היה פרק טוב (חוץ ממה שלא טוב)
כנראה שרק בג'נואה סיטי אתה יכול להיכנס למשרדי החברה המתחרה שלך (זאת שאתה מנסה להרוס באופן שיטתי) בלי שאף אחד יעצור אותך בדרך, ישאל לאן אתה הולך, וכמובן שלא יזהה אותך. איך ויקטור ממשיך לחכות לאשלי במשרד זה מעבר לבינתי. הוא יכל באותה מידה לעבור במסדרון ולשמוע כיצד מתנהלת הישיבה הסוערת בעקבות המכתב ששלח. אז מה, המאבטחים בכניסה לא מכירים את הפרצוף של ויקטור ניומן? לא מזהים את השפם? ממש לא ברור לי הקטע הזה. הסצינות שהיו לניל עם דרוסילה היום היו ההזדמנות שלו לברוח מהדמות האפורה והמשעממת שלו, והוא באמת עשה את זה - רק קצת יותר מדי. אולי זה רק אני והסלידה שלי ממנו, אבל הוא שיחק היום באופן מוגזם לגמרי ברוב הקטעים. הסצינה היתה כתובה טוב, עם כמה עקיצות שהגיעו בדיוק בזמן ובמקום הנכון, אבל לא יודע... אני לא אהבתי את המשחק שלו היום.
לעומת זאת, דרוסילה היתה מצויינת כמעט לאורך כל הסצינות. כשהיא התחילה לאיים על ניל שהוא לא ייקח ממנה את לילי היה אפשר לראות את ילדת הרחוב מתפרצת ממנה. מתחת לכל הפוזה, החיים בפריז והנסיעות מסביב לעולם היא עדיין דרוסילה מהרחוב (ג'ני מהבלוק?
) שלא תיתן לאף אחד לדרוך עליה.
רק אני רואה שחל שיפור משמעותי בדמות שלה בפרקים האחרונים? אוליביה רק חזרה מביה"ח וכבר דוחפת את אפה לעניינים של אחרים. היא לא צריכה להיות במיטה או משהו? מה קרה לניית'ן וה"חוויה ששינתה את חייה"? פוף. הכל נעלם. זאת בדיוק היתה הכוונה שלי כשאמרתי שכמעט תמיד דמויות שוכחות לגמרי את המשבר שעברו דקה וחצי אחרי שהוא נגמר. למה לא יכלו לתת לנו ליהנות מעוד כמה ימים של שקט ממנה ולשים אותה בינתיים במיטה להתאוששות?