../images/Emo31.gif Thumbs up or thumbs dawn? ../images/Emo45.gif
אמנם אנחנו לא צריכים להחליט אם לשלוח את בילי לאספן, אבל הביקורת היומית מחכה. פרק שווה או שווה ל-XXX? ביקורת על בילי: הוא לא יודע מה קורה עם אמא שלו שבכלל שוהה בחו"ל, אוקיי בסדר, כשהוא רואה אותה לא מספיק שהוא לא מברך אותה בברכת שלום ראויה, אבל הוא אפילו לא שואל מה קרה לה - כיצד שברה את היד?! מה, היה כ"כ קשה לשכתב עוד שתי שורות בתסריט של בילי? בתקופה שבלייר מ"לחיות" היתה בגבס, החליפו לה את צבעי הסד והתאימו לפי בגדיה. ניכר כי גם כאן עושים זאת, הרי חלילה שלא יהיו צבעים לא מותאמים, גם כששוברים יד ה"צעירים" צריכים ללכת בסטייל
לניקי היה צעיף מאוד יפה היום, חשבתי לעצמי שכזה רקע לסד יכול להיות מגניב. מה הסיפור עם השתייה? אז מה אם הוא בן 16? תנו לו להוכיח את עצמו. הוא לא ינהג לאחר שישתה, הוא ישתה במינון הנכון, קצת תתנו לו קרדיט... בכלל בארה"ב הגיל החוקי הוא 21, ואצלנו 18 ומי בכלל יכול לקבוע? זה תלוי באופי של האדם - כל אחד לגופו. אני מבין שהורים של בן טיפש עשרה חוששים, אבל באותה מידה הם יכולים לחשוש גם ממליון דברים אחרים, ומה לעשות, הם לא יכולים למנוע ממנו את כל הפיתויים/סכנות. אני מסכים עם ויקטור בטענה שאי אפשר גם לנהל בית קפה וגם להיות במועצת המנהלים של "ניומנס" מבחינת מיקוד זמן בשני הדברים, אבל הטענה הראשונה שלו לגבי התדמית של החברה? תסלחו לי, זו קצת חוצפה ויהירות מצידו. מה, אסור להיות עוזרת בית ובמקביל ללמוד משפטים, ואף להיות עורכת דין ובו בזמן להמשיך מדי פעם בעבודות הניקיון? איזה שטויות! מייקל הרשע. הוא זה שיעץ לדיאן להתעבר, ועכשיו הוא סוחט אותה? מה זאת ההתאהבות המהירה הזאת? עד לפני חודש הוא לא שם עליה! הוא בתקופה יבשה מאוד, הבנאדם... ג'ק ממש קוץ בתחת! לפני כמה ימים התקרצץ לבראד, עכשיו לאשלי! כמה שאלות! איזה שאלות! אולי הוא בכלל בחר במקצוע הלא נכון, והוא צריך להיות פסיכולוג?
ובסוף זאת ניקי שמתקשרת למעבדה! אז מסתבר שהמעבדה לא עד כדי כך נאיבית