הפרק היומי

הפרק היומי../images/Emo7.gif

הכינו את הטישו
תקציר הפרק: טס חוזרת לדרובס ראן
והיא קצת חולה, בסוף המחלה של מתגלה כהריון
. היא חוזרת לבד ומספרת לכולם שניק יחזור אחריה כי נשארו לו כמה עסקים לסגור שם. היא גם מספרת לכולם שהציעו לניק חוזה מאוד שמן לעבודה בארגנטינה ושיש מצש שהם יקחו אתזה ויעברו לשם!!! בנתיים ג'ודי וקייט מחפשות דברים של ג'ק בבית כדי לעשות בדיקת די.אנ.אי לג'ודי כדי להוכיח את עניין האבהות. ואז ...
מגיע טלפון לטס שאומר לה שהמסוק של ניק נעלם.. כולם מתחילים לעשות כל מה שהם יכולים. עד שמגיעה ההודעה הדרמטית

Nira 222

New member
עד שעמלתי קשות על תקציררר../images/Emo70.gif

טוב נו שוין... בקיצור רק מילה אחת עברה לי בראש, למה
ולמה המפיקים כאלו סדיסטיים
ולמה טס לא יכולה לרוות רגע אחד של נחת נטול כאב
כל המוצא את התשובות מתבקש לא לענות (שאלה רטורית)

דנדושי1

New member
איזה עצוב

מסכנה טס... זה באמת מעצבן שתמיד מישו חייב למות. הכי מעצבן זה הארי הבנו שאתה מעריך את ניק והוא הבן שלך ובלה בלה בלה אבל בכל זאת אלכס הוא לא עז..

TheAngel26

New member
../images/Emo58.gif ספויילר... לשים לב!!!

ניק חזר, אבל רק לאיזה 2 פרקים ובסוף לקח איתו את טס בחזרה לארגנטינה. אחותי הייתה באוסטרליה, ראתה את העונה ה- 6 וקנתה את כולן ב- DVD. עוד לא הצלחתי להתרגל למה שנהיה בעונה ה- 6 ולכל האנשים החדשים, מקווה שזה רק עניין של זמן, כמו אחרי שקלייר מתה (דרך אגב, אם ניק חזר, אולי יש עוד תקווה...), ולא משהו יותר קבוע שייגרום לי לעזוב את אחת הסדרות המעולות והמהנות שיש!! למען האמת... הם קצת ירדו שם מהפסים בזמן האחרון וגם עשו מלא שינויים בדמויות הראשיות. שייתנו קודם להתרגל לכל דמות בנפרד... יש שינויים ממש מעצבנים!! ושיפסיקו להרוג ולהעיף את כל הדמויות הראשיות. מי שבא להשתתף בסדרה, צריך להבין שהוא לא יכול אחרי 3-4 שנים להחליט שנמאס לו ולעזוב, מה עם מי שרואה את הסידרה??!! אם תשאלו אותי, זאת ממש חוצפה...
מי שרוצה יכול/ה לראות את כל התקצירים באתר של הסדרה: http://mcleodsdaughters.ninemsn.com.au/ נקווה שיהיה בסדר... (מקווה שלא ביאסתי אף אחד...)

shanistern

New member
אם ראית את העונה השישית אז שאלה:

למה דייב לא מופיע על הפוסטרים באתר שלהם? הוא עוזב באמצע הסדרה?

TheAngel26

New member
עוד לא סיימתי

לראות את כל העונה השישית, אבל ממה שראיתי עד עכשיו, דייב שם. אין לי מושג למה הוא לא בפוסטר, אבל גם אם הולכים לאתר של הסדרה, הוא מופיע בצוות של השחקנים בסדרה. אני מקווה שלא יעיפו גם אותו, אחרת הסדרה כבר ממש תתדרדר!!!

Nira 222

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי, מהרגע שקלייר, בקי עזבו, היא היתה בסכנת היתדרדרות אבל מהרגע שטס נעלמה כפי שראיתי בקישור... זהו, אפשר לומר סופית, "אבד עליה הכלח..." כך שאני לא רואה סיבה מהותית לצפות בסדרה... גם לא התחלופה לבנות מקלאוד (ע"ע רייגן...)

דנדושי1

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif

גם טס עוזבת? ורייגן מחליפה אותה? נו,באמת..עדיף כבר לסיים את זה וזהו. כמו שעשו ברקיע ה7 שכל הילדים כמעט עזבו או יעזבו. חבל, זה סתם הורס!

shanistern

New member
פרק עצוב

אבל עשוי טוב. וזו רק אני? או שג'ודי משחקת טוב בעונה הזו?

אנשיםם../images/Emo2.gif

סליחה על ההתפרצותתת אבל אני ממש לא מבינה מה הולך פההה מהספוילרר ניק חוזר? איך הוא חוזר? הוא לא מת? מה טס עוזבת?! ומי כול הדמויות שראיתי מבאתרר אמאללההה מה קורה לסדרההה??? וברקיע השביעי אחרי שלוסי מתחתנת נגמרת הסדרה? או שיש המשך? חחחחחחח סליחה על ההתחרפנות יש הרבה שינויים בסדרה יותר מידייי!! תסבירו לי שאני ארגע ! אהה ודרך אגב קוראים לי רוני
רואה בנות מקלאוד מהפרק ה 1!

Nira 222

New member
... ../images/Emo215.gif

א. ברוכה הבאה. ב. גם אנחנו מכורות
ג. תאמיני לי שגם אני לא מבינה מה כל הברוך הזה אבל כנראה זה מה שבכלליות קורה שם....

למעלה