הפרק היומי

הפרק היומי ../images/Emo48.gif

מספר הפרק:164 (או 34 אם סופרים) תקציר הפרק: רוז פוגשת את ליאו, אבל אין לה מושג מי הוא והוא לא יודע שהיא הבת של סטיבי. הם מתחילים אחד עם השניה ורוז די נדלקת עליו.הוא שוכח את הפלאפון שלו איפה שהוא פגש אותה ואז הוא מתקשר אליה כדי לקבוע איתה . הוא מזמין אותה לצאת איתו והיא מסכימה. אחר כך ליאו פוגש את סטיבי ומבקש ממנה סליחה היא כמובן לא סולחת לו ואומרת לו שכל עוד שהוא יתרחק מדרובס הכל יהיה בסדר. דייב מתכנן ערב רומנטי לו ולרייגן, בבוקר פאטריק רואה קופסא של טבעת ודייב אומר לו שזו הפתעה ולא מוכן לגלות לו מה יש בקופסא. פטריק בטוח שדייב הולך להציע נישואין לרייגן והוא מספר את זה לקייט וג'ודי והן כמובן אומרות לרייגן שדייב הולך להציע לה נישואין. רייגן מפחדת מאוד מהרעיון של ההצעת נישואין. דרובס וקיאלרני מאחדים כוחות בהעברת בקר . ג'ודי לא מרוצה מהעובדה שריילי בא לעזור להם אבל אין לה ברירה אחרת. בשניה האחרונה אלכס מצטרף אליהם בעיקר כי הוא לא מסוגל להיות עם פיונה. במהלך כל היום ג'ודי וריילי לא מפסיקים לרדת אחד על השניה ולמתוח אחד את השניה. לקראת הערב אלכס מחליט על חניית לילה ,בעיקר כי הוא לרוצה לחזור. למרת רוחם של כולם הם נשארים בלילה בחוץ. במהלך אחת המתיחות ריילי נקע את הקרסול שלו, ג'ודי עוזרת לו ונוצרת בינהם קירבה. דייב מגיע לאסוף את רייגן לפגישה הגדולה שלהם , הייא נוקרא מתוחה ממנה ,איך שהם יוצאים הקופסא של הטבעת נופלת לדייב מהכיס הוא מתכופף להרים אותה ופותח אותה ואז מתגלה ההפתעה, דייב קיבל תפקיד חשוב של מרצה. ובתוך הקופסא יש את הסיכה שלו. והוא רצה לחגוג את זה עם רייגן. רייגן קצת מאוכזבת אבל שמחה בשבילו. למחרת היא מחליטה שהיא צריכה להבין איפה שהיא ודייב עומדים, היא הולכת לדבר עם פטריק ושואלת אותו את דעתו של דייב על נישואין איתה. פטריק מרגיע אותה ואמר לה שדייב אוהב אותה ושהיא יכולה להיות רגועה! היא מחליטה לדבר על זה עם דייב ולפי התגובה שלו היא מבינה שהוא ממש לא מוכן לזה. הענינים בין רוז לליאו מתחילים להתחמם טיפה, הם נפגשים ומתנשקים וסטיבי כמעט תופסת אותם ביחד. המצב בין רוז לסטיבי קצת מתוח בעקבות הבחור המיסתורי של רוז, סטיבי נורא לחוצה מהעניין והיא קצת מאבדת את השליטה, היא נורא מפחדת על רוז.אבל מוירה ורייגן מריגעות אותה. בסופו של דבר היא מדברת עם רוז ואומרת לה להזמין את הבחור אליהם לארוחת ערב .(בלי שהיא יודעת על מי מדובר).אבל בסופו של דבר מסתבר שליאו יודע יפה מאוד מי זו רוז ! צפיה נעימה

לא ראיתי את הפרק אבל..../images/Emo29.gif

כל הקטע של ג'ודי וריילי... זה ג'ודי ורוב כזה...

blacknwhite

New member
כן, דומה

אבל זה די שונה- ריילי לא עד כדי כך מסתורי... אבל היה לי ברור שזה מה שהולך לקרות מאז הפרק הראשון עם ריילי. ולא, זה לא ספויילר, כי אני לא יודעת מה עומד לקרות אח"כ, אני יודעת איך זה נראה עכשיו. אני ממש מתגעגעת לרוב לאחרונה. ממש מתגעגעת.

Nira 222

New member
אני חושבת שזה שילוב של לוק ורוב

לוק כי בדומה ללוק גם ריילי אוחז בעבר "מפוקפק", לא שרוב פחות, אבל שלא כמותם, הוא לא בילה באיזה "מוסד" לאחר מעשה....

yaelelele

New member
לפי דעתי פרק ענק!

חייבת להגיד קודם כל!! ג'ודי וריילי חמודים!!!!!!! הם צריכים להיות ביחד! אמ.. רוז מעצבנת אותי... משוגעת על סטיבי.. ואלכס חייב לעשות משהו.. אין מצב שזה ישאר במצב כזה.

למעלה