הפרק היומי-
GO NIKKI GO

הפרק היומי-../images/Emo45.gifGO NIKKI GO../images/Emo45.gif

איך אני אוהבת שניקי מפסיקה להתנהג כמו האשה הבוכייה והמלאת רחמים עצמיים ונכנסת לפעולה, הנחריים שלה ישר מתנפחים והיא מוכנה לקרב...
תזהרי לך דיאן!

../images/Emo31.gif Thumbs up or thumbs dawn? ../images/Emo45.gif

אמנם אנחנו לא צריכים להחליט אם לשלוח את בילי לאספן, אבל הביקורת היומית מחכה. פרק שווה או שווה ל-XXX? ביקורת על בילי: הוא לא יודע מה קורה עם אמא שלו שבכלל שוהה בחו"ל, אוקיי בסדר, כשהוא רואה אותה לא מספיק שהוא לא מברך אותה בברכת שלום ראויה, אבל הוא אפילו לא שואל מה קרה לה - כיצד שברה את היד?! מה, היה כ"כ קשה לשכתב עוד שתי שורות בתסריט של בילי? בתקופה שבלייר מ"לחיות" היתה בגבס, החליפו לה את צבעי הסד והתאימו לפי בגדיה. ניכר כי גם כאן עושים זאת, הרי חלילה שלא יהיו צבעים לא מותאמים, גם כששוברים יד ה"צעירים" צריכים ללכת בסטייל
לניקי היה צעיף מאוד יפה היום, חשבתי לעצמי שכזה רקע לסד יכול להיות מגניב. מה הסיפור עם השתייה? אז מה אם הוא בן 16? תנו לו להוכיח את עצמו. הוא לא ינהג לאחר שישתה, הוא ישתה במינון הנכון, קצת תתנו לו קרדיט... בכלל בארה"ב הגיל החוקי הוא 21, ואצלנו 18 ומי בכלל יכול לקבוע? זה תלוי באופי של האדם - כל אחד לגופו. אני מבין שהורים של בן טיפש עשרה חוששים, אבל באותה מידה הם יכולים לחשוש גם ממליון דברים אחרים, ומה לעשות, הם לא יכולים למנוע ממנו את כל הפיתויים/סכנות. אני מסכים עם ויקטור בטענה שאי אפשר גם לנהל בית קפה וגם להיות במועצת המנהלים של "ניומנס" מבחינת מיקוד זמן בשני הדברים, אבל הטענה הראשונה שלו לגבי התדמית של החברה? תסלחו לי, זו קצת חוצפה ויהירות מצידו. מה, אסור להיות עוזרת בית ובמקביל ללמוד משפטים, ואף להיות עורכת דין ובו בזמן להמשיך מדי פעם בעבודות הניקיון? איזה שטויות! מייקל הרשע. הוא זה שיעץ לדיאן להתעבר, ועכשיו הוא סוחט אותה? מה זאת ההתאהבות המהירה הזאת? עד לפני חודש הוא לא שם עליה! הוא בתקופה יבשה מאוד, הבנאדם... ג'ק ממש קוץ בתחת! לפני כמה ימים התקרצץ לבראד, עכשיו לאשלי! כמה שאלות! איזה שאלות! אולי הוא בכלל בחר במקצוע הלא נכון, והוא צריך להיות פסיכולוג?
ובסוף זאת ניקי שמתקשרת למעבדה! אז מסתבר שהמעבדה לא עד כדי כך נאיבית

Dawn12

New member
אני בוחר thumbs dawn ../images/Emo8.gif

מערכת היחסים בין ג'ק ואשלי הופכת להיות ביזארית יותר ויותר ככל שהפרקים מתקדמים. אם בעבר הקרבה והכימיה ביניהם הפכו את הסצינות ביניהם לאמינות ולעתים אפילו משעשעות, עם הזמן כל העסק הופך להיות מטריד ודי פתטי. אשלי מאוד אוהבת להתרגז כאשר ג'ק מחטט בחייה הפרטיים אבל עושה בדיוק את אותו הדבר (תזכורת: רמונה) כשהיא עצמה סקרנית. לא יודע מה אתכם, אבל אני לא רואה את עצמי שואל את אחותי עד כמה אינטימיים היו היחסים שלה עם מישהו. משהו רקוב במשפחת אבוט. ועוד שני דברים:
ג'יל דיברה היום עם אמה של בריטני וקראה לה ג'יין. כשאנחנו נראה את אמה של הבלונדה (וזה עוד ייקח הרבה זמן) יקראו לה דווקא אניטה (ובלי שום בדיחה שחוקה על זה
).
גם אתם התרגשתם כמוני כשויקטור ממש הסתכל לעבר ניקולאס בעיניים בהמשך שיחתם היום? איזה כבוד!

python 4

New member
לא יודע אם זה ריגש מישהו

אבל פיליפ המתוק הוזכר בפרק הזה כמה פעמים! סוף סוף ג'יל נזכרה שהיה לה בן שמת (
) בגלל שהוא היה שיכור. והיא גם לקחה את זה קשה! כמעט התחילה לבכות. היה מאוד מרגש!

אור2221

New member
השתייה

זהו, שזה קטע אמריקאי. הלא לפני שנה וחצי עצרו את הבנות של בוש (כן, בוש בוש) על השתכרות בגיל 19. זה לא כמו ישראל, שאין בת 16 שלא טעמה איזה קוקטייל, שם - צריך לזייף תעודות זהות. אמריקאים הם היסטרים בקטעים האלו, זה ידוע. אבל, לבילי יש הסטוריה משפחתית, הבן הראשון של ג'יל מת בתאונת דרכים שיכור, אז יש כאן הרבה פצעים פתוחים שלא לדבר על זה שנטייה לאלכוהוליזם נחשבת בחוגים מסויימים גם לתורשתית. אור.

יותר נכון - RUN NIKKI RUN

רוצי מהר, כדי שתספיקי לגנוב מהמכשפה דיאן את הזרעונים ששייכים לאהובך האחד והיחיד ויקטור ולמרות שהוא לא רצה לתת לך ילד את תמנעי מהאסון טבע המהלך דיאן ללדת את ילדו... מישהו ראה את RUN לולה RUN?

python 4

New member
Hit the road, Jack

תרשו לי להסכים עם עמיתי המלומד דון12
(להלן, "השחר"). מערכת היחסים בין ג'ק לאשלי מתחילה לגבול קצת בגילוי עריות. ג'ק: "אשלי, אני אוהב אותך נורררררא ולכן אני שואל אותך עם מי שכבת, היכן, באילו תנוחות עשיתם את האקט, מי גמר ראשון ובכלל כמה אורגזמות היו לך?" אשלי: "ג'ק, אני אוהבת אותך נוררררררררררא אבל דע לך שיש גבול למה שאני מוכנה לספוג" בכלל, יש לג'ק קטע כזה נחמד של הרכלנית בזמן האחרון. קודם בראד ועכשיו אשלי? ("אני לא רוצה פרטים, רק מידע כללי"). איזה רכלנית! אשלי המסכנה, יש לה תמרוקיה שלמה על הראש, ופתאום אח שלה חסר החיים נכנס ומתחיל להטריד אותה בשאלות אינטימיות. בכלל, בזמן האחרון ג'ק משועמם לגמרי. הרי לכולם יש תפקיד - אשלי מטפלת בצד הכימי, ג'יל בצד השיווקי, ג'ון.. עושה משהו חשוב (יש לו את בילי על הראש), רק לג'ק אין בזמן האחרון מה לעשות. אז כשהוא לא מתנחל שעות אצל ג'ינה ומנסה להתחיל עם בראד, הוא הולך להטריד את אחותו. הוא בטח יושב לו משועמם במשרד ואומר לעצמו "הממ.. מעניין מה אשלי עושה עכשיו". עוד משהו - ניק היה יכול לשחק יופי של מאפיונר, נכון? איזה מבט נחוש! אמאלה.

למעלה