הפרק היומי

שמיצית

New member
הפרק היומי../images/Emo41.gif

היה נחמד מאד.. אני חולה על תככים ומזימות בג'בו. באמת, תנו לי כל פרק סצינה מחדר הישיבות ואני מרוצה עד הגג
נינה נראית זוועה... פשוט זוועה.. איזה מראה דודתי מזוויע.. לא נרגעתי מהאימה.. ניל היום סוף סוף הפגין רגשות, ושכח לכמה רגעים את הפוזה הסמרטוטית שלו
כן יירבו... וךבסוף - אני די מרחמת על בריטני.. ממש מגעיל מה שבילי עושה לה.

The Abbott Girl

New member
די לצביעות כבר!!! ../images/Emo72.gif

שמישהו יסביר מה לעזאזל הבעיה של הצבועים ניל ואוליביה?! הרי ניל חומד את אשתו לשעבר של אחיו, אז למה לאחיו אסור לחמוד את אשתו לשעבר?! וניל כבר היה מוכן להיות אבא לנייט, אבל מקלקולם הוא השפעה רעה על לילי או משהו כזה... WTF?!

שמיצית

New member
גם אני חשבתי על זה..

כשאוליביה הייתה בבית חולים, ניל לא אמר לה שברגע שהיא תחלים, הם ינסו להיות יחד? לא מובן לי הקטע...

Dawn12

New member
היה פרק טוב (חוץ ממה שלא טוב)

כנראה שרק בג'נואה סיטי אתה יכול להיכנס למשרדי החברה המתחרה שלך (זאת שאתה מנסה להרוס באופן שיטתי) בלי שאף אחד יעצור אותך בדרך, ישאל לאן אתה הולך, וכמובן שלא יזהה אותך. איך ויקטור ממשיך לחכות לאשלי במשרד זה מעבר לבינתי. הוא יכל באותה מידה לעבור במסדרון ולשמוע כיצד מתנהלת הישיבה הסוערת בעקבות המכתב ששלח. אז מה, המאבטחים בכניסה לא מכירים את הפרצוף של ויקטור ניומן? לא מזהים את השפם? ממש לא ברור לי הקטע הזה. הסצינות שהיו לניל עם דרוסילה היום היו ההזדמנות שלו לברוח מהדמות האפורה והמשעממת שלו, והוא באמת עשה את זה - רק קצת יותר מדי. אולי זה רק אני והסלידה שלי ממנו, אבל הוא שיחק היום באופן מוגזם לגמרי ברוב הקטעים. הסצינה היתה כתובה טוב, עם כמה עקיצות שהגיעו בדיוק בזמן ובמקום הנכון, אבל לא יודע... אני לא אהבתי את המשחק שלו היום.
לעומת זאת, דרוסילה היתה מצויינת כמעט לאורך כל הסצינות. כשהיא התחילה לאיים על ניל שהוא לא ייקח ממנה את לילי היה אפשר לראות את ילדת הרחוב מתפרצת ממנה. מתחת לכל הפוזה, החיים בפריז והנסיעות מסביב לעולם היא עדיין דרוסילה מהרחוב (ג'ני מהבלוק?
) שלא תיתן לאף אחד לדרוך עליה.
רק אני רואה שחל שיפור משמעותי בדמות שלה בפרקים האחרונים? אוליביה רק חזרה מביה"ח וכבר דוחפת את אפה לעניינים של אחרים. היא לא צריכה להיות במיטה או משהו? מה קרה לניית'ן וה"חוויה ששינתה את חייה"? פוף. הכל נעלם. זאת בדיוק היתה הכוונה שלי כשאמרתי שכמעט תמיד דמויות שוכחות לגמרי את המשבר שעברו דקה וחצי אחרי שהוא נגמר. למה לא יכלו לתת לנו ליהנות מעוד כמה ימים של שקט ממנה ולשים אותה בינתיים במיטה להתאוששות?

dviridit

New member
חבל באמת שלא עשו זאת. ידעתי כשהיא

רק תצאא מביהת החולים יתחילו הצרות.

mobyboy

New member
זה כבר גובל בגילוי עריות !!

כל התחלופות האלה בין הכושים. עד מתי ? עד שניל יהיה עם מלקולם ? ואוליביה ודרו בסצינה לסבית לוהטת ? אין להם חיים חוץ מהמגל הזה? הם לא פוגשים עוד אנשים ?

enicegirl

New member
הרבה אמת בדבריכם

התספורת של נינה בהחלט גרועה עדין, היריבות בין אוליביה לניל ודרו ומלקולם באמת לא הכי מובנת אבל קחו בחשבון שהדברים הללו קרו באמת כשהיה משבר מסביב! ברור שניל ואוליביה יראו בזה כאלו הם (דרו ומלקולם) באמת קפצו למיטה בתקופה רגישה! ואני מודעת היטב לעצבנות החוגגת שם כי היה לי מקרה דומה בחיי הפרטיים
(ואני מדגישה דומה אבל לא זהה) הסצינה בחדר הישיבות..אחחחח!!! אני כבר מחכה לפרק ביום ראשון, זה היה ממש מותח ועשוי היטב! 2 תמיהות רציניות יש לי מהפרק הזה:
איך לעזאזל ויקטור מצליח להיכנס חופשי לחברה המתחרה שלו?!!? איך השומרים מכניסים אותו?? אם הוא מגיע לחדר (מעבדה אולי?) של אשלי אז סימן שהוא יכול להיכנס לכל חדר אחרי באופן חופשי?! איך זה כזה קל בשבילו...יאללה. אז מה אם תגידו לי שזה "רק סרט"
איך פתאום ג'יי טי בא "לנחם" את בריטני? שם עליה עין? הרי הוא כל הזמן קרא לה פרינססה ולא סבל אותה! לא יודעת מה איתכם אבל אני די אשמח אם ראול וריאנה יהיו יחד

רונית1

New member
ל enicegirl לגבי ג'יי טי ובריטני

ג'יי טי מזמן רצה את בריטני ורק שלא הצליח לו אז פנה אל בריאנה. כל התכנית שלו לסכסך בין בילי לבריטני נועדה בשביל שתגיע לזרועותיו להתנחם.

המגרה

New member
תגובה

בריטני לדעתי בכלל לא מסכנה בילי פשוט לא רוצה שאמא שלו תדע על אהבתו למק ולכן הוא ממשיך להיות עם בריטני אבל הוא אינו אוהב אותה. וגם אני חושבת שהקטע בין ניל לדרו היה פשוט נהדר,ניל הראה לכולם כמה הוא אוהב את דרו.

dviridit

New member
הסצינות בחדר הישיבות של ז'בו היו

מצוינות. רציתי להגיד גם דבר חשוב . אני מבינה מדוע מקנזי כמעט השתוללה כשהיא שמעה שהיא מופיעה בפרסומת, אחרי שביקשה פעם אחר פעם לא להיות מצולמת. אי אפשר לכבד את בקשתה.???? בריאנה ובריטני מעצבנות אני לא ממבינה מה הבעיה? עוד לפני שהראו שהצטלמה רק מהגב.

KOBEMANIA

New member
מה כ"כ מוזר לכם?

אני לא מבין מה מוזר בזה שויקטור יכול להיכנס בחופשיות למשרדי ז'בו זה בדיוק כמו שלפני שבוע ג'ל נכנסה למשרדי ניומן הקטע של להיכנס בכלל לא משונה וזה שהוא נכנס חופשי למעבדה זה בגלל שאשלי התמימה אף פעם לא סוגרת אחריה את הדלת ובכלל איזה שומר ימנע מויקטור ניומן לעבור אחרי הכל זה ויקטור! כל הישיבה של ז'בו הייתה פשוט כלום אשלי מיהרה לכנס את כולם לדיון דחוף שלא העלה שום החלטה פשוט חסר תכלית נינה גרמה לי להקיא

enicegirl

New member
לגבי ה*כניסה החופשית*

מפליא אותי כי אם מישהו רוצה לתחמן הוא יכול להיות במשרדי האויב ולרגל! אם הם רק היו רוצים הם היו בכיף ככה מוציאים מידע, ככה בקלות כמו שהם נכנסים. בגדול אפילו אצלנו בחברה (בעבודה, במציאות
) כשבא אורח אז מלווים אותו למחלקה אליו הוא רוצה להגיע כדי שלא יסתובב ככה סתם בין החדרים, יקח מסמכים, רכוש וכו'. וזה שאמרת "ובכלל איזה שומר ימנע מויקטור ניומן לעבור? אחרי הכל זה ויקטור!" זאת הבעיה!! --> זה ויקטור <--- הוא ה-בוס הגדול המתחרה שלהם, לא מספיק בכדי להיזהר לתת לו להסתובב חופשי במשרדי האויב?

civia

New member
אני לא מרחמת על בריטני

אחרי מה שהיא עשתה כשבילי היה בסכנת חיים- ולא קראה לאמבולנס It's surprisizing he gave her the time of day בריטני היא טיפוס אגואיסטי ואינטרסנטי ולא צריך לרחם עליה

ים כחול

New member
למה לשבור תראש במחשבות ?

פתרון התעלומה : אשת המאבטח של ז"אבו : מותק איזו חליפה יפה קנית
שוב העברת את ויקטור חופשי ?? המאבטח של ז"אבו : כן, וראית את הנעליים , "מאות ירוקים עלו לי " אשת המאבטח : " בייבי אני שמחה רק בפעם הבאה שתעביר את המשופם תשמור קצת לילדים , חסר להם מחשב ונעליים חדשות ...."

למעלה