הפרק היומי

שמיצית

New member
הפרק היומי../images/Emo41.gif

נחמד... לא יותר. אהבתי את הסצינה הלוהטת בין דרו לניל - היא ממש מוציאה את הטוב ממנו... ומה זה השקים הצבעוניים האלו שג'יל לובשת כל הזמן? אני בטוחה שיש לה משו מחמיא יותר
המממ... מעצבן אותי כל פעם מחדש לראות את השפיטות של שרון לניק... אבל היא מתלבשת מצויין
דיאן קצת מפגרת ולוקה בחסך רציני של IQ.. אז ויקטור זכר את העוף, אז מה
מה עוד היה? סאגת טריש-מייגן... נו, שוין. אותי זה כבר מזמן הפסיק לעניין...

Dawn12

New member
לא ראיתי היום...

מבטיח להגיב מחר (במידה ויהיה באמת על מה להגיב)

יוליקה

Member
מנהל
אני ראיתי ורציתי להגיב

ישהו שם לב למכנסי הפיג'מה של שרון???? מכנסי פיג'מה מסטן, ככה את הולכת לישון עם ניק??? לא פלא שהוא עובד עד מאוחר בלילה וקם מוקדם בוקר!!!

Dawn12

New member
אתמול והיום

עוד פעם החליפו את דרוסילה? אני כמעט בטוח שההחלפות האלה נובעות מחילוקי דעות ובעיות שצצו במו"מ בין ויקטוריה ראוול (דרו המקורית) לבין ההפקה. ידעתי שזה קרה בשלב מסויים אבל לא כל כך מוקדם. שרק ייגמר כבר כי זה מתחיל להיות מגוחך לראות את אוליביה, ניל ולילי מדברים עם "דרו" כאילו כלום לא השתנה. למה נועדה השיחה בין תומאס וריאן? מישהו מחפש למלא דקות שידור בפרק? הסצינה הזאת באמת עניינה מישהו? תומאס בכלל מעניין מישהו? בלי לפגוע באלו שאוהבים את הדמות או השחקן - לדעתי תומאס הוא אחת התוספות הגרועות ביותר לקאסט של "צעירים" בשנים האחרונות. משהו שמתקרב לרמונה קאסרס. וכן - מה אתם יודעים - היא עשתה זאת שוב! בסצינה הקבועה והמוכרת בין ריאן וטרישה הגברת שוב שאלה אותו "אתה חושב שאני מופרעת, נכון?" אני מתחיל להצטער שלא ספרתי את הפעמים בהן היא אמרה את זה מתחילתו של הסיפור. זה היה יכול להיות נתון סטטיסטי משעשע.

בעניין הדז'ה וו עם טריש...../images/Emo103.gif

כמו תמיד אתה צודק שחר. טרישה באמת ממחזרת את עצמה ויותר מידי! ועוד משהו- בכל פעם שהיא ומייגן מתעמתות בעניין התרגיל "גרייס טריש והחזיה" טריש תמיד מסתכלת על מייגן במבט של שה תמים ושואלת אותה "אז את כן מאמינה להם?" אח... מתי כבר יהיה לזה סוף?! והכי חשוב מתי יהיה כבר הסוף עם גארי וויקטוריה?! תחטוף אותה כבר ותן לפול למצוא אותה (כי גם לא נראה שיש לו עבודה אחרת להתעסק בה) ונגמור עם העניין הזה שמעיק עלינו כבר חודשים. ב"מיכאלה" גרשון כבר מזמן היה סוגר את העניין חד וחלק, אה צהובון?

שמיצית

New member
שאלה בנוגע לתומאס

הוא לא אמור להיות סופר מפורסם
אם כך, למה כל פעם שנינה מציגה אותו למישהו, אף אחד לא מכיר אותו? אולי פשוט אין להם זמן לספרים, בג'נואה סיטי.. או שפספסתי משו...

ים כחול

New member
למי באמת יש זמן לספרים ......??...

כשהם עסוקים ב: לרדוף אחרי נשים של גברים
או גברים של נשים
לרדוף אחרי זרעונים
<--- (דומה קצת לזרעון נכון ?
) להתערב בחיים של הבן , הבת , ההורים , החברים , המשרתים .. להכין אוכל לבעלי הבית לנקות לסדר לפתוח דלתות לאורחים
להטריד נשים מפוחדות ...
להחביא חזיות , לסכסך ,לאבד שפיות , לדרוס .....
ועוד ועוד ועוד ..... למי יש כוח לספרים אחרי כל הפעילויות האלו
??

למעלה