הפרק היומי -
- 2X01

yoooni

New member
הפרק היומי - ../images/Emo41.gif - 2X01

Little Green Men שרשרו תגובות בתום הפרק

yoooni

New member
יופי של פרק ../images/Emo70.gif פשוט יופי של פרק

מישהו יכול להגיד לי מה היה לפני השיר פתיחה? כי פיספסתי =\

Chens15

New member
אמממ

אני צת פיסיפסתי את התתחלה אבל סתם רואים כל מיני תמונות של טלסקופים וחייזרים ומאלדר מדבר על לווינים משהו מפגר....לא הפסדת את הפתיח אבל למה לא שינו את הפתיח?.???? אהבתי תפרק לאללה גם אהבתי תשיטה שבה סקאלי לקחה תפתק....אהבתי אהבתי אחלה פרק רק ששמתם לב שאחות של מאלדר (סמנתה) לא שומה למאלדר בשום צורה!! בכלום אבל זה בסדר כי גם אנחנו 4 אחים (כולל בנים ובנות) ואף אחדלא דומה לאף אחד אני חושבת שזאת הסיבה שפעם הלכתי עם אמא שלי ברחוב ושאלו אותה מאיפה היא אימצה אותי...:)

yoooni

New member
השתגעת לשנות את הפתיח ?!

זה הסמל של הסדרה הזאת הפתיח הזה גאוני.

אני לא חושבת שהיא התכוונה לשנות

את הפתיח לגמריי,כמו שאתם הבנתם. היא התכוונה לתמונות והקטעים שמראים שם (כמו למשל בפתיח של עונה 9 - הוא שונה). comprende ? ככה לפחות אני הבנתי ממה שהיא אמרה,והיא צודקת לדעתי..צריך לשנות את התמונות בפתיח,אותם תמונות בפתיח במשך 7 (?) עונות זה קצת מרגיז.

מה שהנדרקסית אמרה ...לזה אני התכוונ

הכוונתי היא צדקה אגב מישהו יודע מאיפה נתן להוריד את הרינגטון של תיקים אבל שלא יישמע זוועתי על פלפונים לחברה שלי יש והיא בסלקום...אני באורנג' ואים רינגטון של תיקים הייתם מאמינים??! בושה אבל לא נורא העיקר השירות המעולה שלהם! אגב בפתיחה אני הכי אהבתי את הכתובת the goverment deines knowlege כי אני מאמינה איפשהו שזה אכן נכון טאני חן לא שירלי לא החלפתי שם כי לא היה כוח

Chens15

New member
הנדריסקית את יודעת צרפתית??

איזה מקצוע מעצבן זה.............אני תמיד מתגרה במורה המפגרת הזומבית שלנו הדינוזאור הזה מתעקש ללמד עוד....רק בגללה אני לא מוכנה לעשות בגרות בצרפתית

צרפתית ? לא.

אבל אני יודעת קצת פורטוגזית ולטינית,ואיטלקית וספרדית די שוטף (הן שפות דומות).

למעלה