הפרק היומי

Dawn12

New member
הפרק היומי ../images/Emo44.gif

תשמעו משהו מצחיק: מערכת היחסים בין אוליביה וניל תמיד היתה מבוססת על כנות. גדול, הא?
רוצים לשמוע משהו יותר מצחיק? אחד הדברים שניל הכי אוהב באוליביה הוא הכנות שלה והיכולת שלה להגיד לו תמיד את מה שהיא מרגישה. LOL! אוליביה ו"כנות" זה בערך כמו דיאן ו"הגיון", או כמו טרישה ו"שפיות", או אולי כמו כריס ו"אופי". מרחק של כמה שנות אור טובות. מתי בדיוק ליב היתה כנה, ובמיוחד עם ניל? כשהיא הסתירה ממנו את הלילה הקודם שבו אחותה ואחיו השתרללו במיטה? כשהיא לא סיפרה לו על הרגשות שהתעוררו אצל דרו כלפי אחיו? אולי כשהיא ביקשה מניל במפורש להסתיר ממלקולם את העובדה שהיא בחרה דווקא בו לגדל את נייט במקרה ותמות? "תמיד אומרת לו את מה שהיא מרגישה"? האישה חמה עליו בערך מאז שראינו אותה מפציעה בג'נואה סיטי ועדיין לא אזרה אומץ להודות בזה. מישהו באמת כותב את הבולשיט הזה?
ואפרופו בולשיט - דיאן ג'נקינס.
מה שאותי הכי הצחיק בכל הסצינה ההזויה שלה עם מייקל זה דווקא הסוף, כשהיא אמרה לו שהיא שוקלת לתבוע את הכסף שמגיע לה על הניומן הקטן שיש לה בבטן. אם מייקל יגיד לה שהיא תוכל להוציא מזה כסף זה כבר באמת יהיה מעבר למגוחך. מה בדיוק תהיה הטענה שלה בבית המשפט? "התחזיתי לאשתו, קניתי מקפיא, גנבתי את הזרע שלו, נכנסתי להריון ועכשיו הוא לא מוכן לשלם לי מזונות"? אפילו עם ג'ון סילבה ויקטור ייצא מזה זכאי.

דווקא היה מעניין עם ניל וליב

לשם שינוי... ועל מה בדיוק אתה "נוזף" בה לא הבנתי ממש...? לשם שינוי היא צודקת במקרה הזה. ניל היה צריך wake up call מדרו כדי להיזכר שהוא הבטיח משהו לליב כשגססה? אם באמת היה רוצה להיות איתה - הוא כבר היה נזכר בזה מזמן. מה זה התירוץ "היה לי הרבה על הראש"..? לא ברור לי, כי אם הוא באמת אוהב אותה, גם בעומס הכי גדול הוא ימצא זמן כדי להגיד לה את זה. והוא הרי רצה את דרו, ליב בעצמה ראתה שהיה נסער מדי בתגובתו לדרו... אני לא מאשים אותה שכעת היא לא רוצה לדבר על זה, היא מרגישה מושפלת מהמצב. יחד עם זאת, היא עדיין רמזה לו ש"היא שם", אבל קודם שיסדר את הרצונות שלו. (ועכשיו שהבין שאין לו סיכוי עם האחות היותר ספייסית, כמובן שיגיד לה ש"הנה, הוא ניקה את הראש והבין שהוא רוצה אותה". העיקר שיהיה לו פוסי כבר

Dawn12

New member
אני לא נוזף באוליביה

ממנה אני כבר מזמן לא מצפה לכלום, ומבחינתי היא מוזמנת לרכב עם/על ניל אל תוך השקיעה. It can't happen soon enough for me אני נוזף במי שכתב את הסצינה היום. ניל אמר באופן מפורש שמערכת היחסים שלו איתה תמיד היתה מושתתת על כנות וזאת אחת התכונות שהוא הכי מעריך אצלה. הכל טוב ויפה, רק ששההיסטוריה מפריעה קצת בתיאוריה הזאת. אפשר להגיד על אוליביה הרבה דברים אבל היא לא אדם כנה. זה שהיא אוהבת לחשוב על עצמה ככזו עדיין לא הופך אותה לכזו. ואם היחסים ביניהם היו מבוססים על כנות אז אולי לא היינו צריכים לצפות במשחק הרוצה/לא רוצה שהם משחקים כבר שנים, ואולי (רק אולי) באחת מאינספור ההזדמנויות שניתנו להם מישהו מהם היה מודה ברגשות שלו/שלה.

איזה מצחיק אתה...

משחקי רוצה/לא רוצה - ככה בנוי האדם. אהבה זה לא דבר יבשושי, אתה לא יכול לחשוף את כל הקלפים שלך בבת אחת. יש בזה סיכון. מן הסתם חוסר כנות מלאה בעניין זה יכולה להיות מובנת.

ניל: "IM SO OVER DRUCILA"

שחר, כשניל אמר את המשפט הנ"ל לא היה לך פלאשבק כלשהוא??? "... I SO OVER JENIN" - רוס על ג'נין הרקדנית הלוהטת שהיתה שותפה של ג'ואי לזמן קצרצר.... וזה מה שניל הראה לי היום. שהוא ממש בדיחה פתאטית מהלכת. וצהובון אני איתך בכל מילה... אומנם גם אני לא נמנית עם מעריציה של ליבי (אם קיים כזה דבר בכלל) אבל בסיטואציה הזאת אני מצדיקה אותה ממש ! ניל ממש חוצפן ! הבטיח לה הרים וגבעות וברגע שאחותה הלוהטת מודיעה לו שהיא עוברת להתנחל לו בבית הוא קופץ עד הגג (חבל שלאמהגג) ושוכח כל מה שהבטיח... ורק אחרי שהפסיד בקרב על דרו הוא נזכר (וגם זה רק בעזרתה של דרו) שאוליב יושבת ומחכה לו. תתביש לך ניל ! וזה הציון שאתה מקבל ממני היום :

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שחר ../images/Emo45.gif

גדוווווול

ים כחול

New member
גם ניל גם אולביה מרגיזים

לכן הם ראויים זה לזו
ודייאן הזאת תופעה ..... פתאום חשקה נפשה ואני מצטטת " " לתרגם את העובר בבטנה לכסף "
אשה שלילית כזו פאתטית ואומללה לא ראיתי מימיי

b o t t e n

New member
זה לא מצחיק../images/Emo6.gif

אם במדינת ישראל
גנב שפורץ לך הבייתה ושובר רגל בחלון, יכול לתבוע את הביטוח שלך וגם לזכות(היו דברים מעולם
) אז בטח שדיאן יכולה לתבוע מזונות על ילד "גנוב", במיוחד בבית המשפט של ג'ינואה סיטי ועם עו"ד כמו מייקל
תחשבו על זה, הילד בגן/ביצפר....עושה איזה מעשה קונדס למורה, ושאר הילדים שואלים אותו: "מה אתה גנוב
"
"כן
"
אגב, אני חשבתי שעוד רגע השפם של ויקטור
נופל או חוזר פנימה מרוב כעס

junny

New member
ימוש

מה זו השעה המטורפת הזו שאת משוטטת באינטרנט? 05:30 לפנות בוקר?

ים כחול

New member
נראה לי בגילגול הקודם הייתי זאב ליל

האווווווווווווווווווווווווווווווווו...
כל העירנות והריכוז אצלי בלילות
כשהשמש מגיחה אני פוףףףף צוללת למיטה... אוהבת חושך וחורף ושלג... כמו זאבים

junny

New member
חלוקת דרקונים..

אתם לא תאמינו- הצלחתי לראות אתמול פרק באורך מלא!! וכמובן שאני חייבת להגיב עליו. לשמחתי בנות גנואה סיטי עשו לי הפתעה נעימה והיו רובם ממש יפות מראה
אז אני שמחה להוסיף את ביקורתי לאופנה בעיירה הקטנה- ג'נואה..
נתחיל באכזבה הגדולה, או שמא לא אכזבה כי אני לא מצפה לכלום- ליב היקרה. אומנם את מחלימה ממחךה קשה, אומנם את מאוכזבת מאוד מניל אבל עדיין- קצת יותר? תספורת אחרת? חולצה לא פשוטה? משהו שיגדיל את החזה? חצאית סקסית? ליב היקרה מקבלת ממני פחות מחצי דרקון
עוד ציון לגנאי מקבלת שלד העצמות או בשמה הוירטואלי- דיאן. זה כל מה שהיא יכולה לספק? שמלה סגולה צמודה מדי? עם מחשוף גדול מדי? מאוד לא מתאים לאישה בגילה, במעמדה ובהתאם למקום שהיא היתה בו. לטעמי, שמלה צמודה עם מחשוף קצת יותר קטן היה יכול להיות הרבה יותר מחמיא. חוצ'מזה גם את התסרוקת שלה היא יכולה לשנות כבר.. משעמם!!
מיד אחריה מגיעים שרון וניק שיוצאים לחופש.. אצלנו החורף סוער והם יוצאים לחופש. את האמת הם נראו נחמד אתמול. התספורת של שרון ממש החמיאה לי, החולצה היתה מקסימה וניק היה ממש לבוש בצבע האופנתי ביותר לשנה זו- ירוק עז. הם מקבלים ציון זוגי- 3 דרקונים (2 דרקונים ירדו על כך שהם יוצאים לחופש כאשר אני בתקופה כל כך לחוצה בחיי)
בחיתוך מהיר נעבור מהפאב מיצים שלהם לאתר של צעירי ז'בו. בילי- אתה נראה מעולה. התספורת קוצצה, הגופיה הלבנה והמראה המרושל של בן עשירים- כל הכבוד. גפ מאק מקסימה עם ספטאפלס היאה לגילה יותר מהחולצות הנוראיות שהיא לבשה בעונת החורף. אבל את ההצגה גנבה פיליס עם גוף מ-ע-ו-לה. טייצ' שחור חולצה קטנה ובטן שאני מתפללת לכזו כל לילה לפני השינה. היא כמובן מקבלת ממני 4 דרקונים. דרקון אחד פחות על גוף מושלם מדי ומעורר קנאה
לפרק אתמול היו שתי מנצחות גדולות. שתיהן עברו חצי שינוי תדמיתי שעושה להן רק טוב ואני מדברת כמובן על ויקטוריה וג'יל לא ראיתי הרבה פרקים לאחרונה אבל באלה שראיתי ג'יל לבשה בכל אחד מהם שתי שמלות מקסימות שמאוד החמיאו לה בפעם הראשונה זו היתה שמלה מבד סטן בצבע בהיר עם סיום צמוד לצוואר חשופת כתפיים וכאשר היא הגיעה לחדר הישיבות של ז'בו היא לבשה מקטרון צמוד ואתמול היא נראתה טוב מתמיד עם שמלה שחורה מנוקדת- מאוד אופנתית שהיתה צמודה והחמיאה לה מאוד, היא השלימה את המראה עם מעיל עור אדום סטיליסטי עד מאוד שהחמיא לה לפנים והשער שלה.. הוא נראה מעולה אתמול!! עם קשת חמודה. ג'יל מקבלת ממני 5 דרקונים דיווה נוספת היא ללא כל ספק ויקטוריה. ויקי לאחורנה לובשת שמלות צעירות שמאוד מאוד מחמיאות לה ואתמול - איזה חולצה מקסימה! (איפה אפשר להשיג כזו?) כל כך מיוחדת ובולטת על הרקע של החצאית עם הצבע הבולט- אדום אך עם זאת הפשוטה כל כך שמאפשרת לחולצה לבלוט. היא כמובן עשתה פן ונראתה צעירה, בריאה וטוב מתמיד. כמעט לא ניתן היה לשים לב שהיא עברה רק לא מזמן טראומה קשה.. אז אני אומרת- ליב קחי כמה שיעורי סטיילינג אצלה!! עד כאן להיום... אולי עוד שנה אני אצליח לראות עוד פרק של צח"מ.. כרגע תמשיכו לסכם פרקים, כי רק ככה אני מתעדכנת נשיקות

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif ג"וני אהבתי ../images/Emo13.gif

פיליס מקבלת אצלי 10 דרקונים
מתוקה שובבה ומושלמת
ודרוסילי 9 ... פחות אחד על קשיחות יתר

junny

New member
Thx

ראיתי עכשיו בכרטיס שלך שאת מעצבת תכשיטים. יש לך תמונות שאפשר לראות? שאת יכולה לשלוח במייל? אני מתה על תכשיטים..

Dawn12

New member
ענק!! ../images/Emo45.gif

מצטער על התגובה המאוחרת, אבל כמו שאת יודעת - יש לי תירוץ מוצדק.
"דרקון אחד פחות על גוף מושלם מדי ומעורר קנאה"
ההודעה תטוגלן מייד כדי שכל מי שלא הספיק לראות - יקרא, ישכיל וילמד!

Jolleen

New member
אני אישית...

נורא הופתעתי מתגובתו של ויקטור לאחר שדיאן בישרה לו על כך שהילד הוא שלו. ויקטור התנהג די באדישות, צעק כמה צעקות עלובות, איים כמה איומים עלובים, וזה לא מתאים לו. דיאן יצאה מכל העניין הזה יחסית למה שהיא עשתה, בזול מאוד!!! דיאן נורא מעצבנת אותי, היא אומרת שויקטור הגיב רע יותר ממה שהיא חשבה שהוא יגיב, דיאן ה"יקרה": מה חשבת לעזאזל?!?! שהוא יגיד לך: "אה, באמת? נהדר! בואי נלך לעשות אולטרה סאוונד! אני מת לראות את התינוק שלנו!". נו באמת!!

למעלה