הפרק היומי

שמיצית

New member
הפרק היומי ../images/Emo7.gif

חייבת להודות, שממש בכיתי עם קאסי
שחקנית לא רעה בכלל.. למרות שדי הפתיע אותי איך הם אמרו לה את זה בכזו נונשלנטיות יחסית. .בת כמה היא אמורה הליות
בגילה, הסבירו לי קודם מה זה מוות וכאלה... שרון ממש חמודה כאבירה על סוס לבן.. מין דון קישוטית שכו.. נאחל לה בהצלחה במאבקה הצודק
טריש חולת רוח כהרגלה.. וריאן הפשוש לא רואה ממטר... מאד נגעה לליבי הדאגה שלו למייגן
ומאק - זו רק אני או שלפעמים היא נראית משמ מרשעת? זה לא מפתיע? הרי היא אמורה להיות דמות שאנחנו מזדהים איתה, לא? או שלא הבנתי נכון? בכל אופן, לפעמים ממש בא לי לנער אותה.. live a little
תגידו, זו רק אני או שג'ון חום-אדום בפנים? הוא נראה ממש מוזר...

הפרק היומי והפעם - פרצופים ../images/Emo66.gif

במהלך הצפייה בפרק ירד לי האסימון, ולא הבנתי איך לא חשבתי על זה עד עכשיו: ניק ניומן הוא קופי איתן קריין
(ולהיפך
) במראה, בהתנהגות, אפילו בקול! נכון?? בסיום, כשמייגן הבוכייה התחבקה בזרועות הטריש, ראו קלוז אפ על הפרצוף של מייגן, אח"כ עברו טריש ושוב מייגן. זה היה קטע חזק, אבל אם אני הייתי הבמאי הייתי נותן לזה להמשיך קצת יותר... חוזר להתמקד בטרישה, ושוב במייגן, ושוב בטרישה, שהיתה מעלה ספק חצי חיוך ספק חצי בכי... ובסוף הייתי שם מצלמה מלמעלה בזמן שהן מתחבקות שתראה את שתיהן במקביל.

ים כחול

New member
שמיצית ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

כלכך נכון מה שאמרת ... שרון מתוקה מתוקה ... וניק ממשיך להיות מיותר . דווקא קאסי איבדה קצת מהמתיקות שלה , חבל . מאק האינדיאנית הקטנה(חסר לה נוצות), מאוסה קצת עם הקשיחות שלה דיי צאי מיזה , המבט הזה כבר שחוק !!
איך זה שגלגל מסתובב לו ... תחשבו רק לא מזמן נינה הייתה מחורפנת וכמעט ירתה בניל כשטרישה הייתה תחת סיכון ... וכיום נינה מנערת את ריאן שיתעורר שאשתו מחורפנת ויורדת מהפסים מסכן ריאן אין לו מזל עם נשים
מציעה לריאן שכבר מהתחלה ילך לשלוותה למצוא בחורה כך ידע מההתחלה מה מצפה לו ... למי יש ספויילר בקשר לקאלי .??? כולי תקווה שהיא תיעלם , ושהראפר מלקולם ימצא אהבה חדשה
צהובוני עשית לי סחרחורת עם הצילומים מכל הזוויות
אבל אחלה במאי יכולת להיות
ומי זה איתן קריין (סליחה על בורותי
)

Charmed24

New member
קאלי ../images/Emo58.gif

במיוחד בשבילך ים כחול יקירתי, כמו שראינו אתמול, סאם הסוכן של בעלה, ראה את המודעה שמייקל פרסם בעיתון, ומחליט שטריי לא צריך את הצרות של קאלי, ומגיע לדירה שלה, בדיוק כשהיא נמצאת לבד עם נייט. הוא מגיע וחונק את קאלי בנסיון לחסל אותה סופית, אך מלקולם מגיע הרגע האחרון ומציל אותה. אוליביה רותחת כשהיא מגלה שנייט היה בסכנה בגלל קאלי, ופונה למייקל שישלול ממלקולם את כל זכויות הביקור שלו עם נייט. קאלי נאלצת להתוודות בפני מלקולם, שהיא נשואה לטריי. למלקולם נשבר ממנה, גם נשואה גם שיקרה וגם בגללה הוא מפסיד את נייט. כשכולם כועסים עליה, ואף אחד לא רוצה אותה, היא אורזת את המזוודות ועוזבת את העיר. הפרק האחרון של קאלי ישודר בדיוק בעוד 4 שבועות...

../images/Emo58.gifעל קאלי

אחרי שסאם מחליט להסתיר את ההודעה מפני טריי, טריי מתקשר לסאם ודורש לדעת למה הוא הסתיר ממנו מידע כזה, סאם מתעקש שלא לתת לטריי להתעמת פנים מול פנים עם קאלי ומחליט לטפל בעניין בעצמו, הוא מגיע לסטודיו של מלקולם כשקאלי וה"מדקלם" ניית נמצאים שם לבד, ומודיע לקאלי שהוא הגיע כדי להעלים אותה! הוא דורש ממנה לעזוב את הארץ וכשהיא מסרבת הוא מודה על שלפני כמה חודשים הוא הכה את מלקולם ועזב אותו למות ומתחיל לחנוק אותה ( כדי להעלים עדויות?
) היא מספיקה עוד קודם לשלוח את ניית לחדר השני אבל ניית' מזועזע מספיק, מלקולם מגיע בדיוק כשסאם חונק את קאלי ומעיף אותו החוצה, התמים חושב שסאם נשלח ע"י טריי כדי ללחוץ עליה לעבוד איתו, כשהוא חושב להתקשר למשטרה היא מונעת ממנו. אוליביה מגלה שניית היה עד למקרה ומודיעה למלקולם שניית לא ילך לשם יותר! מלקולם מנסה להגן על קאלי ואוליביה אומרת לו שאם קאלי לא הייתה מגיעה לעיר הם עדיין היו יחד. כשמלקולם חוזר הביתה הוא מגלה שקאלי ארזה מזוודות כדי לעזוב. (בפעם המיליון מאז שהגיעה לעיר!) מלקולם משיג את הטלפון של טריי ומתקשר אליו וקאלי מודה שכשהיא הייתה ממש נואשת היא נישאה לטריי וכשהם התקרבו היא ניסתה בכל דרך לאתר את טריי כדי להתגרש ממנו ולא הצליחה. מלקולם הנסער עוזב. במקביל אוליביה מתקשרת למייקל ומבקשת ממנו לאכוף את זכויות הביקור של מלקולם, היא מגיעה נסערת לקאלי ומטיחה בה את העניין כשמלקולם שומע הכל. ניית המבוהל חולם חלום בלהה ואוליביה מודיעה למלקולם שהיא לא מוכנה שיפגש איתו יותר, מלקולם מגיע ומודיע לקאלי שבגללה הוא איבד את הבן שלו קאלי מודה בפניו שהיא תמיד אהבה אותו מורידה את הטבעת ומניחה אותה על השולחן, היא אומרת לו שאם היא תעזוב את העיר אולי אוליביה תשנה את דעתה ותתן לו להפגש עם ניית. ועוזבת לתמיד. סוף.

תודה פיית' (כבר מצאת את גרייס? ../images/Emo8.gif)

אני לא מבין את הסאם הזה. מה הוא כזה חמום מוח? הרי במילא טיסי (אה סליחה... טריי) לא נמצא יותר בסביבה, אז מה הוא מאיים על קאלי לא מובן לי? הוא רוצה שהיא תישאר נשואה לטריי? אם כן מדוע? הוא הרי תמיד רצה שקאלי תעוף לכל הרוחות ולא תהיה בקשר עם הטריי הזה, לא? אז למה הוא תמיד מנע ממנה ליצור איתו קשר ולסיים את הנישואים, ובמה בדיוק משרתת אותו ההתערבות הזאת, הרי קאלי במילא לא רוצה לקחת חלק בחיים של טריי... ממש לא מובן לי. את טריי עצמו לא נראה יותר, נכון? הוא עסוק בלהקיא על איב, וזאת לא האיב שאלוהים יצר בגן עדן, trust me

python 4

New member
של נעליך כשאתה מדבר על האיב שלי...

כוסון 1 ויחיד שכמוך!

python 4

New member
זה של המשורר

אברהם שלונסקי, מתוך הספר "עלילות מיקי מהו".

ים כחול

New member
צ"ארמייייי ופיית הפרחים ../images/Emo24.gif

תודהההההה מקסימיםםםם
מצחיק אותי שקראת לניית המדקלם

איתן קריין

דמות מהסדרה "המשובחת" (
נאמר בחצי ציניות חצי אמת) "תשוקות". שם נותנים כבוד למשרתים (מבחינת שורות בתסריט
)

junny

New member
מסכימה...

קאסי ושרון בהחלט היו מתוקות, הרבה דמעות ירדו בימים האחרונים על כל הבנות שבוכות על טוני. קצת מוזר שאף אחד לא מתקשר לגרייס לא??? למרות הכל- המפיקים יכולים לשלם על על קלוז אפ אחד ו3 דקות של שיחת טלפון לא? וריאן... הוא בהחלט צריך להתאמץ יותר בבחירת הנשים בחייו

קאסי ריגשה אפילו יותר ממייגן...../images/Emo7.gif

אני יודעת שאין פה הרבה סימפטיה לצ'יקיטיטה קאסי, אבל רק מאז שהיא התפרקה על מות טוני ובכתה אז רק אז ירדו לי הדמעות... היא ממש מאמי לפעמים! וניק הכי עיצבן אותי- למה הוא הורס לשרון את התאוריות ואומר לה לא לספר לאף אחד?! איזה שמוק הוא לפעמים... והקטע הסופי עם מייגן וטריש, אז באמת
היה עם מייגן ואת טרישה כרגיל רציתי לחנוקקק!!!

SupeRonit

New member
באתי לשאול מה קשור קאסי לטוני

כאילו מה יש לה לבכות עליו-אבל אתם יכולים להרגע,נפל לי האסימון..............תספרו מה היה-איך סיפרו לה
(אני מקווה שבצורה יותר עדינה מאיך שסיפרו לי שסבא שלי נפטר:שכן שלי צילצל ושאל "מתי ההלוויה של סבא?"-וזה עוד לפני שידעתי שהוא נפטר
)

רוניתוש..צר לי שכך הודיעו לך על

פטירתו של סבך...
אבל...איך זה שהשכן שלך שמע את ההודעה על פטירתו לפנייך?!? ובקשר לקאסי$טוני--טוני הוא זה שהחזיר את קאסי הביתה יחד עם גרייס וגם גידל אותה במשך תקופה עד שגרייס החזירה אותה לשרון. את הבשורה הקשה שרון וניק בישרו לה יחד עד כמה שיכלו בעדינות, היא התעוררה בבוקר ושאלה אותם אם הם יודעים משהו חדש על טוני ושרון אמרה לה שטוני נפטר בלילה, קאסי הייתה המומה ושאלה "איך זה יכול להיות?!? רק אתמול ראינו אותו, הוא היה כ"כ מאושר, הוא עמד להנשא"...והתחילה לבכות, אח"כ היא אמרה להם שטוני היה טוב אליה ושבזכותו היא הרגישה לראשונה בחייה מה זה "אבא" ואיזה בן אדם טוב הוא היה ומיאנה להתנחם, כשמיגל בא ואמר לה שארוחת הבוקר מוכנה היא לא רצתה לאכול כי היא כבר איבדה את התיאבון, ניק חיבק אותה וביקש ממנה לאכול למענו והיא התרצתה. ושוב רוניתוש...צר לי על סבך...יהי זכרו ברוך
.

SupeRonit

New member
אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול

אבל זה היה בקיץ 99: יום רביעי (אני יודעת כי אני זוכרת שהמנקה הייתה אצלנו) אני משחקת "פיפא" ואז הגיע הטלפון..מתברר שאבא שלי פשוט לא רצה להעיר אותי לספר לי כאלה בשורות .. איזה עצוב.הכל עצוב.מיסכנה קאסי.אוףףףף.קראתי עכשיו שתי הודעות (אחת בפורום אחר) עצובות ברצף (וכתבתי אחת) אני מרגישה את הדמעות בזוית של העין................................לא!אני לא אתן לעצמי לשקוע בעצבות-יום ראשון יש לי יום הולדת (איך אני תוקעת את זה בכל מקום) ואני לא מסכימה/מוכנה להיות עצובה....פיית הפרחים,תודה על המילים המנחמות ואני מצטערת אם העצבתי אותך (תבטחי לי שתחייכי לכבוד יום הולדתי) ..
רונית

מבטיחה לחייך כפליים...../images/Emo65.gif

פעם אחת למענך...ובפעם השניה למען אחותי שחוגגת יומולדת ממש איתך... איך אפשר לשכוח את ה18-4-? מזל טוב...
כל שתבקשי לו יהי!.

אני גם זוכר כשסבא שלי נפטר

הייתי בן 11, זה היה יום שלישי בערב - אני זוכר את זה לפי "גלגל המזל". בערב היה טלפון שהוא מרגיש לא טוב, והוא נפטר בלילה, כשזה כבר נחשב ליום רביעי. הייתי קטן ולא רצו להדאיג אותי, וישנתי בלילה למרות שידעתי שהמצב שלו לא טוב. קמתי בבוקר כשהתחיל השידור החוזר של הפרק של "לחיות", ואחותי אמרה לי שסבא נפטר.

SupeRonit

New member
אני מצטערת

ולמרות שאני גרועה בדברי תנוחמים,אומר שאני משתתפת בצערך ובצער כולנו על פטירת יקרינו,באשר הם
-יהי זכרם ברוך

למעלה