הפרק היומי -
- Lazarus - 1x14

yoooni

New member
הפרק היומי - ../images/Emo41.gif - Lazarus - 1x14

תגובות אחרי הפרק
או מחר כי אני עם חום 40

Chens15

New member
אני גם חולה ...........

גם לי היה איזה משהו כמו 39 חום אבל לקחתי שתי אדוויל ביחד זה ירד החום...............נכון זה מעצבן להיות חולה?????הפסדתי ארוע חברתי חשוב בבצפר בגלל שאני חולה....בעעעע אני נרדמתי בפרק כמה דקות אז מישהו יודע איך סקאלי נחטפה? אני ראיתי שהם גילו שאולי השני נמצא בגוף של ג'ק ראיתי את מאלדר יוצא מאוטו ונרדמתי וקמתי ברבע שעה האחרונה וראיתי אותה קשורה להסקה וקוראת להוא ג'ק וזה.......

o c e a n

New member
כל התשובות כאן

קודם כל החלמה מהירה דבר שני היא לא בדיוק נחטפה היא הלכה עם "ג'ק" למצוא את השותפה השניה של הפושע כשהם מצאו אותה סקאלי תפסה אותה ואז ג'ק הגיע וזרק לעברה אזיקים ואמר לה (לסקאלי) לקשור את עצמה. וזהו כל הסיפור

yoooni

New member
אני שונא להירדם באמצע =\

איזה מבאס זה וזה תמיד קורה לי אתמול לא :) היה פרק משעמם ומרתק בייחד לא מלהיב משהו. בפרק הקודם הם העלו את הרף. ושוב אופייני לסקאלי להסתבך בצרות :)

Chens15

New member
תודה רבה על ההשלמות..

אוףףף יש לי אנגינה ): איזה מבעס זה אני שונאת להרדם באמצע פרק ולקום עם פערים........אבל למה היא הסכימה לקשור את עצמה? מה היא מפגרת? וד"א תמיד שסקאלי מסתבכת מי בא להציל אותה אם לא מאלדר-האביר על הסוס הלבן או במקרה שלו מכונית מושכרת...:) ואתמול באמת היה פרק מגניב לאללה

yoooni

New member
מממממ לא שהיו לסקאלי הרבה ברירות..

את צריכה לראות את הפרק :) הרי לג'ק (ככה קראו לו לסוכן לא?) היה אקדח... וסקאלי הייתה על הרצפה זה לא היה בדיוק מצב טוב להוציא את האקדח ולהיכנס לקרב אקדחים... חוץ מזה, שלדעתי הייתה קצת אהבה באוויר... לא נראה לי שהיא הייתה מתגוננת כל כך מהר.

למעלה