל להשגה (הוא גבר אז זה די ברור). הוא מנצל כל ושוב , כל הזדמנות כדי להתחיל איתה. אני לא יודעת כמה פרקים ראית, אבל יש מלא פרקים שבו הוא נוגע בה , נותן לה משפטי פתיחה , נועץ בה מבטים וכו. לפעמים זה אפילו קצת מפדח....היא די אדישה לזה עד עונות יותר מאוחרות. היא הקשה להשגה...

Chens15

New member
היא גם מתנהגת בערך כמו אמא שלו...

ונראית כמוה....יאכו מה זה התסרוקת הזאת של העונה הראשונה והבגדים שלה???זה נראה נורא !!!! אגב שמעתם על הפדיחות שכבר היו לי בשיעור תנ"ך?

למעלה